Livrare GRATUITA

Culegeri scolare

Ordoneaza:
Florin Bojor
Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii matematicii, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta – o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de matematica si, de ce nu, pentru..
29,00 Lei

26,10 Lei

Gabriela Bondoc
Culegerea de fata contine majoritatea problemelor date la concursurile de matematica din Romania la clasele a IX-a, a X-a, a XI-a si a XII-a in anul scolar 2012-2013. Enunturile si solutiile au fost redactate cu grija de unii dintre cei mai profesionisti si pasionati profesori din tara, care de-a lungul anilor au cizelat competentele matematice ..
39,00 Lei

35,10 Lei

Mihaela Singer
Le este mai usor copiilor sa invete matematica prin joc si prin exercitii date gradat. Punand copilul in situatia de a rezolva probleme, se urmareste concomitent: dezvoltarea unei gandiri creative, flexibile, a unui spirit de obiectivitate si toleranta; stimularea curiozitatii, imaginatiei, tenacitatii, increderii in fortele proprii; dezvolata..
13,00 Lei

11,70 Lei

Ioan Chera
Lucrarea reuneste 100 de teste realizate dupa modelul MECTS, rezolvabile de la inceputul anului scolar si acoperind gradat curriculumul la clasa a VIII-a. Prin intermediul acestora se parcurge sistematic si minutios intreaga programa pentru Evaluarea Nationala. Testele au un nivel gradat de dificultate, oferind o mare varietate in modul de a..
15,00 Lei

13,50 Lei

Lidia Vianu
Admiterea la Engleza este un manual de predare a limbii engleze prin traduceri. El se adreseaza elevilor, studentilor care frecventeaza seminarii de curs practic de engleza (la facultati filologice si nefilologice), dar si tuturor celor care doresc sa-si formeze o baza gramaticala pentru conversatie sau corespondenta, sa scrie si sa vorbeasca in..
28,00 Lei

19,60 Lei

Charles Kingsley
Charles Kingsley, renumit profesor de istorie la Cambridge, numit canon de Chester si apoi de Westminster, iar în cele din urma capelan al Reginei Victoria, ne fascineaza cu prelegerile sale despre Alexandria si scolile ei. ..
19,95 Lei

17,95 Lei

Emil Stoica
Elementele de baza in rezolvarea de exercitii si probleme. Culegere de exercitii si probleme aplicative pentru gimnaziu si liceu. Aceasta lucrare isi propune sa ofere intr-o forma compacta, dar nu sumara, si evitand intentionat o prezentare sofisticata, sinteza elementelor teoretice de baza ale instrumentarului practic din algebra invatamantului..
10,00 Lei

8,00 Lei

Ursula Breuel
Culegerea de exerciţii de gramatică prezentată este un instrument de lucru conceput în scopul formării abilităţilor şi competenţelor lingvistice ale elevilor, conducând la stăpânirea corectă a limbii germane. Autorii recomandă parcurgerea acestui caiet de exerciţii în mod diferenţiat, în funcţie de niv..
19,00 Lei

17,10 Lei

Ursula Breuel
Culegerea cuprinde tipuri de exerciţii de gramatică, structurate tematic, urmărindu-se, pe de o parte, aprofundarea cunoştinţelor acumulate de către elevi, iar, pe de altă parte, completarea manualului de limba germană şi realizarea în totalitate a curriculumului de gramatică de clasa a V-a. Profesorul are libertatea d..
19,00 Lei

17,10 Lei

Ursula Breuel
Fiind o completare a manualului de limbă germană de clasa a VIII-a şi urmărind programa şcolară în vigoare, culegerea conţine o serie de activităţi de dezvoltare a competenţei lingvistice şi de consolidare a cunoştinţelor în vederea pregătirii pentru testarea naţională. Parcurgerea integrală a acestei cule..
19,00 Lei

17,10 Lei

Ursula Breuel
Culegerea de exerciţii constituie un auxiliar necesar pentru pregătirea elevilor înainte de testarea naţională. Profesorul va alege exerciţiile adecvate nivelului de pregătire al clasei, de necesităţile individuale ale fiecărui elev, intenţia autorilor nefiind supraîncărcarea elevilor, ci de a le oferi un sprijin în ..
19,00 Lei

17,10 Lei

Daniela BARBU
integreaza continuturile noii programei scolare afe­rente clasei II in unitati tematice atractive pentru elevi si poate fi utilizat impreuna cu oricare dintre noile manuale digitale in vigoare;     contine inclusiv teste pentru evaluarea com­­petentelor la finalul clasei I, realizate dupa metodologia de organizare si..
11,99 Lei

8,99 Lei

Margareta Onofrei
Analiza textului literar este un auxiliar care se adreseaza elevilor de nivel liceal si urmareste dezvoltarea abilitatilor de intelegere si interpretare a unui text literar, prin aplicatii pe fragmente de texte literare. Fragmentele au fost selectate conform programei scolare in vigoare, din operele scriitorilor canonici, organizate pe genuri li..
26,00 Lei

22,10 Lei

Eugen Simion
Lucrarea vine in intampinarea elevilor de liceu care vor sustine examenul de bacalaureat, punandu-le la dispozitie o selectie de texte din opera marilor scriitori romani, numiti conventional \"canonici\", insotite de pertinente analize si sinteze literare. Creatiile beletristice alese sunt reprezentative pentru ansamblul operei fiecaru..
15,00 Lei

12,00 Lei

Alexandrina Dumitru
„Parcurg antologia pe care o daruieste Editura Corint elevilor din clasele primare, dar sigur ca nu doar lor, si regasesc autori si texte care mi-au marcat copilaria, rememorez primele volume adunate in biblioteca mea de scolar. Si atunci iubeam mai mult lectura de placere decat invatatura. Asa vor face, nu e indoiala, copiii care vor citi..
19,90 Lei

15,92 Lei

Alexandrina Dumitru
„Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit in formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot mai mult umorul, cu finetea ironiei unor maestri ca Mark Twain. Literatura selectata ofera ..
19,90 Lei

15,92 Lei

Colectiv Aramis
Aceasta carte face parte din colectia Culegeri I-IV a editurii Aramis. Textele cuprinse in acest volum (poezii, fabule, povesti, legende, fragmente din romane pentru copii) contureaza orizontul literar necesar elevilor din clasele primare si urmareste stimularea interesului pentru lectura. ..
23,00 Lei

18,40 Lei

Niculina Ilarion
Lucrarea ii familiarizeaza cu lectura pe elevii aflati la primul contact real cu textul literar. Selectarea textelor a urmarit oferirea unei imagini de ansamblu asupra literaturii romane. Astfel, in cuprinsul antologiei veti regasi: ghicitori, proverbe, zicatori, jocuri de cuvinte, texte populare, texte culte. Pentru receptarea optima, fiecare t..
18,00 Lei

14,40 Lei

Niculina Ilarion
Lucrarea reuneste o serie de texte literare romanesti menite sa-i determine pe micutii cititori sa-si indrepte atentia, cu dragoste si incredere, spre cunoasterea creatiilor de referinta ale literaturii romane. Atent selectionate, operele cuprinse in prezenta antologie - de la creatii populare care redau firea plina de intelepciune a poporului r..
18,99 Lei

15,19 Lei

Mihaela Singer
Foarte multe persoane au traversat copilaria, adolescenta si, mai tarziu, viata adulta, cu un sentiment al esecului fata de matematica. Acest sentiment se construieste de multe ori, fara sa ne dam seama, in scoala primara. Tehnici de invatare organizate nepotrivit au generat concluzia ca unii pot, iar altii nu pot sa rezolve probleme complexe. I..
72,01 Lei

64,81 Lei

Mihaela Singer
Foarte multe persoane au traversat copilaria, adolescenta si, mai tarziu, viata adulta, cu un sentiment al esecului fata de matematica. Acest sentiment se construieste de multe ori, fara sa ne dam seama, in scoala primara. Tehnici de invatare organizate nepotrivit au generat concluzia ca unii pot, iar altii nu pot sa rezolve probleme complexe. I..
27,00 Lei

24,30 Lei

Cristina Ardeleanu
Pentru buna pregatire a examenului de Bacalaureat 2013, oferim elevilor un set de ghiduri cu teste si sugestii de rezolvare dupa modelul propus de C.N.E.E. ..
30,00 Lei

24,00 Lei

Monica Jeican
Pentru buna pregatire a examenului de bacalaureat 2013, oferim elevilor un set de ghiduri cu teste si sugestii de rezolvare dupa modelul propus de C.N.E.E. ..
30,00 Lei

24,00 Lei

Petre Nachila
Pentru buna pregatire a examenului de bacalaureat 2013, oferim elevilor un set de ghiduri cu teste si sugestii de rezolvare dupa modelul propus de C.N.E.E. ..
30,00 Lei

24,00 Lei

Marius Lobaza
Pentru buna pregatire a examenului de bacalaureat 2013, oferim elevilor un set de ghiduri cu teste si sugestii de rezolvare dupa modelul propus de C.N.E.E. ..
30,00 Lei

24,00 Lei

Mihai Monea
Bacalaureat 2015. Matematica M_stiintele-naturii; M_tehnologic. 50 de teste dupa modelul MEN este ghidul complet pentru pregatirea examenului de bacalaureat. Lucrarea contine: Teme recapitulative ce includ notiuni teoretice si probleme de antrenament pe trei niveluri (initiere, consolidare si evaluare) si care acopera toata programa pent..
25,00 Lei

22,50 Lei

Silvia Olteanu
Lucrarea isi propune sa indrume absolventii de liceu, in vederea promovarii, cu rezultate foarte bune, a examenului de bacalaureat. Prezentarea sistematizata a capitolelor incluse in programa de bacalaureat, din materia studiata în clasele a XI-a si a XII-a, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 50 de teste propuse permit exersa..
24,90 Lei

19,92 Lei

Otilia Huszar
Lucrarea contine calendarul, programa si modele de rezolvare pentru variantele de subiecte publicate de M.E.C.I. la data de 30.04.2009 Rezolvarea variantelor de subiecte se poate face in mai multe moduri. Aici veti gasi cate un model de rezolvare pentru fiecare subiect. Incercati nu numai sa transcrieti aceste rezolvari, dar si sa le comple..
29,00 Lei

26,10 Lei

M. Tanase
Cartea contine:     Calendarul examenului de Bacalaureat 2009;     Medodologia de organizare a examenului de Bacalaureat 2009;     Programa pentru examenul de Bacalaureat 2009;     Variantele de subiecte publicate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii la data de 30...
29,00 Lei

26,10 Lei

M. Buga-Moraru
Ghid de pregatire pentru BACALAUREAT Limba si Literatura Romana 2011 Proba de evaluare a competentelor lingvistice de COMUNICARE ORALA 50 de modele de subiecte insotite de rezolvari posibile ..
19,00 Lei

17,10 Lei

Mariana Hutanu
Biologie - Bacalaureat - Teste se adreseaza elevilor de clasa a XII-a care se pregatesc de sustinerea examenului de bacalaureat, dar si profesorilor, care pot folosi lucrarea in evaluarea elevilor la clasa. Cartea contine 70 de teste cu modele complete de rezolvare, care acopera toate continuturile propuse de programa scolara: diversitatea lumii..
25,00 Lei

21,25 Lei

Mariana Hutanu
Biologie - Bacalaureat - Teste se adreseaza elevilor de clasa a XII-a care se pregatesc de sustinerea examenului de bacalaureat, dar si profesorilor, care pot folosi lucrarea in evaluarea elevilor la clasa. Cartea contine 70 de teste cu modele complete de rezolvare, care acopera toate continuturile propuse de programa scolara: diversitatea lumii..
25,00 Lei

21,25 Lei