Livrare GRATUITA

Business

Ordoneaza:
Mike Flynn
PESTE 3000 de FORMULE, INFORMATII SI TEOREME. Carte "de buzunar", full color, cu informatii complexe si complete din matematica, fizica, chimie, stiinta samd. Colectia IN BUZUNARUL TAU   ..
27,15 Lei

24,44 Lei

Laurent Bazin Monique Selim
Astazi, amploarea noilor procese de reglare economica ne incita sa revenim la chestiunea economiei in antropologie, care a traversat disciplina cu momente de apogeu si absente periodice si simptomatice. Faptul ca economicul trece in prezent drept un discurs preponderent care acopera o realitate probabil la fel de hegemonica reprezinta un fel de ..
29,00 Lei

26,10 Lei

Tiberiu Brailean, Aurelian Plopeanu, Alina Haller
Lucrarea trateaza fundamentele teoretice si practice ale politicilor economice conjuncturale (monetara, fiscal-bugetara, de curs, de control etc.) si structurale (sectoriale active, de optimizare a alocarii resurselor etc.), precum si mixturile consacrate ale diferitelor ingrediente ale politicilor economice de succes, inteligente si bine adapta..
45,00 Lei

40,50 Lei

Mihaela Nicola, Marius Stoian
Volumul propune o perspectiva noua asupra ecosistemului inovativ romanesc. Cliseul persistent al cercetatorului/ inventatorului/ inovatorului – geniu captiv in singuratatea haotica a laboratorului este substituit cu profilul conectat al celui care isi hraneste forta mintii din si prin retea. Alianta, indusolubila azi, networking-inovatie c..
49,90 Lei

39,92 Lei

Simon Johnson, James Kwak
Un volum remarcabil, care atrage atentia asupra pericolului reprezentat de actuala „ideologie” a finantelor si de controlul exercitat de Wall Street asupra politicilor financiare ale guvernului american, ca si asupra riscurilor pe care le implica acestea pentru o economie globalizata. Sase megabanci, „prea mari pentru a da fali..
29,95 Lei

23,96 Lei

Sens Reme
Situaţia de salariat vă apasă şi aţi hotărât să deveniţi propriul dumneavoastră patron? Prietenii v-au convins să lansaţi pe piaţă un produs sau un concept revoluţionar? Aveţi idei geniale şi sunteţi nerăbdător să le puneţi în aplicare? Perfect! Dar înainte de a vă lansa în înfiinţarea unei fi..
18,90 Lei

17,01 Lei

Don Jackson
Orice disciplina – de la neurochirurgie pana la fabricarea de automobile sau marketing – se bazeaza pe munca celor de dinainte. Le studiem testele, profitam de pe urma succeselor obtinute de ei si invatam din esecurile lor. Pe scurt, toate artele, stiintele si domeniile pornesc de la un set de principii si deprinderi care au fost dez..
45,00 Lei

36,00 Lei

Ha-Joon Chang
Discipol al lui Joseph Stiglitz si unul dintre cei mai iconoclasti economisti ai prezentului, Ha-Joon Chang demonteaza citeva dintre miturile capitalismului si ale lumii in care traim, intre care mitul pietei libere sau acela ca tehnologia este calea progresului pentru toata lumea. Rind pe rind, principiile unei doctrine economice primite de-a g..
9,99 Lei

7,99 Lei

Stephan Schiffman
Daca esti un vanzator care vrea sa aiba succes, aceasta carte te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si chiar mai mult decat atat!    Aceasta carte este o sursa minunata de sfaturi practice, legate de viata reala si orientate spre imunatatirea rezultatelor. Metodele prezentate de Stephan sunt practice, relevante si usor de aplicat. Cit..
22,00 Lei

17,60 Lei

Stephan Schiffman
Schiffman ofera genul de sfaturi - de la ascultarea clientului la urmarea bunelor exemple - care au facut din el cel mai bun instructor de vanzari din zilele noastre. Prin urmare, alatura-te celor o jumatate de million de vanzatori care aplica deja sfaturile lui Schiffman si ca urmare, si-au imbunatatit prezentarea de vanzari si profiturile. Dac..
22,00 Lei

17,60 Lei

Mickael Mangot
In contextul economic actual, scaderea puterii de cumparare ne determina sa cautam surse suplimentare de venit si sa ne preocupam mai mult de modul in care ne investim banii. Cele 50 de experimente ne ofera informatii si sfaturi utile cu privire la fondurile de pensii, plasamentele din domeniul imobiliar, societatile cu capital variabil si inves..
9,99 Lei

7,99 Lei

Patrick Amar
Ce fel de manager sunteti? Cum gestionati personalitatile dificile si stresul? Sunteti stapan pe situatie? Cele 50 de experimente in psihologie clinica, sociala si organizationala, raspund la aceste intrebari si explica mecanismele de aparare, inteligenta emotionala, disonanta cognitiva, teoriile motivatiei si ale leadershipului, diferentele int..
9,99 Lei

7,99 Lei

Noah J. Goldstein
Ne confruntam permanent cu provocarea de a negocia sau de a discuta in contradictoriu cu cei apropiati, cu colegii sau cu sefii. Cum ii convingem pe ceilalti ca noi avem dreptate? Exista anumite cuvinte cu care putem capta atentia interlocutorilor nostri? Cum ne putem impune punctul de vedere? Bazat pe cercetari recente in psihologie, volumul pr..
26,95 Lei

21,56 Lei

Bill George
Bill George, cunoscut om de afaceri si profesor de management la Harvard Business School, ofera publicului o carte despre calitatile de care trebuie sa dea dovada un lider in vremuri de cumpana. Volumul de fata este un ghid dedicat tuturor persoanelor care ocupa o functie de conducere si se lupta cu problemele economice fara precedent din zilele..
14,90 Lei

11,92 Lei

Steve Chandler, Sam Beckford
E nevoie de bani ca sa faci bani. Trebuie numai sa stiu cum să fac. Nu trebuie decat sa ne facem numele cunoscut. Experienta imi va fi de ajutor. Sunt o victima a circumstantelor. Trebuie sa fii econom. Clientii sunt greu de inteles. Nu am nevoie de ajutorul nimanui. Reducerea preturilor dinamizeaza afacerea. Iata-le! Cele noua minciuni care, p..
20,00 Lei

16,00 Lei

Peter M. Senge
Aceasta carte a fost elogiata de The Financial Times drept una dintre cele cinci carti fundamentale pentru mediul de afaceri.  Cele cinci discipline descrise aici, spune Peter Senge, reprezinta rezultatul experimentarii, cercetarii, documentarii si inventivitatii a sute de oameni. Am lucrat cu toate aceste discipline ani de zile, rafina..
89,00 Lei

71,20 Lei

Stephen R. Covey
„Gestionarea diferentelor - in afaceri, politica, economie si in orice alt domeniu - constituie o activitate plina de pericole. Frustrarile, neintelegerile, nesiguranta si egocentrismul pot sta in calea obtinerii acordurilor mutual avantajoase sau a schimbarii modului in care oamenii inteleg o problema sau percep o oportunitate. Stephen Co..
44,90 Lei

35,92 Lei

Steve Price
Cei mai multi dintre noi ne bucuram atunci cand devenim proprietarii unei locuinte. Valoarea proprietatilor noastre imobiliare creste in timp, iar noi beneficiem de pe urma capitalului asigurat de acestea. Dar nimanui nu-i trece prin minte ca inainte chiar de a fi proprietarul unei locuinte, fiecare este proprietarul propriei gospodarii. Nu ar f..
16,00 Lei

12,80 Lei

Laura Klepacki
Cartea urmareste sa familiarizeze publicul cu o fata mai putin cunoscuta a advertisingului "account planningul¢ fiind prima lucrare dedicata exclusiv acestei discipline controversate. Account planningul are ca unic scop crearea unui advertising care sa suscite reactii favorabile din partea targetului. In timp ce multi din bransa se mai..
60,00 Lei

48,00 Lei

Barry Posner
Generaţia Mileniului vrea să ştie ce mai e nou în leadership. Ce s-a schimbat de-a lungul vremii? Răspunsul este că s-a schimbat contextul. Drastic. Lumea de azi este mai dinamică, mai dură – ne pune în faţă terorism, nesiguranţă, schimbări climatice, penurie de resurse, recesiune economică, transformări ale tehno..
40,00 Lei

36,00 Lei

Mihaly Csikszentmihalyi
Afaceri bune porneste de la premisa ca traim astazi intr-o era in care afacerile si munca, in general, au inlocuit religia si politica. M.Csikszentmihalyi descrie modul in care liderii din domeniul afacerilor, managerii si chiar lucratorii insisi isi pot gasi „fluxul“, contribuind nu doar la crearea propriei lor fericiri, ci chiar la..
22,00 Lei

17,60 Lei

John O’Keeffe
Schimbările lumii de azi au căpătat o viteză ameţitoare, iar incrementalismul nu ne mai ajută. Pe timp de furtună, trebuie să alergi chiar şi numai pentru a-ţi menţine poziţia. A acţiona “în afara cutiei” înseamnă, în afaceri, a rupe limitele schimbărilor minore, treptate şi modeste. Suntem &icir..
40,00 Lei

36,00 Lei

Lauren Anderson, Shawn Doyle
Excelenta in serviciile oferite clientilor poate face diferenta intre o companie mediocra si una profitabila. In aceasta carte practica si usor de citit, vei descoperi zece povesti care au darul sa te inspire si care te vor ajuta sa le oferi celor care apeleaza la tine niste servicii de calitate. Indiferent ca detii o firma mica, ca esti m..
35,00 Lei

28,00 Lei

Doru Marculescu
Autorul are o experienta bogata, de zeci de ani, in vanzari, marketing, publicitate, management. De mai bine de 15 ani ofera training si consultanta in aceste domenii. Aceasta carte marcheaza inceputul unei abordari complet noi a domeniului. Iata ce remarca Anatoli Ciucurovschi, directorul executiv al firmei Brandbuilders: „Trecand peste l..
28,80 Lei

23,00 Lei

GHID PENTRU LIDERII CARE ISI DORESC MAI MULT „Ori de cate ori ajungeti in sectiunea cu lucrari motivationale a unei librarii sunteti bombardati de o armata intreaga de idei, strategii si manuale, majoritatea facand promisiuni pompoase si nerealiste pentru «liderul din noi toti». [...] Alpha Leadership este insa altceva. Este ma..
30,00 Lei

27,00 Lei

W. Pavaloaia, D. Pavaloaia
Indiferent de profil, dimensiune si spatiul social–economic in care activeaza, orice intreprindere trebuie sa-si probeze cu permanenta viabilitatea, capacitatea de a comunica si adapta, performantele economico–financiare cu atat mai mult cu cat, mecanismele economiei de piata sunt formate si functioneaza cu toate rigorile. Lucrarea s..
47,00 Lei

42,30 Lei

Pavaloaia Willi
Cu ajutorul analizei economico-financiara cerceteaza fenomenele si procesele economico-sociale, se descopera structura, se verifica si se stabilesc relatiile de cauzalitate, factorii care le genereaza, se descopera legile formarii si desfasurarii lor si, pe baza acesora, formuleaza decizii. ..
29,00 Lei

26,10 Lei

Batrancea Ioan, Staneanu Gheorghe
Lucrarea se adreseaza, in primul rand, studentilor de la facultatile de stiinte economice, in vederea familiarizarii candidatilor la Licenta cu modalitatea de examinare prin grila. Prin dimensiunea si diversitatea problemelor abordate, poate fi considerata un ghid util tuturor celor interesati de analiza economico-financiara la nivel microeconom..
20,00 Lei

16,00 Lei

E. Jaba, A. Grama
Cartea ofera celor interesati un instrument modern de calcul si analiza a datelor statistice, fiind organizata in acord cu programa analitica folosita in cursurile universitare de Statistica descriptiva si Statistica inferentiala. Autoarele prezinta versiunea 10 a SPSS complet integrata in sistemul Windows, punind accent pe folosirea programului..
9,99 Lei

7,99 Lei

Stefan Prutianu
Autor a doua best-selleruri – „Manual de comunicare si negociere in afaceri” si „Inteligenta marketing plus” –, Stefan Prutianu propune acum o carte extrem de necesara specialistilor din domeniul vinzarilor, dar si publicului larg, evidentiind importanta vitala a comunicarii atit la serviciu, cit si in viata c..
9,99 Lei

7,99 Lei

Ken Blanchard, Don Hutson, Ethan Willis
Ken Blanchard, Don Hutson si Ethan Willis va spun aici povestea provocarilor intampinate de un om de afaceri, in demersul sau de a-si infiinta propria companie. Aveti in fata o naratiune interesanta si dinamica, ce abordeaza multe dintre problemele tipice intampinate de antreprenori in lansarea de noi afaceri - de la gasirea surselor de venit pa..
22,00 Lei

17,60 Lei

Steve Mariotti, Caroline Glackin
Antreprenoriat. Lansarea si administrarea unei afaceri este un manual conceput pentru cursurile universitare de antreprenoriat. Cursurile se bazeaza pe programele educationale concepute de Steve Mariotti. Organizatiile in cadrul carora a lucrat Mariotti sunt recunoscute drept lideri ai promovarii antreprenoriatului si au dovedit in timp ca si-au..
52,00 Lei

41,60 Lei