Livrare GRATUITA

Enciclopedii/Atlase

Ordoneaza:
Serghei Musskii
Timp de 100 de ani numarul celor ce au beneficiat de Premiul Nobel depaseste 600 de persoane din 41 de tari. 60% din numarul premiilor a revenit reprezentantilor ce provin din SUA, Marea Britanie si Germania. Din pacate, inca de la debutul acordarii premiilor s-a creat o tendinta impartiala conform careia deseori membrii comitetului Nobel desemn..
54,50 Lei

32,70 Lei

Michael Saphiro
E vorba de o seama de lucrari, care vor vedea lumina tiparului sub auspiciile Colectiei Dictionare & enciclopedii 100, pentru care am icnheiat un contract cu editura moscovita VECE – unde dintre cele mai prestigioase case de edituri din Rusia. Colectia moscovita cuprinde peste 100 de volume, din care pentru inceput am selectat lucraril..
54,06 Lei

32,44 Lei

R.K. Balandin
Cum sa alegi dintr-un numar imens de personalitati remarcabile o suta de mari genii? Trebuie spus, de la bun inceput, ca rezolvarea fara echivoc a acestei probleme este practic imposibila. Cuvantul „geniu” s-a demonetizat din cauza utilizarii frecvente, si-a pierdut sensul clar. Cum ar putea fi el interpretat? Filosoful si poetul Vla..
43,60 Lei

34,88 Lei

Nadejda Ionina
Un istoric german numea Italia „uriasul Luvru”, dar si acest apelativ pare insuficient. Unde sa gasesti cuvinte pentru a proslavi frumusetea canalelor Venetiei, a pietelor din Pisa si Siena, centrul Florentei si al Bolognei ori Fontana di Trevi, celebra in toata lumea?! Publicand aceasta carte, pe care cititorul o tine acum in mana, ..
54,60 Lei

43,68 Lei

Geo Vasile
Geo Vasile ne propune o selectie riguroasa de 100 de prozatori si eseisti alesi din intreaga istorie a literaturii. Elementul inedit, provocator si inevitabil in acest context este selectarea si plasarea, evident, justificata, a unor redutabili prozatori si eseisti romani in contextul generos si selectiv deopotriva al concertului universal al li..
49,05 Lei

39,24 Lei

T.V Muraieva
Miturile si povestile diferitelor popoare au adesea subiecte, personaje, actiuni similare – calatoare, dupa cum le-au numit specialistii in istoria literaturii contemporane. Ele corespund oricarei epoci, prezinta interes pentru orice varsta, pozitie sociala sau nivel de educatie. Fiecare gaseste in ele ceva important. Acest dictionar, 100 ..
54,50 Lei

43,60 Lei

Christina Longman
Colectia LUMEA ANIMALELOR,realizata intr-o grafica deosebita,va ofera sansa de a avea o perspectiva asupra naturii asa cum numai o camera de filmat va poate oferi. Fiecare pagina va face sa va simtiti ca si cum ati fi acolo,langa animale si le-ati spiona fiecare miscare. Numarul mare de detalii va ofera o multime de informatii cu privire la toat..
19,99 Lei

17,99 Lei

Beatrice McLeod
Colectia Lumea animalelor, realizata intr-o grafica deosebita, va ofera sansa de a avea o perspectiva asupra naturii asa cum numai o camera de filmat va poate oferi. Fiecare pagina va face sa va simtiti ca si cum ati fi acolo, langa animale si le-ati spiona fiecare miscare. Numarul mare de detalii va ofera o multime de informatii cu privire la t..
19,99 Lei

17,99 Lei

Sue Becklake
Descoperă Universul cu aceasta carte extraordinară. Fă un tur al galaxiei noastre şi intră in lumea stelelor arzătoare, a planetelor rotitoare şi a exploziilor misterioase din spaţiu. Află cum poţi utiliza Soarele, Luna şi stelele ca să afli timpul. Vezi cum funcţionează telescoapele şi explorează limitele Universului. ..
20,00 Lei

17,00 Lei

Colectiv
Cunostintele anatomice si clinice pot fi descrise intr-un mod pe care toata lumea il poate intelege. Lasati aceasta carte sa va ghideze prin taramul fascinant al corpului uman. Elaborat de echipa editoriala de renume mondial, Sobotta Atlas, acest volum va ofera o privire de ansamblu, detaliata, a anatomiei umane si a diferitelor sale structu..
229,90 Lei

195,42 Lei

Gheorghe Mohan, Aurel Ardelean
Aurel Ardelean este absolvent al Facultatii de Biologie, Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca, doctor in stiinte biologice, specializarea Geobotanica, conducator de doctorat in acelasi domeniu si rector fondator al Universitatii de Vest „Vasile Goldis“ din Arad. In anul 1981 a obtinut premiul „Emanuel Teodor..
199,90 Lei

159,20 Lei

Acest Atlas cuprinde hărti ale ținuturilor românești acoperind o perioadă istorică relativ mare (sec. XVI-XIX). Importanța lor pentru cercetarea istorică, în general, și pentru un demers didactic mai complex, în special, rezidă în autenticitate. Adică în aceea că realizatorii hărților au fost contempo..
29,00 Lei

26,10 Lei

Volumul Atlasul lumii conține peste 125 de hărti, ilustrații și informații cu privirela toate statele lumii. ..
15,00 Lei

12,75 Lei

Folclor
Cuprins: Balade: Miorita; Mesterul Manole; Novac si corbul; Toma Alimos; Corbea; Doine: Doina; Ce te legini, plopule; Jelui-m-as; Frunza verde merisor; Cântecul razesului; Birul; Sub poale de codru verde; Dunare, apa vioara; Bogatul si saracul; Ma bagai sluga la dracu; Cântecul pandurilor de la 1821; Doina voiniceasca (a lui Ion Petr..
9,90 Lei

7,92 Lei

Felix Pirani, Christine Roche
Va invitam intr-un loc de un pitoresc desavarsit, unde oamenii inca n-au apucat sa arunce gunoaie si nu este aglomeratie: spatiul intergalactic. Puteti folosi aceasta carte drept ghid in aceasta calatorie, dar nimeni nu garanteaza ca toate cele descrise in ea se regasesc si in realitate. De la inceputurile ei, omenirea a fost fascinatade stele s..
14,00 Lei

11,20 Lei

Gerry Bailey, Felicia Law
Cartea "Cum castigi banii"este un ghid detaliat foarte util. Sa castigi bani poate incepe cu banii de buzunar primiti de la parinti,poate continua cu gasirea unui job,cu inceperea unei afaceri proprii,cu investitiile la bursa. Pe langa aceste modalitati pot aparea cadouri - surpriza,mosteniri,castiguri la jocuri de noroc dar si ...cast..
20,99 Lei

18,89 Lei

Michael Shermer
„Darwin este important nu numai pentru ca teoria lui a schimbat lumea si ne-a reconfigurat pozitia in natura, dar si pentru ca a avansat o noua si profunda intelegere a biologiei si stiintei, care a servit generatiilor viitoare. Din cei trei titani intelectuali ai acelei epoci – Darwin, Marx si Freud –, doar Darwin este inca re..
34,00 Lei

27,20 Lei

N/A
Ghidul complet pentru alegerea cainelui dumneavoastra. De la cap la coada este un ghid inovator despre caini, recomandat tuturor iubitorilor de patrupede, ori viitorilor detinatori de caini care cauta rasa perfecta. Acesta contine imagini de ansamblu, cu cerintele standard ale fiecarei rase, referitoare la pozitia urechiilor, pozitia cozii, ..
57,90 Lei

49,22 Lei

Colectiv
Descoperiri şi invenţii propune cititorului o călătorie în timp, una în care staţiile reprezintă date demne de ţinut minte, oameni ingenioşi şi remarcabilele lor realizări datorită cărora omenirea a atins actualul prag de dezvoltare. Prin imagine şi text de o acurateţe deosebită, această carte, odată parcursă, va av..
129,90 Lei

110,42 Lei

Christina Longman
Copii vor gasi in aceasta enciclopedie, bogat ilustrata, informatii interesante despre ce sunt deserturile, cum au aparut, ce animale si plante s-au adaptat la acest ecosistem si multe altele. ..
19,99 Lei

17,99 Lei

Massimo Borlandi
O initiativa colectiva in cadrul careia peste doua sute de cercetatori si cadre universitare si-au reunit eforturile pentru a prezenta gandirea sociologica, cu numeroasele ei convergente de analiza si divergente de interpretare a fenomenelor sociale. Dictionarul gandirii sociologice prezinta atat notiunile fundamentale ale disciplinei, incertitu..
49,95 Lei

39,96 Lei

Marian Petre
Conceput sub forma unui compendiu semantic si ortografic al lexiconului specific biotehnologiei, prezentul dictionar insumeaza definitiile a peste 2.500 de notiuni de specialitate, precum si includerea a numeroase note explicative, referitoare la intelegerea corecta a termenilor derivati, precum si la utilizarea lor in domeniul atat de complex a..
39,99 Lei

31,99 Lei

Daniel Ligue
Faptul ca editia precedenta – care dateaza din 1997 – a fost epuizata demonstreaza atentia vie manifestata fata de aceasta opera nu numai de catre masoni, ci si, in aceeasi masura, de publicul larg. De buna seama, n-am modificat nimic, de asta data, din continutul acestei carti, cateva articole insa au fost extinse prin noi inserturi..
218,00 Lei

174,40 Lei

Dominique Lecourt
Demers original, de mari proportii, ce reuneste aproape doua sute de cercetatori si profesori universitari, oameni de stiinta, filosofi, istorici si sociologi, Dictionarul de istoria si filosofia stiintelor isi introduce cititorii in realitatile gandirii stiintifice. Mai mult decat dictionarele de epistemologie sau de istoria stiintelor, care fi..
89,95 Lei

71,96 Lei

Florentin Popescu
Astfel de dictionare care sa te edifice asupra autorului, a operelor si a personajelor principale ale acestora n-au mai aparut pana acum la noi (desigur, in ce priveste literatura universala). Aici gasesti nu numai cunostintele necesare la orele rezervate lecturii obligatorii sau suplimentare din literatura universala, ci si suficiente informati..
29,43 Lei

17,66 Lei

Jean Chevalier
Intr-o epoca in care imaginatia este revalorificata ca resort al descoperirilor si progresului, dictionarul coordonat de Jean Chevalier si Alain Gheerbrant ilustreaza varietatea cheilor de interpretare – oficiale si subversive, analitice si emotionale, spirituale si sexuale – oferite in diferite culturi simbolurilor fundamentale ale ..
99,50 Lei

79,60 Lei

Iordan G. Barbulescu
Primul dictionar explicativ trilingv al Uniunii Europene de pe piata de carte romaneasca! Instrument util pentru intelegerea mecanismelor Uniunii Europene si descifrarea eurojargonului, volumul indeplineste un dublu rol: este in acelasi timp un dictionar trilingv roman-englez-francez, dar si un dictionar explicativ, definind termenii in fiecare ..
49,95 Lei

39,96 Lei

F. Serban
Dictionarul Luceafarului eminescian este prima lucrare de lexicografie consacrata unei singure opere poetice romanesti [...]. Dictionarul incearca prezentarea creatiei poetice din perspectiva lexicului, optiunile individualitatii creatoare fata de mijloacele oferite de limba; totodata, cu limitele inerente, este o tentativa de incursiune intr-un..
37,06 Lei

29,65 Lei

Maria Dumitru
ntrarea in vigoare a noului Cod Civil a generat ample modificari in peisajul reglementarilor de drept privat. Printre cele care se evidentiaza prin anvergura implicatiilor asupra vietii juridice se numara si cele generate de abrogarea Codului comercial. Noul act normativ are intentia declarata de a reuni dreptul civil si dreptul comercial intr-o..
47,00 Lei

42,30 Lei

Academia Romana Institutul de Lingvistica
Prima lucrare de acest fel din literatura de specialitate. Ofera toate informatiile de baza cu privire la structura si la evolutia limbii romane. Cuprinde articole de sinteza care trateaza ansamblul diferitelor compartimente ale limbii romane, precum si caracteristicile generale ale acesteia. Include numeroase articole de detaliu privind princip..
37,06 Lei

30,08 Lei

Brad E. Steiger, Sherry Hansen Steiger
Enciclopedia Gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile ofera informatii cuprinzatoare si obiective despre mistere fara raspuns, capacitati paranormale, fenomene religioase, magie, fenomenul OZN si mituri aparute in diverse culturi. Cele trei volume sunt foarte bogate in informatii, constituind un instrument valoros, care le ofera utilizato..
49,90 Lei

39,92 Lei