Fotografie

Ordoneaza:
Razvan Teodorescu
Album de arta - monografie ..
150,00 Lei

135,00 Lei

Cele mai mari comori ale omenirii. Un muzeu de arta este manifestarea palpabila a istoriei culturii. Chiar daca un muzeu se concentreaza pe lucrarile unui artist sau ale mai multora, pe opere apartinand unui curent artistic sau pe capodoperele unei epoci, muzeele de arta sunt, fara indoiala, capabile sa reflecte cum o anume cultura se vede pe si..
79,90 Lei

63,92 Lei

Colectiv
Lumea in care traim este intr-o continua schimbare. Intr-un timp in care titlurile din presa ne atrag din plin atentia asupra catastrofelor naturale din diferitele parti ale lumii, fragilitatea mediului in care traim este din ce in ce mai mult constientizata. Care sunt cauzele producerii acestor catastrofe? Si care sunt consecintele lor asupra z..
64,90 Lei

51,92 Lei

Colectiv
China este o tara imensa, cu o lunga istorie. Pe teritoriul sau sunt numeroase vestigii istorice, bine cunoscute in intreaga lume. Printre acestea se afla Marele Zid, lung de 6400 km - una dintre cele sapte minuni ale lumii, care se extinde de la Pasul Shanghai pana la Pasul Jiayu, dar si Palatul Potala din Tibet, Grotele Mogao din Dunhuang ori ..
79,90 Lei

63,92 Lei

Colectiv
Oricat de subiectiv este adjectivul frumos, trebuie sa recunoastem ca Italia gazduieste orase si peisaje de o frumusete nepieritoare. Pe de o parte, exista atat de multe locuri minunate din care putem alege; pe de alta parte teritoriul este atat de variat, din punct de vedere geografic si cultural, incat, daca vrem sa realizam un portret corect ..
79,90 Lei

63,92 Lei

Colective
Volumul 500 de sfaturi de fotografiere include o selectie a celor mai bune articole publicate de editorii FOTO-VIDEO digital in rubrica Practica/Coverstory si este construit pe ideea ca sfaturile de fotografiere prezentate sunt de actualitate si vor veni in ajutorul fotografilor incepatori/amatori care doresc imbunatatirea exprimarii artistice. ..
29,98 Lei

28,48 Lei

Dana Schobel Roman
..
50,00 Lei

45,00 Lei

Albumul Romania mica este un album de buzunar pentru o calatorie. Imaginile te insotesc oriunde si te fac sa nu mai uiti acest album niciodata. ..
20,00 Lei

18,00 Lei

Albumul Romania o poveste este un album ca o poveste. Imagini romantice ce fac din acesta un dor de neuitat. ..
35,00 Lei

31,50 Lei

Simona Ceausu
Animalele de ferma apartin dintotdeauna memoriei noastre colective: amintindu-ne de jocurile din copilarie sau de primele excursii la tara, la bunici, le privim intotdeauna deschis si cu tandrete. Ele cuceresc inima fiecaruia dintre noi. De la cocosul, cu creasta sa eleganta, la puisorii cei zglobii, trecand pe langa vacile cu ugere pline, putet..
15,00 Lei

12,00 Lei

Mihai Bandac
"Mă atrage către pictura lui Mihai Bandac o elevată puritate a sentimentelor, o nobleţe a gândului şi o distinsă exprimare. Obstinată şi semnificativă este reîntoarcerea la locurile pe care le-a cunoscut bine, le-a trăit - aş zice - la locurile de unde astăzi culege cu melancolie fructele incerte ale amintirii."..
32,60 Lei

29,34 Lei

Eusebiu Stefanescu
Venit din fabulosul Ploieşti, în Oraşul Prăbuşirilor, actorul frumos ca un sonet, – aşa îl definea o admiratoare, – şi-a preumblat silueta şi talentul prin imperiul căzut în nemiloasă uitare al Boemei de altădată. El, actorul şi evocatorul de umbre pe pânza vremii, răspunde la numele de Sebi, pentru amici ..
21,70 Lei

19,53 Lei

Ambroise Vollard
O carte atractiva care ne intro­duce în inti­mitatea celor trei mari pictori francezi Paul Cézanne (1839-1906), Edgar Degas (1834-1917), Auguste Renoir (1841-1919) si care ne prezinta, prin prisma unui renumit negus­tor de tablouri, lumea artistica pari­ziana de la sfarsitul secolului al XIX-lea si începutul ce..
8,60 Lei

7,74 Lei

Balcica Maciuca
Balticul trăia nu numai prin lumina solară, ci şi prin cea a spiritului. Lumina sufletelor se îmbina cu cea solară. Lucru pe care artiştii l-au înţeles. Ei au descoperit că, în Baltic, casele aveau porţile numai ca decor, fiindcă acolo totul era deschis, erau suflete deschise, oamenii comunicau nu numai între ei,..
40,00 Lei

36,00 Lei

George Avanu, Dan Anghelescu
„In urma cu cativa ani, intr-o frumoasa zi de iulie, ma aflam la intrarea in Cerdacul Vaii Cerbului, asezat pe o stanca, asteptandu-l pe insotitorul meu, autorul fotografiilor din acest album, care, asa cum ii era obiceiul, ramasese in urma in cautare de imagini inedite.“ - Dan Anghelescu ..
20,00 Lei

18,00 Lei

Radu Ionescu
 Album apărut cu ocazia aniversării a 100 de ani de la naşterea artistului. Este cea mai completă monografie consacrată marelui pictor român, conţinând 112 reproduceri color şi 23 reproduceri alb-negru. ..
54,50 Lei

49,05 Lei

Cristina Liberis
Albumul nu-si propune sa prezinte fotografii artistice, ci doar sa puncteze cateva momente ale istoriei recente si, intr-un fel, sa traga un semnal de alarma asupra situatiei copiilor din zonele de conflict. ..
10,00 Lei

7,75 Lei

Onisim Colta
Cu fata spre Centru -  Onisim Colta ..
50,00 Lei

45,00 Lei

Susan Sontag
Publicată în 1977, Despre fotografie câştigă premiul National Book Critics Circle Award for Criticism, devenind ulterior un bestseller al autoarei. Washington Post consideră volumul „o analiză splendidă a schimbărilor pe care fotografia le-a generat în felul noastru de a privi lumea şi de a ne privi pe noi î..
29,90 Lei

23,92 Lei

FOTO4all
Dictionarul cuprinde peste 170 de termeni fotografici uzuali, fiecare dintre ei avand o scurta definitie si fiind în general exemplificat vizual. De multe ori exista si informatii suplimentare, contextuale sau de tipul „stiati ca”. Dictionarul este primul de acest tip pe piata din Romania si a fost o ideea lui Andrei ..
35,00 Lei

28,00 Lei

Colective
Sfaturi pentru imagini magice cu animale incantatoare. Realizati fotografii uimitoare cu natura salbatica ..
24,98 Lei

23,73 Lei

Colective
Sfaturi profesioniste de tehnica foto si editare.Aflati totul despre imaginile monocrome! ..
24,98 Lei

23,73 Lei

Enczi Zoltan
Cand pleci in vacanta sau intr-o simpla plimbare, nu poti sa nu fotografiezi ceva: un peisaj, un apus, o cetate, pe cel mic prima data la mare sau dansul amuzant al prietenilor la petrecere. Dar ce pacat cand ajungi acasa, descarci fotografiile si observi ca sunt ba miscate, ba intunecate, ba lipsite de culoare. Este clar ca ai nevoie de un ghid..
57,90 Lei

46,32 Lei

Colective
Sfaturi de fotografiere profesioniste. Ghid pentru imagini creative. ..
24,98 Lei

23,73 Lei

Richard Keating, Enczi Zoltan
Pentru a avea succes in fotografia de natura este nevoie de cunostinte multilaterale. Este necesara cunoasterea functionarii aparatului foto, a bazelor fotografiei, trebuie stiut cand si unde se pot fotografia anumite specii. Dar, pe langa etologie si tehnica, este nevoie de imaginatie, cunostintele tehnice si experienta in natura fiind de priso..
57,90 Lei

46,32 Lei

Colective
Fotografia de natură Inainte de a porni la drum în următoarea tură foto în natură/sălbăticie, vă recomandăm să vă revizuiți noțiunile teoretice. Nu strică niciodată! Fotografia de natură pe înțelesul tuturor se adresează tuturor pasionaților de natură (și fotografie), care doresc să învețe de la ..
24,98 Lei

23,73 Lei

Bill Hurter
"Satisfacţia succesului în munca unui fotograf de nuntă profesionist este foarte mare - şi nu doar din punct de vedere financiar, ci şi din perspectiva locului privilegiat ocupat în comunitate. Fotograful de nuntă al noului mileniu nu mai este perceput ca un simplu meseriaş, ci mai curând ca un artist şi un membru i..
59,90 Lei

47,92 Lei

Colectiv
Obtineti peisaje uimitoare cu ajutorul profesionistilor! ..
24,98 Lei

23,73 Lei

Colective
Cartea Fotografia de sport pe intelesul tuturor surprinde miscarea in toate formele ei, de la atletism, spectacole aviatice, fotbal si Formula 1, la trenuri cu aburi si meciuri de rugby. Va propunem in aceste pagini o trecere in viteza prin toate tehnicile necesare imortalizarii  evenimentelor sportive. Pentru aceasta, este nevoie de toata ..
24,98 Lei

23,73 Lei

Colectiv
In cele peste 200 de pagini, ghidul Fotografia digitala. Tehnica si compozitie, ilustreaza si explica cele mai importante reguli de compozitie, oferind liniile de ghidaj necesare si utile oricarui utilizator de aparat foto digital, abordand fotografia din punct de vedere tehnic si creativ, oferind explicatii, solutii si sfaturi profesionale pent..
29,98 Lei

28,48 Lei

Enczi Zoltan
In ciuda aparitiei pe piata a unei game in continua diversificare de noutati electronice, fotografii adevarati raman credinciosi tot DSLR-urilor. Aceste aparate foto combina perfect cunostintele foto cu realizarile tehnologice, astfel nu este surprinzator ca DSLR-urile fac fata si in cele mai complicate situatii. Fotografiatul devine o joaca de ..
59,90 Lei

47,92 Lei

Colective
Peste 300 de sfaturi pentru a obtine imagini exceptionale. ..
24,98 Lei

23,73 Lei