Livrare GRATUITA

Arta

Ordoneaza:
Razvan Teodorescu
Album de arta - monografie ..
150,00 Lei

135,00 Lei

Ciprian Porumbescu
Actuala editie contine si Balada lui Ciprian Porumbescu aranjata pentru pian la doua maini! ..
22,00 Lei

17,60 Lei

Al. Pascanu
..
28,00 Lei

22,40 Lei

Silviu Alexandru Lupu
Poezii ..
10,80 Lei

9,72 Lei

Grigore Vieru
„Poezia lui Grigore Vieru este expresia unei sensibilităţi ieşite din comun, aproape dureroase.” (Alex. Ștefănescu) Temele creației sale: mama, patria, limba, istoria, adevărul, natura, iubirea pentru aceste importante repere din viața oricărui om, sunt cuprinse în selecția propusă publicului larg într-un volum..
22,00 Lei

18,70 Lei

Johann Sebastian Bach
..
34,00 Lei

27,20 Lei

Victor Ieronim Stoichita
„Stim de mult timp ca opera de arta este un obiect de placere. Paginile ce urmeaza nu-si propun totusi sa dea retete privitoare la «degustarea» unei opere de arta. Ele au o tinta mai degraba polemica: se indoiesc de posibilitatea de a «savura» un tablou in absenta «intelegerii» sale. Ele ilustreaza modul..
42,00 Lei

33,60 Lei

E. Glancz, E. Tudorie
Dicteurile sunt structurate pe nivele, de la incepatori spre avansati. ..
20,00 Lei

16,00 Lei

Vladimir Besleaga
In aceasta colectie apar carti ilustrate, in versuri sau in proza, semnate de autori contemporani din intreg spatiul romanesc. Cartile se impun atat prin „cuvintele potrivite“ ale poetilor si prozatorilor, cat si prin ilustratiile vii, atractive, realizate de graficieni talentati din diferite generatii.   ..
10,00 Lei

8,50 Lei

Vasile Voiculescu., Ion Minulescu, Stefan Octavian Iosif, George Bacovia, Lucian Blaga
 Caseta contine: 1. V. Voiculescu - Poezii 2. Ion Minulescu - Versuri 3. St. O. Iosif - Poezii 4. G. Bacovia - Opere 5. Lucian Blaga - Poezii ..
108,90 Lei

98,01 Lei

Cosmin Năsui
Monografia Francisc Chiuariu aduce în atenţia publicului pe unul dintre cei mai interesanţi pictori români ai ultimelor două decenii. Cartea oferă o generoasă inventariere a lucrărilor semnate de artist în perioada 1987-2012, redând în condiţii excepţionale imagini din cadrul unor proiecte precum: „Obs..
79,90 Lei

63,92 Lei

Maria Zoe Ionescu, Constantin Paraschivescu
Am avut în materie de roluri tot ce-şi poate visa o actriţă. Am jucat aproape toate genurile, am parcurs epocile şi operele capitale: teatrul antic, Shakespeare şi Cehov, tragedie şi comedie, teatru contemporan american şi chiar Ionescu [...] Sunt o fire extrem de curioasă: în raport cu oamenii, cu stările, cu sentimentele; ..
21,80 Lei

19,62 Lei

Olivia Nițiș
Istorii Marginale ale Artei Feministe este prima carte publicată în Romania dedicată teoriilor şi practicilor feministe în arta contemporană din Europa de Est. Autoarea urmăreşte contextele socio-politice şi culturale din teritoriile acestui areal, precum şi mecanismele ideologice care au format discursuri specifice intersect..
24,90 Lei

19,92 Lei

A. Albin, C. Rasvan
Metoda de faţă se adresează deopotrivă celor iniţiaţi cât şi începătorilor şi cuprinde trei capitole : CAP. I.    Câteva noţiuni necesare de teorie a muzicii. CAP. II. Descrierea mandolinei şi metode de învăţat. CAP. III. Exerciţii practice cu aplicarea noţiunilor teoretice. Pentru..
28,00 Lei

22,40 Lei

Răducanu, Mircea Dan
..
32,00 Lei

25,60 Lei

Mihai Eminescu
Textele cuprinse in aceste doua volume reusesc sa ne dezvaluie cateva dintre tainele nasterii gandirii eminesciene precum si deschiderile lui catre literatura, filosofia, viata stiintifica din Germania, Franta si chiar din America. Dictionarul de rime, diferite traduceri din germana sau franceza, notele de curs si de lectura sunt, alaturi de cor..
190,75 Lei

152,60 Lei

Maria Calciu
..
10,00 Lei

9,00 Lei

Alexandru Emanoil
Alexandru Emanuel ne daruieste " Opera romantica franceza ", intregind o imagine ampla a fenomenului liric italian si francez, punctand aspectele cele mai semnificative ale creatiei de opera din perioade determinante pentru evolutia ei. Sute si sute de pagini dense, captivante, ce contin o acumulare de informatii, date biografice, muzi..
43,50 Lei

39,15 Lei

Mircea Cartarescu
„Cand sunt intrebat care sunt cartile mele pe care le consider cele mai importante, raspund aproape automat Nostalgia, Levantul si Orbitor. De fiecare data simt insa, obscur, ca fac o nedreptate. Ca las deoparte, uitata intr-o zona umbrita a mintii, o a patra carte majora a mea, pe care de un sfert de secol ma straduiesc s-o uit, ca pe-o i..
89,00 Lei

71,20 Lei

Mircea Cantor
Mircea Cantor s-a nascut in 1977 la Oradea, Romania. Este un artist pentru care diversele medii pe care le utilizeaza – film, sculptura, instalatie, desen, publicatie sau interventii efemere – sint un pretext pentru a exprima o pozitie personala fata de un anumit context. Impreuna cu Gabriela Vanga si Ciprian Muresan, din 2001 editea..
34,00 Lei

30,60 Lei

Victor Giuleanu
nsoţind permanent enunţurile teoretice cu demonstraţii şi exemple muzicale extrase din marile valori artistice universale şi româneşti, studiul are în vedere nu numai cercetarea fenomenului muzical şi linia esenţială a evoluţiei sale contemporane, ci, totodată, şi formarea unei atitudini estetice, axiologice faţă de ope..
34,00 Lei

27,20 Lei

Kummer
F. A. Kummer a fost recunoscut de a lungul timpului drept un interpret talentat, profesor şi autor al multor studii pentru violoncel. Judecând după „Metoda de violoncel” publicată în 1839, principala ţinta în învăţarea violoncelului era, după Kummer, obţinerea unui sunet clar, puternic, dar nu rigid. E..
9,00 Lei

7,20 Lei

Charlotte Gerlings
100 Mari Artisti prezinta tot ce este mai valoros in pictura europeana, de la Fra Angelico la Whistler, de la arta secolului al XIII-lea la aceea a epocii moderne. Realizata in conditii grafice de exceptie, lucrarea isi propune sa-l poarte pe cititor intr-o lunga calatorie, pentru a arata in ce mod a fost interpretata traditia europeana in difer..
80,00 Lei

64,00 Lei

Cele mai mari comori ale omenirii. Un muzeu de arta este manifestarea palpabila a istoriei culturii. Chiar daca un muzeu se concentreaza pe lucrarile unui artist sau ale mai multora, pe opere apartinand unui curent artistic sau pe capodoperele unei epoci, muzeele de arta sunt, fara indoiala, capabile sa reflecte cum o anume cultura se vede pe si..
79,90 Lei

63,92 Lei

Colectiv
Lumea in care traim este intr-o continua schimbare. Intr-un timp in care titlurile din presa ne atrag din plin atentia asupra catastrofelor naturale din diferitele parti ale lumii, fragilitatea mediului in care traim este din ce in ce mai mult constientizata. Care sunt cauzele producerii acestor catastrofe? Si care sunt consecintele lor asupra z..
64,90 Lei

51,92 Lei

Colectiv
China este o tara imensa, cu o lunga istorie. Pe teritoriul sau sunt numeroase vestigii istorice, bine cunoscute in intreaga lume. Printre acestea se afla Marele Zid, lung de 6400 km - una dintre cele sapte minuni ale lumii, care se extinde de la Pasul Shanghai pana la Pasul Jiayu, dar si Palatul Potala din Tibet, Grotele Mogao din Dunhuang ori ..
79,90 Lei

63,92 Lei

Colectiv
Oricat de subiectiv este adjectivul frumos, trebuie sa recunoastem ca Italia gazduieste orase si peisaje de o frumusete nepieritoare. Pe de o parte, exista atat de multe locuri minunate din care putem alege; pe de alta parte teritoriul este atat de variat, din punct de vedere geografic si cultural, incat, daca vrem sa realizam un portret corect ..
79,90 Lei

63,92 Lei

Stewart Walton, Sally Walton
Cu ajutorul cartii 100 de transformari rapide si de efect ale locuintei poti dobandi rezultate extraordinare si de lunga durata, cu un minim de timp si efort, utilizand ideile inovative prezentate, usor de pus in practica si incredibil de usoare, pentru o modificare de efect. In carte sunt cuprinse peste 500 de fotografii color, instructiuni..
74,90 Lei

63,67 Lei