Stiinte

Ordoneaza:
The subjects treated in this book are parts of the works related to importance of ship stability assessment. The book is approaching the problems of ships stability loss through the study of operational aspects as well as dynamic ship behaviour in severe sea conditions offering a picture of some stability failure modes that presently are not cov..
descarca descarca
Acest atlas contine peste 250 de ilustrate in 90 de pagini ce descriu in detaliu organizarea si functionarea intregului corp uman. Atlasul este unic prin felul sau de a prezenta informatia, putand fi folosit ca supliment didactic pentru cursurile de anatomie. ..
19,90 Lei

15,92 Lei

Corina Todinca
Întoarcerea către ceva în care să crezi... puterea de a te conecta la ceva în care să rămâi…CREDINŢA că vei rămâne acolo veşnic. Această carte este scrisă pentru tine. Găsim împreună răspunsuri şi punem întrebări deopotrivă. Înfruntăm realitatea prin ochii sufletului..
22,01 Lei

17,61 Lei

Dimaca Nicolae
Lucrarea “Din alt punct de vedere” este o noua teorie despre viata Si inceputurile ei. Viata se declanseaza oriunde in Univers, atunci cand sunt indeplinite cateva conditii de mediu favorabile dezvoltarii materiei organice. Sunt necesare trei elemente de baza; apa, minerale si o temperatura aproximativ constanta, cuprinsa intre 15 si..
16,00 Lei

12,80 Lei

Descrierea amanuntita a peste 130 de specii de dinozauri carnivori, erbivori si omnivori, cum se hraneau acestia, cum se inmulteau, unde si cum au fost descoperiti sau in ce muzee ii intalnim in ziua de astazi - totul intr-un fascinant atlas multimedia de istorie naturala. ..
19,90 Lei

15,92 Lei

Cartea abordeaza pe larg integrarea conceptului " de Drept la viata" atit in legislatie cit si practica, precum si racordarea acestuia cu legislatia europeana. Se axeaza pe problematicile legislative ale " Frontierelor dreptului la viata" si vine cu propuneri de modificare legislativa in scopul facilitarii proceselor judecato..
15,00 Lei

12,00 Lei

In capitolele acestei carti sunt abordate o serie de subiecte ce urmaresc ambele zone ale biologiei computationale, atat elemente de bioinformatica cat si software utilizat in biostatistica, toate acestea facand parte integranta din zona mai larga denumita colocvial: informatica aplicata in biotehnologii. ..
Read now the original Romanian history of Prince Vlad Dracula, an exclusive story scarcely to find in English elsewhere! This breath-taking and rich informative book will change your perception of Prince Vlad’s real life!  ..
19,00 Lei

15,20 Lei

Belinda Cannone
Cum poate un spirit sofisticat, cultivat si, in aparenta, liber sa se impotmoleasca atat de des in poncife si in idei livrate la pachet? Plecand de la aceasta realitate, eseul plin de umor al Belindei Cannone abordeaza, cu gratie si fina ironie, mecanismele care produc prostia tocmai pe taramul inteligentei. Unele sunt bine cunoscute, dar altele..
9,99 Lei

7,50 Lei