3DS

Ordoneaza:
Driver Renegade este primul joc de curse si actiune pe 3DS care iti ofera intensitatea si brutalitatea curselor cu masini in oras. Condu nebuneste, executa sarituri pentru a incarca bara de Rage si apoi distruge-ti oponentii. Descopera lumea din New York, orasul tuturor crimelor. Ai la dispoziție 20 de misiuni legate printr-o poveste ce ar..

201,07 Lei

Rayman 3D este o adaptare a Rayman 2 on Dreamcast, cea mai mare versiune jocurilor Rayman. Datorita Rayman 3D, redescopera aventuri incredibile a lui Rayman intr-un univers adanc si optimizat. Progreseaza in lumea 3D plina de surprize si creaturi magice, si infrange dusmanii fara mila prin medii periculoase: Alatura-te lui Rayman in cel mai bun ..

120,92 Lei

“Super Street Fighter IV” incorporeaza elemente de gameplay familiare combinate cu caracteristici nou noute. Avand noi moduri de joc gandite sa imbunatateasca partea de online, “Super Street Fighter IV” vine cu caractere clasice refacute, o serie de fete noi, spre exemplu Juri este o luptatoare de Tae Kwon Do, si reintr..

128,77 Lei

Noi activitati si noi optiuni vor fi disponibile in “Sims 3”, fiecare etapa a vietii fiind marcata cum se cuvine. Astfel, daca simsii mici vor putea sa exploreze casele din padure, adolescentii pot face glume colegilor, iar adultii pot da petreceri de burlacie sau chiar pot suferi de criza varstei de mijloc. ..

141,46 Lei