Livrare GRATUITA

Beletristica

Ordoneaza:
Ian McEwan
Legatura lui Bernard cu June Tremaine a inceput sa se destrame aproape in aceeasi perioada in care a debutat casnicia lor. Incercind sa priceapa de ce dragostea atit de profunda a sotilor Tremaine a fost naruita de felul diferit in care fiecare dintre cei doi vede lumea si confruntarile ei, Jeremy, un al treilea personaj, se apuca sa puna pe hir..
14,95 Lei

11,96 Lei

Judith Michael
Un roman cu un succes răsunător... Are ingredientele unui bestseller de valoare și este fermecător de la prima la ultima pagină... New York Times ..
24,00 Lei

19,20 Lei

Fanus Neagu
Autorul îşi des­chide roma­nul cu un Avertisment: În această carte, doar Spaţiul, Timpul şi drumul Istoriei se doresc autentice. În rest, totul e ficţiune (şi nu prea). De fapt, întâmplările şi perso­najele imaginare sunt evident inspirate din actualitatea româ­nească.   ..
10,80 Lei

9,72 Lei

Judith McNaught
Diana Foster, cea mai strălucitoare apariție de la balul de caritate Orhideea Albă suferea crunt - logodnicul o părăsise pentru o tînără manechină de 19 ani.Toți cunoscuții din înalta societate o bîrfeau. Numai că în acea noapte multimilionarul Cole Harrison, participant și el la bal, îi face o propunere..
19,00 Lei

14,25 Lei

Simona Castiglione
Italia și Moldova, două țări și două culturi așezate față în față prin destinul și modul de a fi a două femei. Pe fundalul marii emigrări din ultimii ani dinspre România și Moldova, spre Italia, detaliile vieților, cu nuanțări autobiografice, sunt înnobilate tocmai de banalitatea cotidianității. Sub constr&i..
27,00 Lei

21,60 Lei

Paul Goma
Citind Astra descoperim ceea ce a spus, nu cu multă vreme înainte de a ne părăsi, Monica Lovinescu, într-o ultimă convorbire cu Doina Jela: „Compromis este să gândești într-un fel și să acționezi în felul invers. Din punctul meu de vedere, grosso-modo, asta e definiția. Dar să ieșim din general și..
27,00 Lei

21,60 Lei

Marius Gabriel
Dragoste, razbunare si tradare, intr-un roman uluitor... Marius Gabriel, autorul de mare succes al romanelor MASCA TIMPULUI Si PACATUL ORIGINAR, ne ofera o noua carte captivanta de suspans, fascinant si obsedant impact emotional, care ne poarta prin cele mai periculoase teritorii ale inimii omenesti. ATINGEREA INOCENTILOR este povestea unei feme..
22,00 Lei

17,60 Lei

Mihai Opris, Vasile Chirita
Episoadele captivante ale acestui roman de acţiune conturează portretul legendarului haiduc Iancu Jianu. Datele esenţiale ale vieţii eroului au fost încorporate de autori într-o poveste plină de suspans, curgătoare şi sprintenă, ca undele unui pârâu de munte, scrisă voit în tonalitatea candorii cu care ne-a..
32,70 Lei

29,43 Lei

Alexandru V. Boldur
Anexarea Basarabiei la Rusia a fost un rezultat al imperialismului rusesc. In dezvoltarea teritoriala a statului rusesc gasim o trasatura, foarte importanta, care o deosebeste in mod fundamental de dezvoltarea teritoriala a statului roman. La Romani expansiunea etnica preceda trasarea hotarelor politice, ceea ce inseamna ca am avut o dezvoltare ..
20,00 Lei

16,00 Lei

Theophile Gautier
Căpitanul Fracasse, incontestabil cel mai bun roman semnat de Theophile Gautier (1811-1872), s-a bucurat de patru ediţii succesive în chiar anul apariţiei sale, 1863. Imaginea unei lumi în care viaţa reală se contopeşte cu spectacolul ambulant, suspansul şi culoarea sunt probabil secretul longevităţii acestui roman. În..
15,00 Lei

12,75 Lei

Nora Roberts
Fiona Bristow pare să ducă o viață idilică pe o insulă fermecătoare, are o căsuță frumoasă,vecini buni și trei cîini devotați. Puțini știu că a fost supraviețuitoarea unui asasin în serie, care i-a ucis logodnicul.Dar trecutul se reîntoarce cu duritate în viața ei. Căutarea ne prezintă povestea dintre ..
29,00 Lei

23,20 Lei

Leif G.W. Persson
In mijlocul unei veri suedeze toride, o studenta a Academiei de Politie din Vaxjo este violata si ucisa in mod brutal. Evert Backstrom, un inspector misogin si egocentric, are misiunea de a conduce o echipa de investigatii. Antipatic, Backstrom este lipsit de simtul responsabilitatii si considera ca toata lumea ii este inferioara. In ciuda tutur..
49,00 Lei

41,65 Lei

Roberto Arlt
Erdosain, protagonistul romanului Cei sapte nebuni (1929), este un erou existentialist, care strabate strazile din Buenos Aires „cu moartea in suflet“, constient de „zadarnicia de a trai fara iluzii“. Este un inventator care, impreuna cu Astrologul, viseaza la o societate noua, care nu se poate baza decat pe minciuna, cac..
24,90 Lei

19,92 Lei

Eugen Ovidiu Chirovici
Superb mai scrie Eugen Ovidiu Chirovici! Mai rar în ziua de azi scriitori atât de atenţi la stil. George Arion  O irezistibilă combinaţie de suspans şi umor, rar întâlnită într-o singură carte. Dafin Mureşeanu  Sper să vă distraţi la fel de mult citind această carte, măcar pe cât m-am dis..
34,99 Lei

27,99 Lei

Sorin Bocancea
Anul 2013 marcheaza implinirea a 90 de ani de la adoptarea Constitutiei din 1923 si a 10 ani de la intrarea in vigoare a actualei Constitutii. De asemenea, a fost declarat de catre toti actorii politici din Romania ca fiind anul dedicat dezbaterii continutului pe care urmeaza sa-l aiba noua Constitutie a Romaniei. În acest context, Faculta..
49,00 Lei

44,10 Lei

Jules Verne
Odată cu apariţia în 1868 a romanului Copiii căpitanului Grant, Jules Verne (1828-1905) dobândeşte renumele de autor de literatură pentru tineret. Cine n-a auzit de Paganel, zăpăcitul savant geograf, omul-enciclopedie? Înzestrat cu un neîntrecut simţ al umorului, om curajos, generos şi iubitor de adevăr şi drep..
15,00 Lei

12,75 Lei

Julian Rios
Cortegiul umbrelor se construieşte din nouă nuvele legate discret între ele prin personajele chinuite care populează Tamoga – un sat iberic de pe coasta de nord-vest, în care se trăieşte greu, dar care e, în schimb, „mai bun ca oricare altul pentru a muri.”  Poveşti de dragoste, război şi răz..
19,90 Lei

15,92 Lei

Julie Garwood
Subţire e linia dintre dorinţă şi obsesie dintre milă şi crimă... Cînd fascinantul magistrat din Departamentul Justiţiei, Theo Buchanan, se îmbolnăveşte într-o gară din New Orleans, doctoriţa Michelle Renard îşi dă toată silinţa să-i salveze viaţa. Cînd Michelle este luată la ochi de o bandă..
16,00 Lei

12,80 Lei

Tami Hoag
Era ca o viziune. Era ca o sirenă. Era ca un coşmar. Era moartă. Şi trebuia să dispară. Iar el ştia foarte bine cum. Elita din Palm Beach ştia foarte bine cum să-şi protejeze membrii, însă Elena Estes nu mai făcea de acum parte din lumea lor. Cu mult timp în urmă fusese un copil bogat şi privilegiat, însă ea sing..
24,00 Lei

19,20 Lei

Reinhart Koselleck
In secolul al optsprezecelea planificarea utopica a viitorului avea deja o functie specifica istoriei epocii. In aceeasi masura in care burghezia europeana sesiza, in afara, lumea ca un intreg, invocand pentru aceasta o singura umanitate, ea arunca in aer, pornind din interior si in numele aceluiasi argument, structura regimului absolutist. Filo..
38,00 Lei

30,40 Lei

Seyla Benhabib, Judith Butler, Drucilla Cornell, Nancy Fraser
„Acest volum este o conversatie intre patru femei, avandu-si originea intr-un simpozion organizat de Greater Philadelphia Philosophy Consortium in septembrie 1990. Subiectul  anuntat a fost feminismul si postmodernismul. Vorbitoarele initiale au fost Seyla Benhabib si Judith Butler, cu Nancy Fraser ca respondent. Selectarea acestui gr..
17,00 Lei

15,30 Lei

Andrei Plesu
„S-a spus mereu ca ingerii sunt «dublul» ceresc al omului. Suntem mereu insotiti de «modelul» nostru, de portretul nostru imbunatatit. Si suntem – sau, in orice caz, ar fi bine sa fim – intr-un dialog permanent cu posibilul acestui portret. Ingerul ofera fiecaruia din actele noastre reperul epurei lui, a..
49,00 Lei

39,20 Lei

Daniel Focsa
onversatia telefonica avuta de Vizanty in dimineata zilei de 24 august '44 orele 8.30, cu colonelul Eduard Neumann, comandantul aviatiei germane din Balcani, cu care legase o adevarata prietenie, e parca trasa dintr-o tragedie antica: "(...) - Draga Vizanty, intr-o jumatate de ora, voi lansa un bombardament asupra Bucurestiului. Ce ..
28,50 Lei

25,65 Lei

Lisa Kleypas
Evangeline Jenner cea timida este pe cale sa devina foarte bogata, odata ce va intra in posesia mostenirii. Dar mai intii trebuie sa scape din ghearele rudelor ei lipsite de scrupule. Evie il abordeaza pe vicontele Sebastian Vincent si ii face o propunere socanta: casatoria. Sebastian are o reputatie scandaloasa: orice tanara care petrece c..
24,00 Lei

19,20 Lei

Emanuela Ilie
Nu numai pentru majoritatea cartografilor poeziei contemporane, ci si pentru topografii de ocazie, Harta liricii iesene apare, din pacate, ca un soi de colonie cu pretentii sau ca un Hinterland marcat de melancolii si nostalgii perene, reprezentabil, la rigoare, abia prin 5-6 nume: Mihai Ursachi, Cezar Ivanescu, Dan Laurentiu, Ioanid Romanescu, ..
47,00 Lei

42,30 Lei

Emil Garleanu
Emil Gârleanu a inaugurat în literatura română genul de povestiri inspirate din lumea plantelor, gâzelor și a animalelor. Creații de maximă concentrare denotând un subtil spirit de observație și analiză, ele sunt străbătute de o vibrantă notă de duioșie și blandețe, de delicatețe sufletească și omen..
22,00 Lei

18,70 Lei

Mihail Solohov
„Donul linistit, capodopera lui Mihail Solohov, ramane cel mai bun roman realist despre Revolutia Rusa.“ - New York Times „Donul linistit este Iliada secolului XX“. - Geir Kjetsaa „Am citit romanul acesta de trei ori, intotdeauna cu sufletul la gura, prima data uitand sa mananc si sa beau apa, prefacandu..
149,99 Lei

119,99 Lei

Linda Howard
La treizeci de ani, Paris Sweeney este o pictoriță talentată, care a cunoscut succesul - tablourile ei se vînd într-o galerie exclusivistă din New York, iar popularitatea ei este la cote maxime. La galerie, se îndragostește de un bărbat de care prietena ei este în divorț - miliardarul Richard Worth, un om fermecăt..
24,00 Lei

19,20 Lei

Lisa Kleypas
El se pricepe la cuvinte... Un playboy multimilionar, un adevărat cuceritor, Jack Travis are o reputaţie mare cît tot Texasul. Conduce prea repede, trăieşte prea din plin şi iubeşte mai multe femei decît poate să numere. Ea e foarte serioasă... În rubrica ei dintr-o revistă pentru femei , Ella Varner le dă mereu citit..
24,00 Lei

19,20 Lei

Anna Todd
Tessa Young e o fata cuminte, silitoare si ordonata. Dupa ce intra la universitate si il cunoaste pe Hardin, viata ei se schimba radical. Cu parul lui ravasit, accentul britanic, tatuajele si piercingurile, Hardin e complet diferit de baietii pe care i-a intalnit pana acum. E arogant si crud – ar avea toate motivele sa-l urasca. Dar felul ..
45,00 Lei

38,25 Lei

Patricia Melo
Ati citit vreo carte de genul Cum sa te ajuti singur? Si? V‑a ajutat? V‑ati imbogatit, v‑ati facut prieteni influenti, ati slabit spectaculos, v‑ati gasit sufletul‑pereche, ati scris romanul ala, ati daramat muntii, ati scapat de griji? Hm... inca nu? Poate v‑a lipsit sarpele din Elogiul minciunii – cu ajutorul lui personajele ..
21,90 Lei

17,52 Lei