Manuale scolare

Ordoneaza:
Iulia Perju
English Workbook - clasa a V-a se adreseaza elevilor de nivel pre-intermediar (A1-A1+ CECRL) care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de citire, scriere si vorbire in limba engleza. Lucrarea este conceputa sub forma unui caiet de lucru organizat in doua parti: vocabular si gramatica. Exercitiile propuse ii antreneaza pe cititori in activitat..
15,00 Lei

12,75 Lei

Valeria Cristici, Doina Silvia Puchiu, Elena Croitoru
Fiecare caiet are 32 de pagini ce reprezintă o bogată resursă pentru activităţile ce se desfăşoară în cadrul orelor de Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului şi Dezvoltare personală. O parte dintre exerciţiile propuse poate fi folosită în cadrul orelor de Arte vizuale şi abilităţi ..
24,00 Lei

21,60 Lei

Adela Dobran
Aurora Georgescu reinventează ABECEDARUL cu acest volum apărut la Adenium și lansat la Salonul Internațional de Carte Bookfest, cu participarea actriței Bianca Brad. Personajele principale ale acestui volum sunt toate literele alfabetului. Rând pe rând, pagină cu pagină, cei mici vor descoperi lumea fericită a cunoașteri..
20,00 Lei

16,00 Lei

Mircea Iovu, Maria-Luiza Popescu, Teodor Nicolescu
Aprobat de MECS in conformitate cu programa scolara in vigoare. ..
20,00 Lei

14,00 Lei

Zoe Partin
Lucrarea respecta intru totul atat obiectivele de referinta pentru clasele I-II, prevazute in programa scolara, cat si continuturile carora le corespund cele 11 capitole ale acesteia. Pentru clasa I, accentul s-a pus pe teme ca: Igiena personala si Sanatatea alimentatiei, iar la clasa a II-a pe Crestere si dezvoltare, Boli cauzate de lipsa de ig..
10,00 Lei

8,00 Lei

Ioana Stama
Lucrarea se incadreaza in ciclul modulelor "Educatie pentru sanatate" si s-a realizat in concordanta cu programa scolara, elaborata si aprobata de MEC. Temele respecta obiectivele de referinta pentru clasele III - IV, fiecare tema fiind corespunzatoare unei lectii. Continutul lectiilor poate fi parcurs in decursul a doi ani scolari, pr..
10,00 Lei

8,00 Lei

Daniela Hangan
In climatul actual din tara noastra, de afirmare treptata a mecanismului pietei libere, finantele publice joaca un rol important in activitatea economico-sociala. Manualul abordeaza competentele specializate ce contribuie la formarea profesionala a elevilor, oferindu-le posibilitatea ca, dupa parcurgerea continuturilor, sa analizeze veniturile p..
16,99 Lei

13,59 Lei

Florin Macesanu
Cuprinzand notiunile de baza din fizica, lucrarea este un auxiliar didactic accesibil si eficient, adresat atat elevilor de gimnaziu si liceu, cat si profesorilor, putand fi folosita in lucrul individual sau colectiv, acasa sau in clasa, in sistematizarea si recapitularea cunostintelor necesare pentru sustinerea diferitelor examene si concursuri..
22,50 Lei

18,00 Lei

Ana Alexandrina Matei
La baza acestui manual stau cele mai recente prevederi ale actelor normative din domeniul dreptului, al contabilitatii si al gestiunii financiare, fiind in concordanta cu normele emise de Banca Nationala a Romaniei, in domeniul decontarilor prin intermediul efectelor de comert. In lucrare, sunt prezentate continutul, forma si circuitul cambiilor..
12,99 Lei

10,39 Lei

Zoe Petre
Aprobat cu OMEdC Nr. 3886 din 24.05.2004 ..
25,00 Lei

20,00 Lei

Ecaterina Comisel
Aprobat cu OMEdC Nr. 4742 din 21.07.2006 Pentru filiera teoretica si vocationala. ..
15,00 Lei

12,00 Lei

Marin Iancu
Limba si Literatura Romana-Manual pentru clasa a X-a-Eugen Simion ..
27,50 Lei

22,00 Lei

Eugen Simion
Pentru toate filierele. Se aplica si la clasa a XII-a - filiera tehnologica, ruta progresiva de calificare prin scolala de arte si meserii + anul de completare. ..
25,00 Lei

22,50 Lei

Eugen Simion
Aprobat cu OMEdCT Nr.1783/2 din 16.08.2007 Pentru toate filierele ..
29,90 Lei

26,91 Lei

Cezar Zaharia
Dincolo de miza succesului școlar (examenul de Evaluare Națională fiind un prag important pentru fiecare elev), studiul limbii și al literaturii române trebuie să rămână, în gimnaziu, o experiență culturală pertinentă și interesantă, care să implice imaginația, gustul estetic, nevoia de autointerogare și de comu..
25,00 Lei

20,00 Lei

ZAHARIA, Maria
Prezentul caiet este ideal pentru programul Scoala dupa scoala / After school! El vine in sprijinul profesorilor, care il pot folosi zilnic la clasa pentru consolidarea competentelor dobandite, pentru accelerarea invatarii sau pentru remedierea problemelor pe care le au elevii in invatare. Maniera in care sunt concepute exercitiile si problemele..
12,00 Lei

10,80 Lei

Ana Tarsian
Toata structura acestui caiet special este realizata si prezentata impreuna cu 4 personaje venite din lumea povestior care il vor indruma pe micutul scolar pe tot parcursul sau spre a deveni un tanar maginian al cifrelor. Va invata sa recunoasca, sa ordoneze si sa compare numerele de la 0 la 10, va face calcule simple, se va familiariza cu p..
7,00 Lei

6,30 Lei

Constanta Bruma
Manualul publicat la editura ERC Press a fost realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea Organizator banqueting. Din cuprins: Organizarea personalului; Activitatea de servire in restauratie; Oferta de meniuri; Activitatea de servire la bar. ..
24,99 Lei

19,99 Lei

Gheorghe Mohan
Aprobat cu OMEdC Nr. 4742 din 21.07.2006 Filiera teoretica, profil umanist, specializarea filologie; filiera vocationala, profil teologic, toate specializarile, cu exceptia specializarilor teologie ortodoxa si patrimoniu cultural; filiera vocationala, profil pedagogic, specializarile bibliotecar-documentarist, instructor-animator, pedagog scolar..
12,00 Lei

9,60 Lei

Constanta Brumar
Acest manual publicat la editura CD Press este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006. Cuprinde urmatoarele module de specialitate: Modulul I – Organizarea productiei culinare; ..
26,99 Lei

21,59 Lei

Stefania Mihai
I. Bazele restauratiei; II. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism; III. Igiena si securitatea muncii in turism si alimentatie. Profilul: Servicii Filiera tehnologica Domeniul pregatirii de baza: Turism si alimentatie ..
28,99 Lei

23,19 Lei