Medicina

Ordoneaza:
Florin Alexandru Stanescu
Stănescu Florin Alexandru August, medic primar medicină legală şi anatomie patologică, născut la 11.02.1933, în Bucureşti, tatăl Dr. Ioan Stănescu, medic legist şi psihiatru; mama, doctor în farmacie; ambii diplomaţi ai Universităţii din Paris. Studii: Liceul Matei Basarab din Bucureşti, din 1954 Facultatea de medicină..
43,50 Lei

39,15 Lei

Dr. Ileana Adriana Serban, Dr. Adrian Calugaru
Este un îndreptar absolut necesar lucrătorilor din sectorul alimentar.   ..
21,70 Lei

19,53 Lei

Glade B. Curtis
Răspunzând la peste 1.200 de întrebări puse frecvent, cartea este companionul ideal în perioada în care aştepţi naşterea unui copil. Întrebările şi răspunsurile sunt grupate pe teme şi se înşiruiesc logic în cadrul fiecărui capitol astfel încât ai la îndemână tot ceea ..
32,60 Lei

29,34 Lei

Anca Dragomirescu
101 intrebari din cosmetica varstelor- Anca Dragomirescu ..
10,00 Lei

9,00 Lei

Ioan Belea
A venit timpul sa facem cunostinta cu mijloacele si metodele de vindecare daruite de natura. Si sa nu va mire cat de mare este lista metodelor naturale. Sarcina dumneavoastra este de a alege ceea ce va este util, pentru insanatosirea propriului organism. ..
21,80 Lei

13,08 Lei

David J. Goldberg, Alexander L. Berlin
Acneea si rozaceea fac parte din problemele comune ale pielii care din punct de vedere medical,cosmetic si psihologic au un impact zilnic asupra a milioane si milioane de oameni,in special tineri.Aceasta carte acopera aspectele medicale si cosmetice ale ambelor boli de piele incluzand toate considerentele clinice,etiologice,epidemiologice, de di..
35,00 Lei

31,50 Lei

Magda Teodorescu
Descriere a unui univers fara speranta, in care singura reactie uman-posibila este acomodarea, resemnarea, cartea este in acelasi timp o opera de fictiune, cu toate calitatile unui roman remarcabil, si un document al vremurilor revolute. ..
20,00 Lei

17,00 Lei

Dumitru Motet
Cum se poate trata si ameliora. ..
10,80 Lei

9,72 Lei

Nouri Davijani Mahnsoush
Cuprinsul cărţii: „Afecţiunile gingivale şi paradontoza pe înţelesul tuturor“     Noţiuni de anatomie şi fiziologie ale dintelui şi gingiei     Cauzele şi mecanismele prin care se produc bolile parodonţiului marginal         Răspunsul imun umor..
8,50 Lei

7,65 Lei

Robert Radu Mateescu
CUPRINS: Cap .1 Descrierea sistemului nervos din punct de vedere morfofunctional Cap .2 Evoluarea neurologica a pacientului Cap .3 Tulburari ale activitatii cerebrale superioare si ale starii de constienta Cap .4 Bolile psihice Cap .5 Durerea si simptomele dureroase Cap .6 Tulburari ale mirosului , gustului , vederii si auzului de..
10,50 Lei

9,45 Lei

Dr. Robert Radu Mateescu
CUPRINS: Cap .1 Descrierea sistemului nervos din punct de vedere morfofunctional Cap .2 Evoluarea neurologica a pacientului Cap .3 Tulburari ale activitatii cerebrale superioare si ale starii de constienta Cap .4 Bolile psihice Cap .5 Durerea si simptomele dureroase Cap .6 Tulburari ale mirosului , gustului , vederii si auzului de..
10,50 Lei

9,45 Lei

Marian Niţă, Adrian Mită, Oana Gâlceavă
     Patologia osteoarticulară include numeroase entităţi cu variate tablouri clinice, explicate prin diversitatea perturbărilor funcţionale ce interesează aparatul locomotor în circumstanţe etiologice multiple. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), în România, aproximativ 10 milioane de l..
30,00 Lei

24,00 Lei

Sandrine Mercier, Matteo Pepe-Espert
Medicina traditionala chineza ne poate ajuta sa traim mai bine zi de zi. Intr-o societate in care avem tendinta de a merge cu problemele noastre de sanatate doar la medic, aceasta ne invata, dimpotriva, ca fiecare om poate juca un rol activ in apararea propriei sanatati. Lucrarea constituie si un ghid complet de digitopunctura si automasaj. Prin..
49,92 Lei

39,93 Lei

Sandrine Mercier, Matteo Pepe-Espert
Medicina traditionala chineza ne poate ajuta sa traim mai bine zi de zi. Intr-o societate in care avem tendinta de a merge cu problemele noastre de sanatate doar la medic, aceasta ne invata, dimpotriva, ca fiecare om poate juca un rol activ in apararea propriei sanatati. Lucrarea constituie si un ghid complet de digitopunctura si automasaj. Prin..
49,92 Lei

39,93 Lei

Victor Papilian
Familiaritatea cu care studentii vorbesc despre aceasta carte - pe care o numesc simplu „Papilian” - se datoreaza explicatiilor simple si clare, precum si bogatei iconografii ce insoteste textul. Si aceasta nouă editie, revizuita si ingrijita exemplar de prof. univ. dr. Ion Albu, urmareste linia clasica a tratatului scris de profeso..
64,90 Lei

51,92 Lei

Victor Papilian
Splanhnologia reprezinta una dintre cele mai importante parti ale anatomiei. Departe de a servi numai chirurgiei, notiunile de morfologie a viscerelor slujesc in masura cel putin egala unui numar mare de discipline clinice. Editia a XI-a constituie o prelucrare integrala si temeinica a precedentei editii. Textul si legendele figurilor au fos..
79,90 Lei

63,92 Lei

Catalina Ciornei
Realizat de un colectiv de autori alcatuit din cadre didactice care predau sau au predat anatomia si fiziologia omului in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila“ Bucuresti, acest compendiu este conceput ca o prezentare sintetica a cunostintelor pe care trebuie sa le acumuleze cel ce doreste sa se pregateasca cu se..
49,90 Lei

32,44 Lei

Keith L. Moore
Cunoscut și acceptat în întreaga lume pentru abordarea cuprinzătoare și stilul clar, volumul ANATOMIE CLINICĂ, FUNDAMENTE ȘI APLICAȚII furnizează profesioniștilor din domeniul sanitar o cale consistentă și totodată accesibilă pentru învățarea anatomiei. Focalizarea asupra anatomiei clinice și anatomiei funcționa..
288,99 Lei

262,10 Lei

Ioana Grigoras
Tratatele de specialitate dedicate fie anesteziei, fie terapiei intensive "descurajeaza" prin volum si detalii. Anestezie si terapie intensiva. Principii de baza incearca sa ofere o baza de intelegere teoretica a anesteziei si o baza teoretica si practica de abord al problemelor de terapie intensiva. El se adreseaza atit studentilor ca..
65,00 Lei

58,50 Lei

Daniela Neagos, Laurentiu Bohiltea, Ruxandra Cretu
Genetica, al carei potential depaseste imaginatia noastra, a devenit una dintre cele mai fascinante realitati ale lumii inconjuratoare. Multitudinea descoperirilor genetice a modernizat stiinta despre viata si a revolutionat modul in care gandim, actionam si ne tratam. Dintre aplicatiile geneticii umane, un deosebit progres s-a inregistrat in pe..
29,90 Lei

23,92 Lei

Dr. Bernard Lown
Scrisa de unul dintre cei mai mari cardiologi ai lumii, dr. Bernard Lown, Arta pieduta a vindecarii este o pledoarie pentru reintoarcerea la esenta relatiei medic-pacient: grija si respectul pentru fiinta umana. Avand in spate patru decenii de practica in domeniul cardiologiei si bazandu-se pe o vasta cunostere a literaturii si a istoriei medica..
25,00 Lei

20,00 Lei

Frank H. Netter, MD
Atlasul de anatomie creat de Dr. Netter a devenit în timp şi rămâne totodata una dintre cele mai faimoase lucrări medicale publicate vreodată si este fara tagada cel mai apreciat si bine vandut ATLAS de ANATOMIE a OMULUI in lume !Ediţia a patra a Atlasului de Anatomie a Omului realizat de Dr. Frank H. Netter a fost revizuită de..
367,50 Lei

330,75 Lei

Christopher Barber
Autismul si sindromul Asperger. Ghid pentru asistenti medicali acopera o gama larga de teme privind ingrijirea si asistenta persoanelor cu aceste afectiuni. Cartea isi propune sa amelioreze interactiunile pe care asistentii medicali le au in context profesional cu persoanele care sufera de tulburari din spectrul autismului prin imbunatatirea con..
37,90 Lei

30,32 Lei

Theo Peeters
Volumul ofera o perspectiva teoretica asupra autismului si numeroase strategii practice de interventie pentru educatie si tratament, precum si marturii ale parintilor si ale unor persoane importante ce sufera de aceasta afectiune. Autismul. Teorie si interventie educationala este un studiu de referinta pentru toti specialistii care lucreaza cu c..
29,95 Lei

23,96 Lei

Vinay Kumar
Tradus și adoptat ca material didactic în majoritatea țărilor avansate - volumul este UNIVERSAL acceptat ca manual pentru studenți și standard disponibil în zeci de limbi străine, spaniolă, portugheză, franceză, germană, italiană, turcă, poloneză, greacă etc., - “ROBBINS” s-a dovedit peren și de neînl..
327,00 Lei

294,30 Lei

Pamela C Champe PhD
Biochimie Medicala fara secrete! Co-editie cu Lippincott Williams Wilkins - USA. A patra ediţie a Biochimiei Ilustrate s-a născut din necesitatea studierii şi asimilării rapide a informaţiei şi este consacrată ca sursa ideală de înţelegere a biochimiei. Volumul s-a dovedit a furniza o cale facilă şi de succes prin care studenţi..
157,50 Lei

141,75 Lei

Cipriana Stefanescu, V. Rusu
Lucrarea abordeaza coerent si clar un important domeniu: biofizica medicala.Ea ofera studentilor la medicina si nu numai lor ci tuturor celor care au nevoie, o introducere in aceasta complexa stiinta.  ..
29,00 Lei

26,10 Lei

Bela Kamocsa
Blues de Timisoara - O Autobiografie -  Bela Kamocsa  ..
21,99 Lei

19,80 Lei

Ruediger Dahlke
Acest compendiu contine peste 400 de tablouri clinice, cu peste 1.000 de simptome. El constituie un ajutor in procesul de autoajutorare, facand posibila utilizatorului raportarea pe proprie raspundere la sarcinile de viata care sunt indicate de boala. ..
70,00 Lei

63,00 Lei

Luca Mihaela Catalina
..
29,00 Lei

26,10 Lei