Auxiliare - caiete scolare

Ordoneaza:
Iulia Perju
English Workbook - clasa a V-a se adreseaza elevilor de nivel pre-intermediar (A1-A1+ CECRL) care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de citire, scriere si vorbire in limba engleza. Lucrarea este conceputa sub forma unui caiet de lucru organizat in doua parti: vocabular si gramatica. Exercitiile propuse ii antreneaza pe cititori in activitat..
15,00 Lei

12,75 Lei

Valeria Cristici, Doina Silvia Puchiu, Elena Croitoru
Fiecare caiet are 32 de pagini ce reprezintă o bogată resursă pentru activităţile ce se desfăşoară în cadrul orelor de Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului şi Dezvoltare personală. O parte dintre exerciţiile propuse poate fi folosită în cadrul orelor de Arte vizuale şi abilităţi ..
24,00 Lei

21,60 Lei

Adela Dobran
Aurora Georgescu reinventează ABECEDARUL cu acest volum apărut la Adenium și lansat la Salonul Internațional de Carte Bookfest, cu participarea actriței Bianca Brad. Personajele principale ale acestui volum sunt toate literele alfabetului. Rând pe rând, pagină cu pagină, cei mici vor descoperi lumea fericită a cunoașteri..
20,00 Lei

16,00 Lei

Florin Macesanu
Cuprinzand notiunile de baza din fizica, lucrarea este un auxiliar didactic accesibil si eficient, adresat atat elevilor de gimnaziu si liceu, cat si profesorilor, putand fi folosita in lucrul individual sau colectiv, acasa sau in clasa, in sistematizarea si recapitularea cunostintelor necesare pentru sustinerea diferitelor examene si concursuri..
22,50 Lei

18,00 Lei

Cezar Zaharia
Dincolo de miza succesului școlar (examenul de Evaluare Națională fiind un prag important pentru fiecare elev), studiul limbii și al literaturii române trebuie să rămână, în gimnaziu, o experiență culturală pertinentă și interesantă, care să implice imaginația, gustul estetic, nevoia de autointerogare și de comu..
25,00 Lei

20,00 Lei

ZAHARIA, Maria
Prezentul caiet este ideal pentru programul Scoala dupa scoala / After school! El vine in sprijinul profesorilor, care il pot folosi zilnic la clasa pentru consolidarea competentelor dobandite, pentru accelerarea invatarii sau pentru remedierea problemelor pe care le au elevii in invatare. Maniera in care sunt concepute exercitiile si problemele..
12,00 Lei

10,80 Lei