Sculptura

Ordoneaza:
N/A
Sculptura da forma lumii si conceptului nostru de frumusete, lasand in urma ei siluete eterne si creand altele noi si surprinzatoare. De la cele mai apreciate idealuri ale frumusetii, pana la cele mai controversate creatii, aceasta carte ofera o viziune cuprinzatoare asupra sculpturii occidentale. Cu referinte numeroase, biografii ale marilor ar..
89,90 Lei

76,42 Lei

Ioana Ciocan
În paginile volumul Proiect 1990 veţi regăsi cele 20 de lucrări de artă contemporană, care timp de patru ani au ocupat pe rând soclul din Piaţa Presei Libere din Bucureşti. Rămas liber după îndepărtarea statuii lui V.I. Lenin încă din 1990, soclul din fosta Piaţă a Scânteii a găzduit lucrările unor ar..
49,90 Lei

39,92 Lei

Ioana Beldiman
Subiectul cartii Ioanei Beldiman, teza sa de doctorat, se inscrie in procesul de reconsiderare a artei oficiale europene, din secolul al XIX-lea, prin cercetarile datorate lui H.W.Janson, June Hargrove, Anne Middleton, Robert Rosenblum s.a., prin deschiderea Muzeului Orsay si a expozitiilor de sculptura organizate de Anne Pingeot, Antoinette Le ..
32,70 Lei

26,16 Lei

Florin Stoiciu
O initiere teoretica si practica in arta gravurii, in care dimensiunea estetica a fiecarei tehnici se impleteste cu descrierea modalitatilor de executie. Pentru fiecare metoda sint prezentate instrumentele, materialele si etapele pe care le necesita aplicarea ei. Numeroasele ilustratii care insotesc textul faciliteaza intelegerea explicatiilor t..
44,95 Lei

35,96 Lei