Business

Ordoneaza:
George Colpit
Intra in lumea aventurilor epocii de tranzitie. Delecteaza-te privind manifestarile noilor imbogatiti si participa la surprinzatoare scene de actiune, tensiune, sex, teroare... Descopera virtutile lumii africane, in comparatie cu o Romanie in vesnica si apasatoare tranzitie. Descopera un scriitor cu forta epica, umor, judecata limpede si reactii..
14,99 Lei

11,99 Lei

Declar o data pentru totdeauna: aceasta este o carte despre antivanzari.Adica despre acele vanzari care ne chinuie si ne terorizeaza, acele vanzari pe care nu le solicitam, ba chiar le evitam. Adica vanzarile sub presiune, vanzarile inselatoare, vanzarile manipulatoare, vanzarile nedorite, vanzarile insistente, vanzarile de rebuturi si vanzarile..
28,00 Lei

22,40 Lei

Claudiu Neacsu
La două săptămâni după ce m-am mutat cu chirie într-un apartament micuţ de pe Adams Street, într-o zi călduroasă de iulie, tocmai înfulecam un sandwich în localul de pe aceeaşi stradă, local care reuşise să-mi atragă de prima dată atenţia prin cei doi diavoli tasmanieni de culoare roşie, montaţi deop..
4,99 Lei

3,99 Lei

O carte inedita pentru mediul de business, “DEX Asigureza – Romana” se adreseaza atat consultantilor financiari (din firmele de asigurari, brokeraj sau institutii bancare), cat si actualilor si potentialilor clienti ai acestora. Pe un ton hazliu, insa fara a neglija acuratetea tehnica a definitiilor, prezenta lucrare devine..
12,00 Lei

9,60 Lei

Lucrarea de fata este structurata in doua parti principale si anume o parte teoretica urmata de o parte practica dupa cum reiese din cuprins. Va rog vedeti descrierea lunga pentru mai multe detalii. Aceasta carte poate fi utilizata numai cu scop de bibliografie. ..
14,00 Lei

11,20 Lei

Aceasta carte, incearca sa analizeze cele mai optime si mai simple modalitati prin care ne putem transforma viata. Arta succesului e la îndemâna oricui. Trebuie doar să ne deschidem ochii şi inimile spre adevărurile care ne înconjoară. Iisus ne cere să cunoaştem adevărul, căci el ne va face liberi. (...)Aceasta carte va..
12,00 Lei

9,60 Lei

Aceasta carte este scrisa pe intelesul tuturor si se adreseaza celor care isi doresc libertate financiara.Nu conteaza daca esti director la o companie mare,critic de arta,consultant financiar, avocat,doctor,sau vanzator intr-un supermarket.Auzim des fraze de genul:,,banii sunt peste tot in jurul tau,tu trebuie doar sa ii iei!''Nu toata l..
19,00 Lei

15,20 Lei