Feng Shui

Ordoneaza:
Marie-Noelle Pichard
Desi arta folosirii uleiurilor esentiale este straveche, autoarea acestui ne propune, intr-o maniera accesibila oricui, o prezentare a celor 50 de uleiuri esentiale infailibile. Incepand de la modul in care trebuie alese si pana la recomandarile de pastrare si administrare, autoarea ne poarta pe taramuri exotice, in arome de ceai verde si ylang-..
14,90 Lei

8,95 Lei

Denise Whichello Brown
AROMATERAPIA este un ghid complet pentru studierea unei tehnici antice, populare, utilizata pentru tratarea unei game largi de afectiuni. Aceasta lucrare ofera informatii detaliate despre o mare varietate de uleiuri, descriind efectele fizice, emotionale si spirituale a mai mult de 50 de uleiuri esentiale. Se ofera, de asemenea, explicatii pentr..
9,90 Lei

7,42 Lei

Amandine Dardenne
Arta impaturirii servetelelor va invata cum sa va vrajiti invitatii si sa inveseliti mesele. Puteti realiza peste douazeci de modele de servetele cu ajutorul desenelor si explicatiilor cuprinse. Toate modelele prezentate vor incanta prin eleganta lor: floarea de lotus, corabia cu panze sau evantaiul. ..
29,90 Lei

25,42 Lei

Bazat pe 1 recenzii.
Dana Isabelle Zarojanu, Tudor Calin Zarojanu
In perioada ce se apropie, personajul principal va fi …stim, porcul! Asadar, va propunem o carte inedita –despre viata destul de scurta a acestui animal si tot ce a inspirat existenta sa – un album foto si nu numai  - contine bancuri, referinte literare sau filme realizate de-a lungul timpului avand in centru acest person..
39,90 Lei

31,92 Lei

Osho
Feng Shui. Tips for a better life" Practicantul Feng Shui - David Daniel Kennedy a adunat aici mai mult de 200 de remedii Feng Shui, pe cât de simple pe atât de eficiente, pe care le-a structurat pe capitole in functie de domeniile de viata: bogatie, familie, cariera, iubire, creativitate, sanatate. "Invocati o stare m..
25,00 Lei

20,00 Lei

"De ce nu mă invită în oraş? Oare cu ce să mă îmbrac la prima întâlnire? Balanţa se potriveşte cu Berbecul? Cum să-mi găsesc sufletul pereche? Câte căsnicii îmi rezervă viitorul? Află răspunsurile la toate întrebările legate de relaţia ta sentimentală. Uşor de folosit şi super di..
15,00 Lei

12,75 Lei

Paolo Crimaldi
Cartea prezinta dinamicile, dezvoltarea si evolutia legaturilor karmice, altfel spus, a iubirilor provenite din trecut. Intalnirea cu partenerul – inteleasa ca regasire karmica – si continuarea unui parcurs intreprins undeva, in trecut, constientizarea faptului ca acesta urmeaza sa fie determinant pentru viitorul relatiei insesi, duc..
21,90 Lei

16,43 Lei

Collette Arnould
In momentul de fata, nu exita o lucrare de sinteza despre istoria vrajitoriei, insa Colette Arnould umple aceasta lacuna oferindu-ne un tablou exhaustiv despre istoria acestui fenomen din antichitate pana in secolul XX. Vrajitoria a existat in toate timpurile. Incantatii, superstitii, invocari ale puterilor infernale, fierturi facute din ingredi..
36,00 Lei

28,80 Lei

Carles Munoz Miralles
Mandalele ne ajuta sa ne gasim echilibrul prin intermediul jocului cu forme si culori. Cu ajutorul unui punct central, mandala ne permite sa ne deschidem spre spiritual, sa ne intelegem eul interior si sa-l armonizam cu lumea care ne inconjoara si sa evoluam, astfel, ca indivizi. Cu mandalele tibetane ne vom putea dezvolta creativitatea si capac..
20,00 Lei

16,00 Lei

Elizabeth Andreani
Contine numai zahar, apa si substante vegetale si este produsa doar de albine. Iar omul nu poate decat s-o consume. Stiati ca si cel mai simplu sortiment de miere este in totalitate natural si nu contine nici coloranti, nici conservanti, nici alti aditivi ? Mierea poate inlocui cu succes zaharul rafinat, are savoare si e mult mai usor digerabila..
14,90 Lei

8,94 Lei

Judy Hall
Totul despre cristale vol. 1 Ghidul complet al cristalelor si intrebuintarea lor: Peste 200 de cristale si secretele lor. Cartea Totul despre cristale a devenit cel mai consultat ghid referitor la cristale din intreaga lume, fiind vanduta in peste un milion de exemplare. Formatul repertorial in care este redactata iti permite sa gasesti imediat ..
49,00 Lei

44,10 Lei

Judy Hall
Totul despre cristale vol. 2 Ghidul complet al cristalelor si intrebuintarea lor: Acest al doilea volum al bestsellerului Totul despre cristale descrie alte peste 200 de cristale, dintre care multe sunt pietre cu o vibratie foarte inalta, extrem de utile in practicile spirituale, precum si recent descoperitele pietre din Groenlanda. ..
49,00 Lei

44,10 Lei