Spiritualitate

Ordoneaza:
Pr. Ioan Sofonea
Parintele Ioan Sofonea e singurul supravietuitor al obstii monahale formate la Manastirea Brancoveanu in jurul Parintelui Arsenie si totodata martor direct al nasterii si amplificarii miscarii religioase de la Sambata. ..
20,00 Lei

16,00 Lei

C. B. Levenson
 Prin ce anume căutarea adevărului despre lume şi încercarea de a o cunoaşte în profunzime, cărora le-a închinat întreaga sa viaţă un om ce a trăit în urmă cu 25 de veacuri (şi, pe deasupra,  într-un context foarte diferit de al nostru) i-ar mai putea interesa pe oamenii de astăzi ? Prin a..
20,00 Lei

16,00 Lei

Erich Fromm, Daisetz Teitaro Suzuki, Richard de Martino
Intr-o lume tot mai afectata de criza spirituala, si in care Orientul si Occidentul tind sa evidentieze ceea ce le separa, aceasta carte aduce argumente in favoarea asemanarii profunde dintre cele doua culturi. Atat budismul Zen cat si psihanaliza sunt deopotriva teorii ale naturii umane si metode de vindecare. Ambele ne dau de inteles ca omul e..
35,00 Lei

29,75 Lei

Arhim. Sofronie
Arhimandritul Sofronie Sahaov (1896-1993) este astazi unul dintre cei mai cunoscuti si cititi scriitori-asceti ai veacului trecut. In volumul de fata sunt infatiate cuvantarile Staretului Sofronie pe care le-a tinut fratiei si inchinatorilor Manastirii Sfantului Ioan Botezatorul, intre anii 1989-1993 ..
34,00 Lei

27,20 Lei

Pr. Ioan Peana
"Noi marturisim, afirmam, punem marturie toata fiinta noastra pentru un Dumnezeu cunoscut, verificat de 2000 de ani, si din ale Carui cuvinte nici unul nu s-a dovedit mincinos, chiar daca nevrednicia crestinilor a fost uneori mare de-a lungul veacurilor" ..
15,00 Lei

12,00 Lei

Jacques Dalarun
Plecaţi, oameni buni, şi transmiteţi stăpanei voastre cuvintele mele. Dacă ii va fi de folos, mă voi ruga pentru ea. Dar trebuie să ştie că, atata vreme cat voi fi in carne şi oase, nu vreau să văd la faţă nicio femeie şi că in această mănăstire pe care am ridicat-o la porunca Domnului nu va intra niciodată vreo femeie.“ V..
27,10 Lei

24,39 Lei

Mataji Devi Vanamali
Initial, cultul lui Ganesha nu a fost acceptat de clasele superioare din India. El a fost zeul indigenilor si al celor din casta sudra, fiind vazut la inceput ca o zeitate teribila. De la generator de obstacole a devenit mai apoi cel care elimina obstacolele. Ulterior, a fost ridicat la pozitia de super-zeu in panteonul hindus. Persona..
35,00 Lei

28,00 Lei

Li Hongzhi
MAREA CALE SPRE ADEVĂR - COMPASIUNE - TOLERANŢĂ ..
38,15 Lei

34,34 Lei

Alexandru Mihaila
Lucrarea de fata este intai de toate una de popularizare, deschisa cat mai multor profiluri de cititori. Sunt preferati insa intelectualii curiosi, fie ei si teologi, care au ramas la varsta lui „da’ de ce?“. In mediul teologic se vorbeste uneori prea crispat despre teme de altfel importante si serioase. Ceea ce as dori eu este..
36,90 Lei

27,68 Lei

David Icke
David Icke demasca adevarata poveste din spatele evenimentelor globale care contureaza viitorul existentei umane si al lumii pe care o lasam mostenire generatiilor viitoare. Fara a se lasa intimidat, autorul prezinta in aceasta carte de exceptie retelele uluitoare de conexiuni care ii au mereu in prim plan pe aceiasi oameni, putini la numar, car..
34,20 Lei

30,78 Lei

David Icke
David Icke demasca adevarata poveste din spatele evenimentelor globale care contureaza viitorul existentei umane si al lumii pe care o lasam mostenire generatiilor viitoare. Fara a se lasa intimidat, autorul prezinta in aceasta carte de exceptie retelele uluitoare de conexiuni care ii au mereu in prim plan pe aceiasi oameni, putini la numar, car..
29,70 Lei

26,73 Lei

Adriana Liciu
Acest volum din Colectia 100 este dedicat unei teme pasionante si foarte vaste – istoria afirmarii credintelor religioase ale omenirii. Cartea noastra va permite cititorului sa inteleaga eterogenitatea si modul variat de manifestare a diferitelor curente ale gandirii, sentimentelor si vietii religioase. Principiile dupa care ne-am ghidat i..
43,60 Lei

34,88 Lei

Ion Toma
Volumul profesorului Ion Toma conţine o cercetare minuţioasă cu privire la geneza, „vieţuirea” şi „moartea” anumitor denumiri geografice. Aflăm din această carte prin ce se deosebesc numele de locuri de alte nume proprii, cum arată tipologia numelor de locuri româneşti, ce se înţelege prin normare li..
35,00 Lei

28,00 Lei

Teodor Baconsky, Devis Grebu
„Avem, pe de o parte, o inteligenta sobra, nutrita de substanta traditiei patristice, indulcita de rasul patriarhilor si ghidata de rigoarea binevoitor relaxata a ganditorului politic conservator. Avem, pe de alta parte, o inteligenta ludica, nutrita de traditia ironica a modernitatii iconoclaste, un temperament de o incisivitate coroziva,..
49,00 Lei

39,20 Lei

Călin-Andrei Mihăilescu
Ediţia a II-a a cartii beneficiaza de postfata renumitului critic literar brazilian Luiz Costa Lima. Multiplu, acest volum s-a asezat in timp ca un rizom in care subiectivitatea, mistica, utopia, deziluzia, corporalitatea, inversiunea, gustul si kitsch-ul isi raspund mutual ca ecouri tematice, structurale si de stil. Cronologic, volumul abordea..
22,00 Lei

17,60 Lei

Cristian Serban
2012. Sfarsitul lumii - Cristian Serban ..
8,00 Lei

7,20 Lei

Melissa Alvarez
Aceasta minunata carte te ajuta sa-ti descoperi spiritualitatea si sa-ti maresti vibratia energiei pozitive, cu ajutorul a 365 de idei simple si rapide, usor de realizat in fiecare zi. Vei invata cum sa renunti la energia negativa, iar pe cea pozitiva vei afla cum sa o canalizezi catre fericirea si o linistea sufleteasca de lunga durata. ..
41,90 Lei

29,33 Lei

Melissa Alvarez
Aceasta minunata carte te ajuta sa-ti descoperi spiritualitatea si sa-ti maresti vibratia energiei pozitive, cu ajutorul a 365 de idei simple si rapide, usor de realizat in fiecare zi. Vei invata cum sa renunti la energia negativa, iar pe cea pozitiva vei afla cum sa o canalizezi catre fericirea si o linistea sufleteasca de lunga durata. ..
41,90 Lei

27,23 Lei

Oferta speciala! Filmul "7 Cuvinte" impreuna cu volumul "Parintele Gheorghe Calciu - Cuvinte Vii"  ..
41,00 Lei

36,90 Lei

Filmul "7 Cuvinte" impreuna cu volumul "Viata Parintelui Gheorghe Calciu"   ..
41,00 Lei

36,90 Lei

Mireille Labonte
Ingerii sunt fiinte spirituale care pot interveni in viata voastra, numai daca doriti acest lucru. Odata ce ati luat legatura cu ei, ingerii se vor afla langa voi pentru a va ajuta. Ce fel de ajutor va pot acorda? De toate felurile, indiferent daca este vorba despre viata practica, gandurile, elanurile inimii sau suferintele voastre. Aceasta car..
19,90 Lei

14,93 Lei

Don Piper
Pe cand se intorcea de la o conferinta religioasa, masina lui Don Piper a fost strivita de un camion pe 18 roti care a intrat pe contrasens. Medicii ajunsi cu ambulanta la fata locului au declarat ca el a murit pe loc. in timp ce corpul lui zacea fara suflare in masina strivita, Piper a experimentat slava Raiului, frumusetea si muzica celesta. L..
19,00 Lei

17,10 Lei

Bernard Lievegoed
Aceasta carte a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Antroposofia practica si prezinta conferintele tinute de Bernard Lievegoed, in anul 1965, la Spring Valley, in America, pentru tineri. Ele trateaza actiunea Arhanghelului Michael incepand cu anul 1879 si situatia spirituala a oamenilor care s-au nascut in secolul XX. Sunt e..
25,00 Lei

20,00 Lei

James Redfield , Adrienne Carol
Ghidul ne ajuta sa constientizam ca nu suntem niciodata singuri si ca evenimentele prin care trecem in viata nu sunt intamplatoare. Toate au menirea de a ne ajuta la descoperirea misiunii personale si de a contribui cu totii la schimbarile fascinante descrise in romanul "A Zecea Viziune". Fragment din carte: "Exista suflete ca..
50,00 Lei

40,00 Lei

Thierry Magnin
Autorul are doua doctorate, atat in stiinte cat si in teologie, este membru al Centrului International de Studii si Cercetari Transdisciplinare din Paris si laureat al Academiei de Stiinţe Franceze (1991). Este profesor de fizica solidelor la École Nationale Supérieure des Mines din St Etienne (Franta). Este, de asemenea, preot ca..
27,00 Lei

21,60 Lei

Constantin Virgil Gheorghiu
„Second Hand Life – titlul iniţial al cărţii A doua șansă, titlu pe care n-am reuşit niciodată să-l traduc nici în româneşte, limba mea maternă, nici în franceză, limba vieţii mele de la maturitate, este prima mea carte scrisă în exil. Titlul cărţii este chiar definiţia exilatului. O carte trad..
35,00 Lei

31,50 Lei

James Redfield
Sunt aproape douazeci de ani de când cartile lui James Redfield sunt citite si apreciate. Milioane de oameni au imbratisat viziunile spirituale revelate In "Profetiile de la Celestine", "A Zecea Viziune", "Secretul Shambhalei" si "Viziunea de la Celestine", deschizându-se catre explorarea sincr..
29,00 Lei

26,10 Lei

Suzi Gablik
In 1984, cartea lui Suzi Gablik, A esuat modernismul?, a fost una dintre primele carti care se confrunta cu situatia sociala a artei contemporane. Descriind o lume a carei principala paradigma estetica si-a pierdut vitalitatea, aceasta carte a impresionat publicul care in trecut reactionase la idealismul eroic al modernismului. Reeditata de nume..
20,00 Lei

16,00 Lei

Joe Crews
A fi ispitit - este acesta un pacat? - Joe Crews ..
1,00 Lei

0,90 Lei

Dr. Jude Currivan
Savanta, vindecatoare si mistica, dr. Jude Currivan ne dezvaluie, in cartea A opta chakra, o perceptie noua si revolutionara a Cosmosului, care impaca stiinta de varf cu Spiritul si cu intelepciunea vesnica a tuturor epocilor intr-un model universal al constiintei. Iar in aceasta carte uimitoare, ea ne explica modul in care energiile celei de-a ..
28,00 Lei

25,20 Lei

Iris Paxino
Aceasta carte a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Arta de a trai. Ce este durerea? Cum invatam s-o intelegem si sa o scoatem la capat cu ea? Iris Paxino descrie diversele forme ale durerii: trupeasca si psihica. Ne spune ca noi oamenii nu am putea sa ne descurcam fara capacitatea de a resimti durerea, dar ne arata si ..
23,00 Lei

18,40 Lei

James Redfield
Gradat, vom experimenta si noi odata cu eroii calatoriei initiatice, schimbarile interioare necesare pentru a avea acces la un nou nivel de constiinta, iar în final vom descoperi cu placuta uimire ca viziunea noastra asupra universului a devenit mai bogata, mai nuantata, ca exista o extraordinara si adesea nebanuita ordine în aparent..
23,00 Lei

18,40 Lei

Te asteptam la conferintele Bookland!