Livrare GRATUITA

Carte

Ordoneaza:
Judith Michael
Un roman cu un succes răsunător... Are ingredientele unui bestseller de valoare și este fermecător de la prima la ultima pagină... New York Times ..
24,00 Lei

19,20 Lei

Razvan Teodorescu
Album de arta - monografie ..
150,00 Lei

135,00 Lei

Ciprian Porumbescu
Actuala editie contine si Balada lui Ciprian Porumbescu aranjata pentru pian la doua maini! ..
22,00 Lei

17,60 Lei

Lewis Carroll
Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) cunoaşte un succes uriaş după publicarea cărţii Alice în Ţara Minunilor, care i-a adus o netrecătoare glorie. Peste câţiva ani scoate volumul Alice în Lumea Oglinzii (Through the Looking Glass), o continuare a aventurilor lui Alice. De partea cealaltă ..
15,00 Lei

12,75 Lei

Lewis Carroll
Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) a devenit cunoscut în lumea întreagă graţie lucrărilor sale Alice în Ţara Minunilor şi Alice în Lumea Oglinzii. Autorul le oferă copiilor o lume de basm, puţin cam ciudată, în care predomină umorul absurd şi satira, care atrage prin imagin..
15,00 Lei

12,75 Lei

Pr. Ioan Sofonea
Parintele Ioan Sofonea e singurul supravietuitor al obstii monahale formate la Manastirea Brancoveanu in jurul Parintelui Arsenie si totodata martor direct al nasterii si amplificarii miscarii religioase de la Sambata. ..
20,00 Lei

16,00 Lei

Fanus Neagu
Autorul îşi des­chide roma­nul cu un Avertisment: În această carte, doar Spaţiul, Timpul şi drumul Istoriei se doresc autentice. În rest, totul e ficţiune (şi nu prea). De fapt, întâmplările şi perso­najele imaginare sunt evident inspirate din actualitatea româ­nească.   ..
10,80 Lei

9,72 Lei

Judith McNaught
Diana Foster, cea mai strălucitoare apariție de la balul de caritate Orhideea Albă suferea crunt - logodnicul o părăsise pentru o tînără manechină de 19 ani.Toți cunoscuții din înalta societate o bîrfeau. Numai că în acea noapte multimilionarul Cole Harrison, participant și el la bal, îi face o propunere..
19,00 Lei

14,25 Lei

Leo Butnaru
Cartea cuprinde o selecţie de versuri cu un diapazon tematic variat: frumuseţea naturii, obiceiurile strămoşeşti, ţara, mama etc. Bunicul Ion Creangă, Iată cum a concertat circul ambulant, Un ciot şi jumătate, Floarea, Cu uratul ş.a. sunt poezii pline de lumină, scrise cu multă dragoste pentru fascinanta lume a copilăriei. Versuril..
10,00 Lei

8,50 Lei

Al. Pascanu
..
28,00 Lei

22,40 Lei

Simona Castiglione
Italia și Moldova, două țări și două culturi așezate față în față prin destinul și modul de a fi a două femei. Pe fundalul marii emigrări din ultimii ani dinspre România și Moldova, spre Italia, detaliile vieților, cu nuanțări autobiografice, sunt înnobilate tocmai de banalitatea cotidianității. Sub constr&i..
27,00 Lei

21,60 Lei

Joan Salter
Creșterea copiilor este o sarcină importantă, însă, din nefericire, familiile nu sunt sprijinite cu adevărat pentru îndeplinirea ei. Părinții sunt presați de munca de la serviciu și nevoiți să se împartă între aceasta și îngrijirea copiilor, chiar dacă mulți dintre ei ar opta pentru varianta de a sta ..
14,00 Lei

11,20 Lei

Paul Goma
Citind Astra descoperim ceea ce a spus, nu cu multă vreme înainte de a ne părăsi, Monica Lovinescu, într-o ultimă convorbire cu Doina Jela: „Compromis este să gândești într-un fel și să acționezi în felul invers. Din punctul meu de vedere, grosso-modo, asta e definiția. Dar să ieșim din general și..
27,00 Lei

21,60 Lei

Marius Gabriel
Dragoste, razbunare si tradare, intr-un roman uluitor... Marius Gabriel, autorul de mare succes al romanelor MASCA TIMPULUI Si PACATUL ORIGINAR, ne ofera o noua carte captivanta de suspans, fascinant si obsedant impact emotional, care ne poarta prin cele mai periculoase teritorii ale inimii omenesti. ATINGEREA INOCENTILOR este povestea unei feme..
22,00 Lei

17,60 Lei

Mihai Opris, Vasile Chirita
Episoadele captivante ale acestui roman de acţiune conturează portretul legendarului haiduc Iancu Jianu. Datele esenţiale ale vieţii eroului au fost încorporate de autori într-o poveste plină de suspans, curgătoare şi sprintenă, ca undele unui pârâu de munte, scrisă voit în tonalitatea candorii cu care ne-a..
32,70 Lei

29,43 Lei

Charles Perrault
..
10,00 Lei

8,50 Lei

Alexandru V. Boldur
Anexarea Basarabiei la Rusia a fost un rezultat al imperialismului rusesc. In dezvoltarea teritoriala a statului rusesc gasim o trasatura, foarte importanta, care o deosebeste in mod fundamental de dezvoltarea teritoriala a statului roman. La Romani expansiunea etnica preceda trasarea hotarelor politice, ceea ce inseamna ca am avut o dezvoltare ..
20,00 Lei

16,00 Lei

Eugen B. Marian
Isteţimea autentică se naşte dintr-o îngemănare fertilă şi aproape spontană dintre inteligenţă şi instinct, susţine alcătuitorul volumului, care ne propune o selecţie de poveşti populare din diferite colţuri ale lumii, toate având ca personaje fiinţe isteţe, dar nu şmechere. În majoritatea istorisirilor isteţ..
15,00 Lei

12,75 Lei

Corneliu-Marius Cioara
Interesat de relationarea si conditionarea reciproca a cunoasterii si a afectivitatatii, autorul urmareste ideea imbratisata de un numar tot mai mare de psihologi clinicieni, potrivit careia emotiile au o componenta cognitiva substantiala si ca functionarea defectuoasa a acesteia are un rol fundamental in mentinerea tulburarilor afective. In a..
26,00 Lei

23,40 Lei

Laura Frunza
Acest număr din seria Idei creative propune cititoarelor câteva modele de cingători inspirate din tradiţia populară. Autoarea, Laura Frunză, însoţeşte de-a lungul întregii cărţi pe amatoarele de frumos şi original, prezentându-le, pas cu pas, tehnica realizării unui asemenea accesoriu absolut încânt..
13,90 Lei

11,12 Lei

Gastronomia italiana este renumita nu doar pentru produsele sale caracteristice (paste, legume, risotto, pizza, supe crema etc.), ci, mai ales, pentru savoarea si rafinamentul preparatelor care folosesc in mare parte numai ingrediente naturale. Retetele sunt prezentate de la aperitive, trecand prin felul intai si felul principal, pentru a ajunge..
42,00 Lei

33,60 Lei

Silviu Alexandru Lupu
Poezii ..
10,80 Lei

9,72 Lei

C. B. Levenson
 Prin ce anume căutarea adevărului despre lume şi încercarea de a o cunoaşte în profunzime, cărora le-a închinat întreaga sa viaţă un om ce a trăit în urmă cu 25 de veacuri (şi, pe deasupra,  într-un context foarte diferit de al nostru) i-ar mai putea interesa pe oamenii de astăzi ? Prin a..
20,00 Lei

16,00 Lei

Erich Fromm, Daisetz Teitaro Suzuki, Richard de Martino
Intr-o lume tot mai afectata de criza spirituala, si in care Orientul si Occidentul tind sa evidentieze ceea ce le separa, aceasta carte aduce argumente in favoarea asemanarii profunde dintre cele doua culturi. Atat budismul Zen cat si psihanaliza sunt deopotriva teorii ale naturii umane si metode de vindecare. Ambele ne dau de inteles ca omul e..
35,00 Lei

29,75 Lei

 În anii 1540, când o umbră a căzut peste viitorul Reformei lui Luther, cel mai important membru al celei de-a doua generaţii de refor­matori ce îi urma lui Luther a început să atragă din ce în ce mai mult atenţia internaţio­nală. Acesta era fran­cezul Jean Calvin (15091564), reformatorul di..
7,52 Lei

6,77 Lei

Grigore Vieru
„Poezia lui Grigore Vieru este expresia unei sensibilităţi ieşite din comun, aproape dureroase.” (Alex. Ștefănescu) Temele creației sale: mama, patria, limba, istoria, adevărul, natura, iubirea pentru aceste importante repere din viața oricărui om, sunt cuprinse în selecția propusă publicului larg într-un volum..
22,00 Lei

18,70 Lei

Theophile Gautier
Căpitanul Fracasse, incontestabil cel mai bun roman semnat de Theophile Gautier (1811-1872), s-a bucurat de patru ediţii succesive în chiar anul apariţiei sale, 1863. Imaginea unei lumi în care viaţa reală se contopeşte cu spectacolul ambulant, suspansul şi culoarea sunt probabil secretul longevităţii acestui roman. În..
15,00 Lei

12,75 Lei

Aurel Scobioala
Lăbuş, împreună cu stăpânii săi, trece cu traiul la oraş. Aici el, câine inteligent, care era la curent cu toate evenimentele din lume şi cunoştea câteva limbi omeneşti, începe deodată să fie condus de... coadă. Este o povestire despre peripeţiile lui Lăbuş care s-a pomenit în această situaţie..
10,00 Lei

8,50 Lei

Suceveanu Arcadie
Care este cea mai mică pasăre, cine este cel mai puternic, cine cântă cel mai frumos? Citind această carte cei mici vor afla multe lucruri interesante despre felul în care arată şi se comportă păsările de pe diferite continente. Din cuprins: Ciocârlia. Mierla, Vulturul, Papagalul etc. ..
14,00 Lei

11,90 Lei