Muzica

Ordoneaza:
Ciprian Porumbescu
Actuala editie contine si Balada lui Ciprian Porumbescu aranjata pentru pian la doua maini! ..
22,00 Lei

17,60 Lei

Johann Sebastian Bach
..
34,00 Lei

27,20 Lei

E. Glancz, E. Tudorie
Dicteurile sunt structurate pe nivele, de la incepatori spre avansati. ..
20,00 Lei

16,00 Lei

A. Albin, C. Rasvan
Metoda de faţă se adresează deopotrivă celor iniţiaţi cât şi începătorilor şi cuprinde trei capitole : CAP. I.    Câteva noţiuni necesare de teorie a muzicii. CAP. II. Descrierea mandolinei şi metode de învăţat. CAP. III. Exerciţii practice cu aplicarea noţiunilor teoretice. Pentru..
28,00 Lei

22,40 Lei

Răducanu, Mircea Dan
..
32,00 Lei

25,60 Lei

Alexandru Emanoil
Alexandru Emanuel ne daruieste " Opera romantica franceza ", intregind o imagine ampla a fenomenului liric italian si francez, punctand aspectele cele mai semnificative ale creatiei de opera din perioade determinante pentru evolutia ei. Sute si sute de pagini dense, captivante, ce contin o acumulare de informatii, date biografice, muzi..
43,50 Lei

39,15 Lei

Victor Giuleanu
nsoţind permanent enunţurile teoretice cu demonstraţii şi exemple muzicale extrase din marile valori artistice universale şi româneşti, studiul are în vedere nu numai cercetarea fenomenului muzical şi linia esenţială a evoluţiei sale contemporane, ci, totodată, şi formarea unei atitudini estetice, axiologice faţă de ope..
34,00 Lei

27,20 Lei

Kummer
F. A. Kummer a fost recunoscut de a lungul timpului drept un interpret talentat, profesor şi autor al multor studii pentru violoncel. Judecând după „Metoda de violoncel” publicată în 1839, principala ţinta în învăţarea violoncelului era, după Kummer, obţinerea unui sunet clar, puternic, dar nu rigid. E..
9,00 Lei

7,20 Lei

Hans Sitt
Lucrarea conţine cele 50 de exerciţii zilnice pentru mâna stângă, opus 98 de Hans Sitt (1850-1922).  ..
9,00 Lei

7,20 Lei

Misu Iancu
Inspirat de studiile pentru pian de Hanon, caietul reuneste exercitii de virtuozitate pentru mana dreapta. ..
15,00 Lei

12,00 Lei

Adrian Enescu
Cele două lucrari publicate în lucrarea de faţă se adresează unui intrerpret de nivel mediu spre avansat. Solistul instrumentist are nevoie de o precizie absolută, de acurateţe şi de o virtuozitate tehnică ridicată. Cele două lucrări sunt scrise în structuri monotematice; agogica este distinctă, iar secţiunile sunt c..
20,00 Lei

16,00 Lei

Lucrarea conţine 60 de studii pentru vioară, de dificultate scăzută spre medie.  Între autori pecizăm K. Huber, K.K. Rodionov, F. David, Ch. Dancla, A. Şi N. Iansinov, M. Garlitki, D. Alard, A. Komarovski, H.E.Kayser, F Hermann, F. Wohlfahrt, Ch. A. de Beriot, N. Baklanova,  J. Joachim, H. Vioeuxtemps, P. Feigerl şi J...
20,00 Lei

16,00 Lei

Piotr Ilici Ceaikovski
Această colecţie  a lui Ceaikovski, publicată pentru prima dată în 1878, se intitula 24 de piese uşoare  (à la Schumann) . Ca şi predecesorul său, Ceaikovski avea capacitatea înnăscută de a scrie lucrări pentru tineret după cum este ilustrat şi în această lucrare prin acest set de fermecătoare min..
20,00 Lei

16,00 Lei

Radu Lupascu
Arta Sunetelor este o aparitie editoriala remarcabila pe piata de carte romaneasca: un volum reeditat si imbogatit, care aduce in prim-plan cateva dintre cele mai mari nume autohtone si internationale ale genurilor jazz, blues, rock, clasica, de avangarda, gospel, lautarie, hip-hop, musical sau muzica de film si teatru. Descoperiti articole desp..
39,00 Lei

31,20 Lei

Augustin Bena
Între piesele compuse pentru pian „Preludiu şi Fughetta” (1958) sunt o mostră despre perfecta cunoaştere a stilului polifonic, demonstrată şi prin unele compoziţii corale, în afară de cele mai numeroase în stil popular...
26,00 Lei

20,58 Lei

Folclor
Cuprins: Balade: Miorita; Mesterul Manole; Novac si corbul; Toma Alimos; Corbea; Doine: Doina; Ce te legini, plopule; Jelui-m-as; Frunza verde merisor; Cântecul razesului; Birul; Sub poale de codru verde; Dunare, apa vioara; Bogatul si saracul; Ma bagai sluga la dracu; Cântecul pandurilor de la 1821; Doina voiniceasca (a lui Ion Petr..
9,90 Lei

7,92 Lei

Ferdinand Beyer
Scopul acestei lucrări este de a-i învăţa pe începători, în modul cel mai uşor posibil, arta pianului...
26,00 Lei

20,80 Lei

E. Schmitzer
..
32,00 Lei

25,60 Lei

Maria Cernovodeanu
Apariţia acestei mici metode de pian constituie un fapt semnificativ şi pozitiv, dovedind cerinţele mereu crescânde ale învăţământului artistic–muzical în ţara noastră. Pretutindeni, în numeroasele şcoli de muzică înfiinţate în ultimii ani, în cercurile artistice ale diferitelo..
36,00 Lei

28,80 Lei

Frederic Chopin
Chopin a compus doar trei sonate pentru pian.  Prima, opus 4, a fost compusă în 1828, fiind cea mai puţin cunoscută. Interpretată, durează aproximativ 25 de minute.  A doua sonată, opus 35, este cea mai cunoscută mai ales pentru partea a treia, marş funebru.  Cea de-a treia sonată, opus 58, a fost compus..
25,00 Lei

20,00 Lei

Fr. Chopin
Studiile pentru pian solo de Frédéric Chopin reprezintă baza unui sistem tehnic revoluţionar şi radical pentru vremea în care au apărut. Ele constituie unele dintre cele mai provocatoare și expresive piese ale repertoriului pianistic, motiv pentru care sunt interpretate des chiar în recitaluri. ..
25,00 Lei

20,00 Lei

Johann Sebastian Bach
..
34,00 Lei

27,20 Lei

Colectiv
Editia de fata are cu 36 de pagini in plus, mai multe lucrari si desene, dar... acelasi pret ca in ultimii ani. ACUM CONTINE SI SOLFEGII. Cartea contine peste 100 de colinde, poezii de iarna, strigaturi, si obiceiuri de sarbatori. An de an (este la a VI-a editie) este cea mai ceruta carte de sfarsit de an a editurii noastre fiind una..
14,00 Lei

11,20 Lei