Spiritualitate

Ordoneaza:
O emotionanta poveste de dragoste si spiritualitate.  Valter dos Santos ne infatiseaza povestea lui Michael, un tanar jurnalist, care moare lasandu-si in urma sotia si cei trei copii. In momentul mortii sale, este intampinat de catre mama sa, care murise cu cativa ani in urma si este dus intr-o colonie spirituala, unde urmeaza a fi inst..
18,00 Lei

14,40 Lei

In aceasta carte este vorba despre o idee, o idee ce a aparut in trecutul indepartat si care de-a lungul timpului a crescut si a schimbat lumea in care traim. Dar aceasta este doar o idee, sau un adevar pe care multa lume incearca sa-l ignore? Cei ce aleg sa mearga in aceasta calatorie, vor fi placut surprinsi de aceasta parte a istoriei pe care..
16,00 Lei

12,80 Lei

Cititorul va fi purtat de catre personajele celor zece povesti in locuri frumoase si timpuri trecute, care ii vor incanta sufletul si anima imaginatia. ..
15,00 Lei

12,00 Lei

Desi nu se stie de ce anume visam, psihanaliza recunoaste rolul pe care il joaca subconstientul. Totusi, acest aspect nu este deosebit de util deoarece stiinta nu stabileste o granita clara intre constient si subconstient. Intr-adevar, aceste doua aspecte se suprapun frecvent asa incat nu poate fi stabilita o distinctie clara intre ele. Asadar, ..
14,90 Lei

11,92 Lei

Sedinta neobisnuita de psihoterapie. Un client care vrea sa ramana anonim incepe sa-i povesteasca consilierei despre viata lui secreta. Anume despre organizatia mondiala din care face parte si care se ocupa cu mentinerea unui numar rezonabil de oameni pe planeta - problema suprapopularii - Finalul arata ca totul a fost o farsa. Consiliera e ..
descarca descarca
Actiunea romanului are la baza o poveste adevarata, insa numele personajelor si al localitatilor sunt fictive. Pornind de la un fapt real, actiunea vorbeste despre incercarile traite de personajele cartii cu nume luate la intamplare de altfel, fiecare in felul lui, dar putini dupa voia Divina. Respectul fata de om, sau lupta contrariilor, du..
25,00 Lei

20,00 Lei

Nu toate sunt ceea ce par a fi si nici macar ceea ce se crede despre ele. Samael Richterstein ..
15,00 Lei

12,00 Lei

Tuta Anghel
Cartea este un studiu biblic aprofundat si comparat cu mai multe discipline: istorie, mitologie, folclor, cartografie antica, doctrine politice si toponimia nationala si edenica. MIOARA NAZDRAVANA, TURMA EI SI APOCALIPSA este prima lucrare din cele sapte incluse in seria VESTEA REA SI VESTEA BUNA. Prima parte cuprinde un capitol unic cu autobiog..

9,00 Lei

Un volum de versuri si proza scurta, cu tenta de introspectie, in care va veti regasi, cu siguranta, propriile trairi. ..
15,00 Lei

12,00 Lei

Aceasta minunata carte cuprinte un numar impresionant de poezii care vibreaza cu sufletul cititorului si in acelasi timp indeamna pe toti cei ce o citesc la iubire si meditatie. ..
15,00 Lei

12,00 Lei

Cartea "Practica conspiratiei" demonteaza o paradigma. Inaintasii au numit-o iluzie (Maya), altii lume efemera, iar acum o numim Sistem. Cand paradigma e ridicata la rang de politica oficiala, atunci ii spunem simplu: manipulare sau minciuna.  ..
10,00 Lei

8,00 Lei

“Sadhana: Calea Desavarsirii” este o colectie uluitoare de discursuri spirituale sustinute de Rabindranath Tagore baietilor de la scoala lui, in Bolpur, Bengalul de Vest. Sadhana este una dintre cartile cele mai profunde despre spiritualitate pe care le veti citi vreodata! Sadhana este o carte de pornire pentru orice cautator..
14,00 Lei

11,20 Lei

Medic rezident la unul din spitalele de stat din Cluj-Napoca, Ruxandra Cernatescu se afla acum la debutul in poezie. Volumul "Sentimente date pa fata" reuneste cateva din poemele scrise in timpul rezidentiatului in geriatrie al poetei si scoate in evidenta preocuparile sale pentru natura umana. Volumul cuprinde cateva zeci de poeme, cu..
12,00 Lei

9,60 Lei

Informatiile, utile in sine, pe care le veti gasi in lucrarea de fata, nu sunt de valoare practica decat in masura localizarii nasterii dumneavoastra sub un semn astral, in oricare din zodiacele prezentate. ..
14,90 Lei

11,92 Lei

Tuta Anghel
Cartea este a doua din cele sapte lucrari de exegeza biblica, incepute ca urmare a unor vise premonitorii ale autoarei. Lucrarea este rezultatul unui studiu biblic aprofundat si comparat cu mai multe discipline: istorie, arheologie, cartografie antica, toponimiile Romaniei si cele edenice, precum si alte studii ale unor cercetatori romani contem..

9,00 Lei

Un strop din viata mea, o tigara, o cafea, o pilda invatata de la mama mea, un copil blajin si imbujorat ce taina de a fi mama m-a invatat...o familie numerosa ce mi-a facut sufletul mai bogat...un sot ce umbra a faptelor mele parea, caci pasii a-mi indruma tot incerca...o viata in care fara sa imi dau seama eu am ramas tot copil...Am trup de ad..
25,00 Lei

20,00 Lei