Atlase

Ordoneaza:
Constantin Furtuna
Atlasul Rutier al Romaniei (ARR) isi propune sa redea fidel reteaua de drumuri europene, nationale, judetene si comunale a tarii noastre. Scara de 1:300.000 la care este realizat ARR permite o buna folosire a acestuia in teren. Un plus al atlasului il constituie prezenta pe harta a celor mai multe dintre obiectivele turistice de importanta ..
49,90 Lei

39,92 Lei

Autor colectiv
Siret este a doua fascicula din Seria A, Moldova, a Atlasului, fiind alcatuita dintr-o mapa cu planse structurate in doua parti: una cu un text sintetic referitor la istoria si evolutia urbanistica a orasului Siret si cealalta cu harti ale zonei si planuri istorice si actuale ale orasului. Volumul este bilingv, in romana si germana. ..
18,40 Lei

14,72 Lei

Autor colectiv
Proiectul Atlas istoric al oraselor din Romania este o publicatie seriala (care cuprinde pana in prezent sase fascicule) realizata sub patronajul Academiei Romane si al Comisiei de Istorie a Oraselor din Romania, cu sediul la Sibiu. Fascicula Targoviste a Atlasului istoric al oraselor din Romania cuprinde, in partea de text, principalele repere ..
20,71 Lei

16,57 Lei

Constantin Furtuna
Peste 3000 de obiective turistice de importanta nationala sau locala, dintre care: Manastirile si schiturile ortodoxe Siturile UNESCO Bisericile forsificate din Transilvania Manastirile si schiturile rupestre din Moldova Parcurile nationale Cele mai importante rezervatii naturale ..
74,90 Lei

59,92 Lei

Acest atlas frumos ilustrat cu peste 100 de autocolante și un poster cu harta fizică a lumii va conduce copiii într-o minunată călătorie în jurul lumii! Fiecare pagină prezintă harta unui continent și este înconjurată cu mici imagini și informații interesante. Copilul va afla numele continentelor și ale țărilor, a..
50,00 Lei

42,50 Lei

Silvia Colfescu
Data fiind lipsa de pe piata a unui ghid complet – turistic, istoric si artistic – al Bucurestilor in limba engleza, editura Vremea a demarat lucrarile in vederea traducerii textului si a realizarii unei ilustratii de calitate adecvata, pentru a acoperi acest gol in domeniul promovarii orasului. Structurat pe itinerarii care pot ..
35,00 Lei

28,00 Lei

Passionaria Stoicescu
..
25,00 Lei

21,25 Lei

Alexandru Chiriacescu
..
25,00 Lei

21,25 Lei

Sonia Herman
„Muntele este vazutul care ii aminteste omului nevazutul, sporindu-i ravna spre inaltare. Inginer electronist si biofizician, deci om de stiinta, SONIA HERMAN este si poeta, caracterizata de o cugetare originala si de maiestrie artistica. Pasionata a fotografiei, ea a fost ani in sir alpinist performant. Cititorul ideal asteapta, asadar, c..
9,81 Lei

7,84 Lei

Huber Kartographie
„ Romania – Atlas turistic si rutier” cuprinde harta fizica a Romaniei la scara 1:550 000. Pe langa formele de relief si reteaua hidrografica, pe harta se gasesc masivele montane, parcuri si rezervatii naturale, cabane, manastiri, biserici, popasuri si alte obiective turistice (castele, palate, cetati, fortarete, Monumente UNES..
29,98 Lei

23,98 Lei