Livrare GRATUITA

Manuale

Ordoneaza:
Madalina Florea
Cum sa scrii o compunere - tipuri de compuneri pentru clasa a III-a este un auxiliar didactic care se adreseaza elevilor de nivel primar si invatatorilor care le sunt alaturi. Caietul contine indicatii teoretice pliate pe fiecare tip de compunere, exercitii de intelegere a textului literar si de stimulare a creativitatii. Structura concisa, in t..
12,00 Lei

10,20 Lei

Florin Bojor
Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta – o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de matematica si, de ce nu, pentru..
29,00 Lei

26,10 Lei

Gabriela Bondoc
Culegerea de fata contine majoritatea problemelor date la concursurile de matematica din Romania la clasele a IX-a, a X-a, a XI-a si a XII-a in anul scolar 2012-2013. Enunturile si solutiile au fost redactate cu grija de unii dintre cei mai profesionisti si pasionati profesori din tara, care de-a lungul anilor au cizelat competentele matematice ..
39,00 Lei

35,10 Lei

Verdes Maria
Acesta este structurat pe proiecte tematice si abordeaza subiecte precum anotimpurile, sarbatorile, sentimentele. Continutul acestui auxiliar cuprinde toate cele cinci discipline: limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetic si creative, respectiv psihomotoric. Pe parcursul caietului, Pestisorul ii incanta pe cei mici cu desene atracti..
14,45 Lei

11,56 Lei

Mihaela Singer
Le este mai usor copiilor sa invete matematica prin joc si prin exercitii date gradat. Punand copilul in situatia de a rezolva probleme, se urmareste concomitent: dezvoltarea unei gandiri creative, flexibile, a unui spirit de obiectivitate si toleranta; stimularea curiozitatii, imaginatiei, tenacitatii, increderii in fortele proprii; dezvolata..
13,00 Lei

11,70 Lei

Florica Dobre
Auxiliar de matematica (distractiva) pentru elevii claselor I-IV. Impreuna cu personajele celei mai indragite reviste de cultura generala, Doxi, veti reusi sa aplicati toate cunostintele invatate in problemele de matematica. Cei patru te invita pe taramul lui Mate-Imparat pentru a castiga coroana de lumina care inseamna Istetime. ..
8,99 Lei

6,74 Lei

Ioan Chera
Lucrarea reuneste 100 de teste realizate dupa modelul MECTS, rezolvabile de la inceputul anului scolar si acoperind gradat curriculumul la clasa a VIII-a. Prin intermediul acestora se parcurge sistematic si minutios intreaga programa pentru Evaluarea Nationala. Testele au un nivel gradat de dificultate, oferind o mare varietate in modul de a..
15,00 Lei

13,50 Lei

Larri Verstraete
Aceasta carte, publicata la editura Didactica Publishing, vorbeste despre povesti fascinante, mai putin cunoscute, despre lucrurile din jurul tau. Citeste despre inventatori, descopera ce i-a inspirit, afla despre triumfurile si esecurile lor. Citeste despre inventatori. Descopera ce i-a inspirat. Afla despre triumfurile si esecurile lor. Cine s..
14,00 Lei

11,20 Lei

Elena Tudor
ABC-ul ghicitorilor. Hai la joc! este o carte atractivă destinată tuturor copiilor din clasele primare care vor să se recreeze, părinţilor care doresc să petreacă timpul liber alături de copiii lor, precum şi învăţătorilor, care pot folosi scenetele şi exerciţiile-joc la clasă şi la serbări. ABC-ul ghicitorilor. Hai la joc..
14,00 Lei

12,60 Lei

Daniela Muresan
Prezentul caiet de activitati integrate destinat clasei pregatitoare cuprinde fise de lucru interdisciplinare structurate in 15 unitati tematice (7 unitati pentru semestrul I si 8 unitati pentru semestrul al II-lea) in conformitate cu prevederile metodologice ale programei scolare aprobate prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013. Fiecare unitate cupri..
19,00 Lei

17,10 Lei

Daniela Muresan
Prezentul caiet de activitati integrate destinat clasei pregatitoare cuprinde fise de lucru interdisciplinare structurate in 15 unitati tematice (7 unitati pentru semestrul I si 8 unitati pentru semestrul al II-lea) in conformitate cu prevederile metodologice ale programei scolare aprobate prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013. Fiecare unitate cupri..
19,00 Lei

17,10 Lei

Gina Basturescu
Caietul de fata se adreseaza elevilor si invatatorilor de la clasa pregatitoare si cuprinde 17 probe sau „aprecieri” sumative si finale pentru disciplina Comunicare in limba romana, elaborate conform standardelor de referinta prevazute de programa scolara aprobata de M.E.N. Probele sunt concepute interdisciplinar, in jurul unei t..
10,00 Lei

9,00 Lei

Gina Basturescu
Caietul de fata se adreseaza elevilor si invatatorilor de la clasa pregatitoare si cuprinde 17 probe sau „aprecieri” sumative si finale pentru disciplina Matematica si explorarea mediului, elaborate conform standardelor de referinta prevazute de programa scolara aprobata de M.E.N. Probele sunt concepute interdisciplinar, in jurul..
10,00 Lei

9,00 Lei

Olga Piriiala
Manualul – castigator la licitatia organizata de MEdC, in anul 2004 – acorda o atentie deosebita evaluarii initiale, sprijinind colectarea de informatii despre nivelul dezvoltarii aptitudinii de scolaritate a copiilor de 6-7 ani si modul de gestionare a timpului didactic de catre fiecare invatator. Succesiunea literelor s-a stabilit ..
19,00 Lei

13,30 Lei

Marcela Penes
ABECEDAR ANA - este abecedarul aprobat, achizitionat si distribuit de MEN la nivel national inclusiv in anul 2014. ..
15,00 Lei

13,50 Lei

Costel Postolache
Literele alfabetului sunt invatate in joaca, pe nesimtite, prin poezii simple, agreabile, in care cuvintele relevante sunt subliniate in text. In acelasi timp, copiii sunt invitati sa isi fixeze cunostintele prin activitati de colorare, conturare a desenelor si de scriere a literelor invatate, pe grila de practica. Adresate deopotriva prescolari..

9,63 Lei

Mirela Rizea, Lucia Predeteanu
Prin intermediul manualului de fata, se doreste a se veni in sprijinul cadrelor didactice care isi desfasoara activitatea la clasele I-IV, oferindu-le o bogata baza de selectie, foarte necesara in stabilirea repertoriului de muzica vocala. Cartea raspunde unei cereri de largire a orizontului muzical in scoli, precum si dorintei celor m..
12,00 Lei

10,80 Lei

Radu Dumitra
Abilitati practice - material pentru clasa I ..
8,91 Lei

7,13 Lei

Daniela Codreanu
Auxiliar pentru orele de abilitati practice. ..
8,91 Lei

7,13 Lei

Marcela Penes
Contine materialele necesare desfasurarii lectiilor din semestrul I si semestrul al II-lea: - modele - sabloane - hartie colorata Copilul tau merita tot ce-i mai bun! ..
8,00 Lei

7,20 Lei

Marcela Penes
Contine materialele necesare desfasurarii lectiilor din semestrul I si semestrul al II-lea: - modele - sabloane - hartie colorata Copilul tau merita tot ce-i mai bun! ..
8,00 Lei

7,20 Lei

Daniela Stoica
Lucrarea „Abilitati practice“ se prezinta ca un ghid in lumea minunata a imaginatiei, a jocului si a jucariilor, oferind sugestii cu privire la realizarea acestora. Prin structura sa, lucrarea vine in sprijinul elevilor din ciclul primar si al cadrelor didactice, dovedindu-se un pretios auxiliar, realizat intr-o forma grafica sugesti..
14,00 Lei

12,60 Lei

Natalia Lazar
Acest caiet de lucru va va ajuta sa invatati sa confectionati obiecte simple folosind tehnici de lucru diverse, materiale refolosibile sau materiale din mediul inconjurator. Temele sunt concepute in concordanta cu anotimpurile, sarbatorile specifice (Craciun, Paste, Ziua Copilului, Ziua Mamei), respectand continuturile programei de Abilitati Pra..
17,00 Lei

15,30 Lei

Ioan I. Puscas
Modulul Actionari pneumatice in mecatronica este publicata la editura CD Press si face parte din curriculumul clasei a XII-a pentru calificarile de nivel 3 tehnologic. Materialele cuprinse in acest manual constituie o sursa importanta de documentare atat pentru cadrele didactice care predau acest modul in liceele tehnologice, cat si pentru elevi..
23,99 Lei

19,19 Lei

Gabriela Berbeceanu
Cartea cuprinde activitati de dezvoltare personala ce includ activitati de autocunoastere (cine sunt eu, formarea imaginii si stimei de sine), dezvoltarea abilitatilor de comunicare verbala si nonverbala, luarea deciziilor si medierea conflictelor. Mijloacele de realizare ale acestui tip de activitate variaza foarte mult, in ..
11,99 Lei

9,60 Lei

Aurelia Fierascu, Ana Lapovita
Lucrarea Activitati educative obligatorii. Clasa a II-a, este realizata in conformitate cu programa scolara si contine o serie de activitati pentru dezvoltarea si aprofundarea cunostintelor elevilor din clasa a II-a. ..
7,00 Lei

6,30 Lei

Aurelia Fierascu, Ana Lapovita
Invatam sa ne comportam si sa fim responsabili. Copilul tau merita tot ce-i mai bun! ..
7,00 Lei

6,30 Lei

Florica Ancuta
„Activitati matematice pentru grupa pregatitoare si clasa I“ ii invata pe copii primele notiuni de matematica. Ii obisnuieste cu numerele naturale, cu multimile, cu operatiile elementare si figurile geometrice. Prin exercitiile continute este un instrument util pentru pregatirea prescolarilor si a scolarilor mici. ..
9,00 Lei

8,10 Lei

Constanta Pacearca
Editura Akademos Art, inca de la infiintare, apus accentul pe calitate, primind avizul si castigand licitatii organizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, pentru manuale scolare clasele I-IV si IX-XII. Akademos Art s-a bucurat de o dezvoltare rapida, promovand autori romani, editand carti de povesti, auxiliare pentru..
16,00 Lei

12,80 Lei

Diana Rotaru
Aceste jocuri sunt concepute astfel incat asimilarea primelor cunostinte de matematica sa se faca cu placere. Totodata, micilor rezolvatori le sunt solicitate si antrenate atentia si spiritul de observatie. Iar la sfarsitul cartii, ei gasesc un pretios ajutor: raspunsurile la problemele propuse. Cartea astfel conceputa este o metoda mode..
25,00 Lei

18,75 Lei

Florica Ancuta
Aceasta carte de Activitati matematice pentru gradinita, grupa mare si grupa pregatitoare este publicata la editura Akademos Art. ..
7,00 Lei

5,60 Lei

Florica Ancuta
Editura Akademos Art, inca de la infiintare, apus accentul pe calitate, primind avizul si castigand licitatii organizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, pentru manuale scolare clasele I-IV si IX-XII. Akademos Art s-a bucurat de o dezvoltare rapida, promovand autori romani, editand carti de povesti, auxiliare pentru..
7,00 Lei

5,60 Lei