Livrare GRATUITA

Business

Ordoneaza:
Octavian Pantis
Lectura: Octavian Pantis Când este necesară schimbarea? Inainte să fie necesară. Capitolul I – O imagine de ansamblu Capitolul II – Când este necesară schimbarea? Capitolul III – Cum schimbi ceva la tine? Partea I Capitolul IV – Cum schimbi ceva la tine? Partea a II-a Capitolul V – Re..
39,00 Lei

31,20 Lei

Andrei Plesu
"Daca iti acorzi un cat de mic ragaz, daca arunci, de jur imprejur, o privire odihnita, curioasa si nepatimasa, vei gasi destule argumente sa te bucuri. Lucrurile (inca) functioneaza. sarpanta lumii (inca) tine. Mai exista inca oameni intregi, traditii vii, intalniri miraculoase. Traim intr-un sos toxic, dar el contine inca mirodenii subtil..
39,00 Lei

31,20 Lei

Radu Paraschivescu
Cum trebuie sa te porti ca sa-ti indispui semenii? Care sunt trasaturile definitorii ale nesimtitului carpatin? Cat e instinct si cat premeditare in comportamentul lui de zi cu zi? Iata cateva intrebari care merita un raspuns in registru ironic. Fiindca nesimtitul a devenit o prezenta ubicua si agresiva, fara de care traiul cotidian nu mai poate..
30,00 Lei

24,00 Lei

Dale Carnegie
Dale Carnegie spunea ca „succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut“. Dar ce anume isi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o cariera ascendenta, prieteni de incredere, o familie iubitoare, un trai decent… si altele asemenea. Desigur, motivele pentru car..
29,00 Lei

23,20 Lei