Livrare GRATUITA

Ezoterism

Ordoneaza:
Melissa Alvarez
Aceasta minunata carte te ajuta sa-ti descoperi spiritualitatea si sa-ti maresti vibratia energiei pozitive, cu ajutorul a 365 de idei simple si rapide, usor de realizat in fiecare zi. Vei invata cum sa renunti la energia negativa, iar pe cea pozitiva vei afla cum sa o canalizezi catre fericirea si o linistea sufleteasca de lunga durata. ..
41,90 Lei

27,23 Lei

Melissa Alvarez
Aceasta minunata carte te ajuta sa-ti descoperi spiritualitatea si sa-ti maresti vibratia energiei pozitive, cu ajutorul a 365 de idei simple si rapide, usor de realizat in fiecare zi. Vei invata cum sa renunti la energia negativa, iar pe cea pozitiva vei afla cum sa o canalizezi catre fericirea si o linistea sufleteasca de lunga durata. ..
41,90 Lei

29,33 Lei

Dr. Jude Currivan
Savanta, vindecatoare si mistica, dr. Jude Currivan ne dezvaluie, in cartea A opta chakra, o perceptie noua si revolutionara a Cosmosului, care impaca stiinta de varf cu Spiritul si cu intelepciunea vesnica a tuturor epocilor intr-un model universal al constiintei. Iar in aceasta carte uimitoare, ea ne explica modul in care energiile celei de-a ..
28,00 Lei

25,20 Lei

Diana Fernando
O enciclopedie completa si ilustrata a alchimiei. ..
49,60 Lei

44,64 Lei

Adam Michaelis
Cartea a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Initeri. In vise lucide, experienta astrala si revelatie paranormala, Adam Michaelis a intalnit realitatea extrasenzoriala a puterilor raului intruchipate de Lucifer, Ahriman si Sorath, iar aceste entitati din alta lume au fost percepute ca fiind active in diferite tipare ale..
39,00 Lei

31,20 Lei

Sergej O. Prokofieff
Lucrare de inceput a lui Rudolf Steiner, Filosofia libertatii reprezinta fundamentul filosofic pentru cercetarile sale ulterioare. In studiul sau, Sergej O. Prokofieff ofera o abordare noua a acestei lucrari, aratand importanta ei pentru antroposofie. Releva natura crestina a metodei antroposofice de cunoastere, radacinile profund crestine ale c..
39,00 Lei

24,00 Lei

Sergej O. Prokofieff
Cartea a aparut in colectia Initieri a editurii Univers Enciclopedic Gold. Rudolf Steiner a vorbit pentru prima data acum un secol despre revenirea eterica a lui Christos. Cartea de fata este dedicata acestei probleme. Prin cercetare spirituala Rudolf Steiner a descoperit diferite aspecte ale acestui eveniment al vremurilor noastre, care pa..
29,00 Lei

23,20 Lei

Rudolf Steiner
Aceasta carte face parte din colectia Initieri a editurii Univers Enciclopedic Gold. Volumul cuprinde ciclul de douasprezece conferinte (precedat de o conferinta publica) tinut de Rudolf Steiner la Nurnberg intre 17 si 20 iunie 1908, care dezvolta sensul adanc al revelatiei pline de taina a Apocalipsei lui Ioan, cu care se incheie Noul Test..
29,00 Lei

18,85 Lei

Doreen Virtue
Daca o vei citi, vei afla numeroase povesti adevarate ale unor oameni care s-au bucurat de protectia arhanghelilor, vindecandu-se miraculos sau primind sfaturi si calauzire de la aceste sublime fiinte ceresti. ..
29,00 Lei

26,10 Lei

Gendun Chophel
Aceasta carte prezinta in detalii clare cele 64 de arte ale iubirii, impartite in opt tehnici erotice – imbratisarile, sarutarile, ciupiturile si zgarieturile, muscaturile, miscarile inainte si inapoi, zgomotele erotice, inversarea rolurilor si posturile amoroase. Veti gasi aici si o traducere completa si necenzurata a Tratatului despre Pa..
30,83 Lei

20,04 Lei

Lise Bourbeau
Cartea de fata este continuarea primului volum "Asculta-ti corpul, cel mai bun prieten de pe pamant". Acea faimoasa carte roz, numita astfel de catre numerosii ei cititori a atins o popularitate nemaiintalnita pana atunci in Quebec. Se bucura de asemenea de un mare succes in toate tarile francofone. Ca urmare a nenumaratelor ce..
25,00 Lei

21,25 Lei

Lise Bourbeau
Lise Bourbeau isi consacra viata depasirii propriilor ei limite si transmiterii invataturii ei celorlalti, pentru a-i ajuta sa ajunga la ceea ce aspiram cu totii: bucurie, pace, seninatate, sanatate, implinirea viselor si a aspiratiilor noastre. In acest sens, este foarte important sa deveniti constienti de voi insiva, adica sa aveti experienta ..
25,00 Lei

21,25 Lei

Emilia Petrescu
Doamna Emilia Petrescu a indraznit… in aceasta carte o noua viziune asupra intelegerii unei harti natale, o viziune in 3 D, in care evolutia se face in spirala (cercul nu este decat o proiectie in doua dimensiuni a spiralei), pe mai multe niveluri, dezvaluindu-ne ca, in spatele unui simbol afisat intr-un plan, mai exista si alte intelesur..
20,00 Lei

10,00 Lei

Swami Panchadasi
Este una din numeroasele carti scrise in prima jumatate a secolului de catre rishi-i indieni - vizionari spirituali care au venit in America pentru a transmite invataturile lor. Aceasta carte vorbeste despre aura umana si despre culorile sale, asa cum sunt percepute de viziunea astrala sau de clarviziune, pentru ca ocultistul o percepe si o stud..
6,00 Lei

5,10 Lei

James Van Praagh
Este o calatorie care va va determina sa vedeti viata si moartea intr-o lumina complet diferita! Aventurile Sufletului este un manual pentru oricine s-a intrebat vreodata de unde vine, de ce este aici si unde se va duce dupa ce moare. Impartasindu-va experientele sale intuitive de comunicare cu Lumea Spiritului, in ultimii 30 de ani, mediumu..
20,00 Lei

18,00 Lei

Rudolf Steiner
Aceasta carte face parte din colectia Initieri a editurii Univers Enciclopedic Gold. Conferintele  despre alimentatie ale lui Rudolf Steiner destinate publicului larg se afla in relatie nemijlocita cu conceptia stiintei spirituale despre istoria culturii si educarea spirituala a omului. Volumul cuprinde instructiuni dietetice priv..
24,00 Lei

19,20 Lei

Carmen Emanuela Simiras
Biruinta iubirii noastre, Carmen Emanuela Simiras ..
14,00 Lei

11,20 Lei

Louise L. Hay, Ahlea Khadro, Heather Dane
Decenii la rand, autoarea de bestselleruri Louise Hay a transformat viata oamenilor invatandu-i cum sa se elibereze de convingerile lor limitatoare. Acum, in acest tur de forta, Louise face echipa cu cele doua experte pe care le consulta frecvent, una in domeniul sanatatii naturiste si cealalta in domeniul nutritiei, Ahlea Khadro si Heather Dane..
39,00 Lei

35,10 Lei

Rudolf Steiner
Aceasta lucrare a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Initieri si cuprinde o serie de 11 conferinte tinute de Rudolf Steiner in perioada 11-12 august 1924, la Devon, in care vorbeste despre felul in care lumea in care traieste omul poate fi cunoscuta in totalitatea ei, pe de o parte prin examinarea mediului fizic inconjurato..
25,00 Lei

23,20 Lei

Brandon Bays
In anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticata cu o tumoare de marimea unei mingi de baschet, care a determinat-o sa inceapa o calatorie absolut remarcabila, ce a condus-o catre revelarea propriului suflet, catre eliberare si catre vindecare. sase saptamani si jumatate mai tarziu, aparatele de scanare ale medicilor au declarat-o pe Brandon perf..
25,00 Lei

22,50 Lei

Rudolf Steiner
Aceasta carte face parte din colectia Initieri a editurii Univers Enciclopedic Gold. In timpul nostru exista diverse curente oculte, religioase si tendinte mistice care isi fac simtita prezenta in cadrul miscarii antroposofice. Unele dintre ele sunt cunoscute de mai mult timp, altele au aparut recent. Acest lucru ridica o importanta, poate ..
35,00 Lei

28,00 Lei

Doreen Virtue
Calauzire zilnica de la ingerii tai. Carti oracol Ghid si 44 de carti: Acest set usor de folosit de carti oracol este potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru cei experimentati in folosirea cartilor divinatorii. ..
45,00 Lei

40,50 Lei

Louis de la Vallee Poussin
„Este greu sa ne imaginam cum ar putea functiona spiritul uman fara convingerea ca ceva ireductibil real exista in lume“, scria Mircea Eliade in prefata uneia din cartile sale; ceva aflat dincolo de vicisitudinile vietii, de caracterul ei tranzitoriu si de fluxul haotic al lucrurilor si evenimentelor. „De aceea omul a cautat in..
25,00 Lei

20,00 Lei

Don Miguel Ruiz
Un set de 48 de carduri: Bazat pe bestsellerul lui don Miguel Ruiz, Cele patru legaminte, acest pachet cu 48 de carduri ale intelepciunii toltece descrie un cod simplu, dar extrem de eficient de comportament pentru atingerea libertatii personale si a fericirii reale. ..
25,00 Lei

22,50 Lei

Colectiv
Lucrarea de fata este o antologie reprezentativa a previziunilor facute, de-a lungul istoriei, de profeti celebri. De la Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul si pana la Armagheddon sau 666, toate marile viziuni ale omenirii sunt evocate intre copertile acestei carti. Astfel, cititorul este invitat sa ia cunostinta cu profetiile lui Nostradamus, Sf..
4,99 Lei

3,00 Lei

Sergej O. Prokofieff
Cartea a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Initieri. La trecerea dintre Craciun si Anul Nou, traditiile vorbesc despre cele douasprezece nopti sfinte. Ele reprezinta tot atatea porti pentru cel care cauta cunoasterea superioara, cat si pentru cel care zaboveste la trecerea dintre ani asupra vietii sale. In forma conce..
25,00 Lei

20,00 Lei

Bronnie Ware
Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate in pragul mortii: O viata transformata de trecerea in nefiinta a celor dragi: Dupa mai multi ani de munca neinsotita de sentimentul implinirii, Bronnie Ware a inceput sa-si caute o slujba care sa aiba o semnificatie pentru ea. In ciuda faptului ca nu avea vreo pregatire sau experienta, a ajuns sa lu..
30,00 Lei

27,00 Lei

Rudolf Steiner
Aceasta carte face parte din colectia Initieri a editurii Univers Enciclopedic Gold. Corelat cu marile adevaruri antroposofice expuse la Congresul de Craciun 1923/ 1924, in conferintele incluse in acest volum Rudolf Steiner reconstituie drumul vechii cunoasteri spirituale in decursul ultimelor secole ale evolutiei omenirii spre spiritualita..
25,00 Lei

16,25 Lei

Sergej O. Prokofieff
Cartea face parte din colectia Initieri a editurii Univers Enciclopedic Gold. Tematica karmei strabate ca un fir rosu intreaga activitate de conferentiar a lui Rudolf Steiner, pentru ca, la sfarsitul vietii sale, sa cunoasca o culminatie prin cele 81 de conferinte din anul 1924. In aceasta lucrare, Sergej O. Prokofieff realizeaza o sin..
15,00 Lei

12,00 Lei

Johannes Trithemius
Cartile care, pe un parcurs milenar, si-au dobandit trista si teribila faima de "carti blestemate", au fost definite de Agrippa ca fiind acele scrieri prin care "magicienii intra in legatura cu spiritele scabroase si cu demonii familiali. Goetia a facut sa apara acele carti tenebroase ce au putut sa-i pacaleasca pe oameni ca Alfon..
24,00 Lei

19,20 Lei

Ilchi Lee
" Chemarea Sedonei Calatoria inimii: Un ghid indispensabil pentru toti calatorii spirituali." ..
20,00 Lei

18,00 Lei

Peter Tradowsky
Christ si Antichrist a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Initieri. Cartea se incadreaza in exercitiile de cunoastere pentru sfarsitul secolului al XX-lea privind noul Eveniment Christic si trecerea prin experienta intalnirii cu Fiara apocaliptica.   ..
15,00 Lei

12,00 Lei