Religie/Teologie

Ordoneaza:
Pr. Ioan Sofonea
Parintele Ioan Sofonea e singurul supravietuitor al obstii monahale formate la Manastirea Brancoveanu in jurul Parintelui Arsenie si totodata martor direct al nasterii si amplificarii miscarii religioase de la Sambata. ..
20,00 Lei

16,00 Lei

C. B. Levenson
 Prin ce anume căutarea adevărului despre lume şi încercarea de a o cunoaşte în profunzime, cărora le-a închinat întreaga sa viaţă un om ce a trăit în urmă cu 25 de veacuri (şi, pe deasupra,  într-un context foarte diferit de al nostru) i-ar mai putea interesa pe oamenii de astăzi ? Prin a..
20,00 Lei

16,00 Lei

Jacques Dalarun
Plecaţi, oameni buni, şi transmiteţi stăpanei voastre cuvintele mele. Dacă ii va fi de folos, mă voi ruga pentru ea. Dar trebuie să ştie că, atata vreme cat voi fi in carne şi oase, nu vreau să văd la faţă nicio femeie şi că in această mănăstire pe care am ridicat-o la porunca Domnului nu va intra niciodată vreo femeie.“ V..
27,10 Lei

24,39 Lei

Alexandru Mihaila
Lucrarea de fata este intai de toate una de popularizare, deschisa cat mai multor profiluri de cititori. Sunt preferati insa intelectualii curiosi, fie ei si teologi, care au ramas la varsta lui „da’ de ce?“. In mediul teologic se vorbeste uneori prea crispat despre teme de altfel importante si serioase. Ceea ce as dori eu este..
36,90 Lei

27,68 Lei

Adriana Liciu
Acest volum din Colectia 100 este dedicat unei teme pasionante si foarte vaste – istoria afirmarii credintelor religioase ale omenirii. Cartea noastra va permite cititorului sa inteleaga eterogenitatea si modul variat de manifestare a diferitelor curente ale gandirii, sentimentelor si vietii religioase. Principiile dupa care ne-am ghidat i..
43,60 Lei

34,88 Lei

Cristian Serban
2012. Sfarsitul lumii - Cristian Serban ..
8,00 Lei

7,20 Lei

Oferta speciala! Filmul "7 Cuvinte" impreuna cu volumul "Parintele Gheorghe Calciu - Cuvinte Vii"  ..
41,00 Lei

36,90 Lei

Filmul "7 Cuvinte" impreuna cu volumul "Viata Parintelui Gheorghe Calciu"   ..
41,00 Lei

36,90 Lei

Mireille Labonte
Ingerii sunt fiinte spirituale care pot interveni in viata voastra, numai daca doriti acest lucru. Odata ce ati luat legatura cu ei, ingerii se vor afla langa voi pentru a va ajuta. Ce fel de ajutor va pot acorda? De toate felurile, indiferent daca este vorba despre viata practica, gandurile, elanurile inimii sau suferintele voastre. Aceasta car..
19,90 Lei

14,93 Lei

Bernard Lievegoed
Aceasta carte a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Antroposofia practica si prezinta conferintele tinute de Bernard Lievegoed, in anul 1965, la Spring Valley, in America, pentru tineri. Ele trateaza actiunea Arhanghelului Michael incepand cu anul 1879 si situatia spirituala a oamenilor care s-au nascut in secolul XX. Sunt e..
25,00 Lei

20,00 Lei

Thierry Magnin
Autorul are doua doctorate, atat in stiinte cat si in teologie, este membru al Centrului International de Studii si Cercetari Transdisciplinare din Paris si laureat al Academiei de Stiinţe Franceze (1991). Este profesor de fizica solidelor la École Nationale Supérieure des Mines din St Etienne (Franta). Este, de asemenea, preot ca..
27,00 Lei

21,60 Lei

Constantin Virgil Gheorghiu
„Second Hand Life – titlul iniţial al cărţii A doua șansă, titlu pe care n-am reuşit niciodată să-l traduc nici în româneşte, limba mea maternă, nici în franceză, limba vieţii mele de la maturitate, este prima mea carte scrisă în exil. Titlul cărţii este chiar definiţia exilatului. O carte trad..
35,00 Lei

31,50 Lei

Joe Crews
A fi ispitit - este acesta un pacat? - Joe Crews ..
1,00 Lei

0,90 Lei

Bazat pe 1 recenzii.
Redactia AXA
AXA apare dupa o pauza de aproape un an, in care am schimbat formatul si, intr-o oarecare masura si tonul discursului. Cu aceasta serie noua, am considerat ca este necesar ca subiectele pe care le tratam sa fie, in totalitate, subiecte esentiale pentru cititorul AXA – fara sa mai lasam timpul de respiro, asa cum am facut in seria incheiata..
16,99 Lei

13,59 Lei

Redactia AXA
Am ajuns, cu ajutorul Domnului, sa aducem la lumina cea de-a cincizecisidoua AXA. Este a doua din seria noua, in acest format. AXA cincizecisiunu a provocat unele discutii, a ridicat probleme in randurile cititorilor. Acest lucru ne bucura, pe de-o parte, dar, pe de alta parte, ne obliga sa facem cateva precizari. Tot pentru cititorii AXA. Asada..
16,99 Lei

13,59 Lei

Acatiste si alte rugaciuni ale postului mare ..
8,00 Lei

7,20 Lei

Album foto color si textul complet al acatistului. ..
5,00 Lei

4,50 Lei

Ieroschimonahul Daniil de la Rarau
In inchisoarea Aiud, Parintele Daniil Tudor, initiatorul miscarii „Rugul Aprins” de la Manastirea Antim, a alcatuit fara hartie si creion Acatistul Sfantului Ioan Evanghelistul. Pe masura ce autorul compunea, Jenica Popescu, detinutul cu care impartea celula, memora fiecare condac si icos. Parintele Daniil a murit la Aiud, iar Jenica..
5,00 Lei

4,50 Lei

Brian L. Weiss
Descopera puterea vindecatoare a vietilor viitoare, prin terapia progresiei. In aceasta carte uluitoare si cutremuratoare, publicata la editura For you renumitul psihiatru Brian Weiss - unul dintre primii doctori care au explorat vietile anterioare ale pacientilor, ca metoda de tratament - ne dezvaluie modul in care vietile noastre viitoare ne p..

18,00 Lei

Nikolaos Mitropolit de Mesogheea si Lavreotiki
O lectură purificatoare. Intâlnirea cu Dum­ne­zeu între incertitudine și trăirea revelatoare a intensității iubirii şi a împărtășirii totale a destinului aproapelui nostru. în cuvinte care deslușesc taina unei prezențe indescifrabile. In regăsirea oamenilor ce teologhisesc prin tăcerea suferinţei asu..
20,00 Lei

18,00 Lei

René Girard, Gianni Vattimo
GIANNI VATTIMO, nascut la Torino in 1936, laureat in filosofie la Torino si Heidelberg, este profesor la diferite Adevar sau credinta slaba? Convorbiri despre crestinism si relativism intreaga lume (Torino, Los Angeles, Yale, New York), vice-presedinte al Academía da Latinidade si isi exercita al doilea mandat ca parlamentar european, fii..
16,00 Lei

12,80 Lei

Arhim. Paulin Lecca
Am urmarit in paginile de mai sus adevarul si am aflat ca singurul adevar vrednic sa fie cunoscut este Adevarul Intrupat. Ne-am straduit sa statornicim pacea si ne-am incredintat ca singura pace in care pot odihni inimile noastre este pacea lui Hristos. Tot ceea ce este in afara de acest Adevar este minciuna, este eroare, este ratacire, si tot c..
39,99 Lei

35,91 Lei

Jean Rotrou
" Pazeste-ma pe mine si de puterea Ta, Caci nu sunt eu acela, un altul voi juca... Dar simt cum eu pe scena in Adrian ma schimb, Ca nu-i iau doar vestmantul, cu totul ma preschimb Si trec pe-ntreg in mine simtirile-i crestine, Prin arta mea cea mare ele devin depline. Dar, dincolo de arta si de a ei putere, Vad Adevarul lumii ce nu-i doar o..
27,90 Lei

20,93 Lei

Sfantul Ioan de Kronstadt
A plăcut Făcătorului şi Judecătorului nevoinţelor noastre să rânduiască de la început ca vremea vieţii noastre pământeşti să fie vreme pregătitoare pentru veşnicie, vreme de deprindere, vreme de luptă şi nevoinţe, vreme de război duhovnicesc, nu vreme de nelucrare, de deşertăciune şi stat ­degeaba, iar ..
15,00 Lei

13,50 Lei

Arhim. Simeon Kraiopoulos
Tema casatoriei ramane mereu actuala, mereu problematica si, fara indoiala, fundamentala. Cartea de fata ofera o abordare foarte realista a problemelor complexe ce tin de insotirea barbatului cu femeia in casatorie. Trupul si imboldurile trupesti constituie o problema careia teologia Bisericii trebuie sa-i dea o solutie, fara a-l demoniza. N..
35,00 Lei

31,50 Lei

Advaita Bodha Dipika
In mediile filozofice indiene "Vedanta" desemneaza ansamblul conceptiilor expuse in upanisade. Ceea ce da identitate scolii Vedanta este sistemul metafizic propus de aceasta; filozofii vedantini nu vizeaza atat o explicitare a lumii cat, mai degraba, o transcendere a ei, o reducere a existentei ei la existenta principiului. Astfel ca, ..
18,00 Lei

14,40 Lei

Alfred Resch
Termenul agrapha, folosit deja de Irineu, Clement din Alexandria, Origen, Eusebiu sau Epifanie si reluat in modernitate de un invatat german din secolul al XVIII-lea, J.G. Körner, se refera la vorbele atribuite lui Iisus si care nu se regasesc in scrierile canonice din Vechiul si Noul Testament. Cu intelesul actual, de scurte fragmente ce s..
44,95 Lei

35,96 Lei

AKEDIA, „duhul trândăvirii” din binecunoscuta rugăciune a Sfântului Efrem Sirul, „starea de paralizie a tuturor puterilor sufletești” de­spre care vorbește Sfântul Teofan Zăvorâtul și care în bună măsură coincide cu conceptul psihologic de deprimare, este una din maladiile duhovn..
15,00 Lei

13,50 Lei

Bazat pe 1 recenzii.
Deepak Chopra
Cel dintai este personajul istoric Iisus, barbatul care a trait in urma cu doua mii de ani si ale carui invataturi constituie temelia teologiei si gandirii crestine. Al doilea este Iisus, fiul lui Dumnezeu, care a venit sa intemeieze o religie institutionala cu o dogma specifica. Si, in fine, al treilea Iisus, personajul cosmic, ghidul spiritual..
30,00 Lei

24,00 Lei

Barbara Hand Clow, Gerry Clow
Alchimia celor noua dimensiuni dezvaluie descrierea facuta de pleiadieni despre cele noua dimensiuni; ne extinde modul de a intelege, prin explicatii stiintifice si istorice; ofera o interpretare senzationala a cercurilor din lanuri; va ajuta sa intrati in contact si sa lucrati cu fiinte din alte dimensiuni; ofera meditatii pentru impamantarea e..

32,00 Lei

Archibald Cockren
Alchimia (Maestrul si Marea Opera) prezinta pe larg istoria alchimiei si teoriile alchimice ale diferitilor maestri si se descriu diferite experimente cu caracter practic. In ultima parte sunt prezentate integral doua texte alchimice de mare importanta, Tratatul de Aur si Revelatiile lui Hermes, scrieri care au reprezentat o neincetata provocare..
15,00 Lei

12,00 Lei

Sfantul Apostol Andrei
Cartea a aparut la editura Univers Enciclopedic Gold, in colectia Historia Religionum. Menirea acestui volum este de a prezenta cititorului roman si de a fructifica o parte cat mai consistenta din literatura documentara legata de numele si activitatea Sfantului Apostol Andrei si, in masura in care va fi posibil, de a urmari traseul misionar..
37,00 Lei

29,60 Lei