Gimnaziu 1-8

Ordoneaza:
Madalina Florea
Cum sa scrii o compunere - tipuri de compuneri pentru clasa a III-a este un auxiliar didactic care se adreseaza elevilor de nivel primar si invatatorilor care le sunt alaturi. Caietul contine indicatii teoretice pliate pe fiecare tip de compunere, exercitii de intelegere a textului literar si de stimulare a creativitatii. Structura concisa, in t..
12,00 Lei

10,20 Lei

Florica Dobre
Auxiliar de matematica (distractiva) pentru elevii claselor I-IV. Impreuna cu personajele celei mai indragite reviste de cultura generala, Doxi, veti reusi sa aplicati toate cunostintele invatate in problemele de matematica. Cei patru te invita pe taramul lui Mate-Imparat pentru a castiga coroana de lumina care inseamna Istetime. ..
8,99 Lei

6,74 Lei

Olga Piriiala
Manualul – castigator la licitatia organizata de MEdC, in anul 2004 – acorda o atentie deosebita evaluarii initiale, sprijinind colectarea de informatii despre nivelul dezvoltarii aptitudinii de scolaritate a copiilor de 6-7 ani si modul de gestionare a timpului didactic de catre fiecare invatator. Succesiunea literelor s-a stabilit ..
19,00 Lei

13,30 Lei

Marcela Penes
ABECEDAR ANA - este abecedarul aprobat, achizitionat si distribuit de MEN la nivel national inclusiv in anul 2014. ..
15,00 Lei

13,50 Lei

Mirela Rizea, Lucia Predeteanu
Prin intermediul manualului de fata, se doreste a se veni in sprijinul cadrelor didactice care isi desfasoara activitatea la clasele I-IV, oferindu-le o bogata baza de selectie, foarte necesara in stabilirea repertoriului de muzica vocala. Cartea raspunde unei cereri de largire a orizontului muzical in scoli, precum si dorintei celor m..
12,00 Lei

10,80 Lei

Radu Dumitra
Abilitati practice - material pentru clasa I ..
8,91 Lei

7,13 Lei

Daniela Codreanu
Auxiliar pentru orele de abilitati practice. ..
8,91 Lei

7,13 Lei

Aurelia Fierascu, Ana Lapovita
Lucrarea Activitati educative obligatorii. Clasa a II-a, este realizata in conformitate cu programa scolara si contine o serie de activitati pentru dezvoltarea si aprofundarea cunostintelor elevilor din clasa a II-a. ..
7,00 Lei

6,30 Lei

Aurelia Fierascu, Ana Lapovita
Invatam sa ne comportam si sa fim responsabili. Copilul tau merita tot ce-i mai bun! ..
7,00 Lei

6,30 Lei

Luiza Ionescu
Alfabetarul este un auxiliar pentru citire-scriere la clasa I. Acesta este construit tip-mapa, pe interior compartimentele pentru litere si silabe fiind din plastic. Acestea ii asigura o calitate deosebita si o rezistenta in timp, fiind si usor de manevrat. ..
24,00 Lei

21,60 Lei

Marcela Penes
Alfabetarul nu trebuie sa lipseasca din ghiozdanelul scolarilor. Aceasta lucrare este structurata in conformitate cu programa scolara. ..
8,00 Lei

7,20 Lei

Colectiv
Acesta este un joc educativ destinat prescolarilor si scolarilor mici. Fiecare jeton cu litera ascunde o imagine a carei denumire incepe cu litera respectiva, iar astfel copiii vor cunoaste o serie de animale, plante sau obiecte, dezvoltandu-si vocabularul si imbogatindu-si cunostintele generale. Copiii vor descoperi si vor invata jucandu-se lit..
24,08 Lei

19,26 Lei

Georgeta Manole Ştefănescu
Alfabetul. Fișe de lucru este un auxiliar care se adresează atât elevilor din clasa I, cât și învățătorilor. Lucrarea este concepută sub formă de fișe conţinând literele şi grupurile de litere ce ridică elevilor anumite dificultăţi în învăţare. Exersând într-un mod variat scrierea ..
12,00 Lei

10,80 Lei

Sofica Matei
Lucrarea, dedicata in egala masura copiilor si educatorilor, atinge unul dintre obiectivele principale ale educatiei deazi: abordarea interdisciplinara; micul scolar este stimulat, prin minunata lume a muzicii, sa repete ceea ce a invatat despre citit-scris si socotit. ..
7,50 Lei

5,25 Lei

Manuela Popescu
Atlasul de geografie a Romaniei imbina prezentarea grafica a elementelor specifice geografiei Romaniei cu furnizarea unor informatii-text concise si usor de retinut, constituind un suport intuitiv care stimuleaza studiul individual. ..
10,00 Lei

8,00 Lei

Cu copertă caşerată, rezistent, un material didactic complementar timp de patru ani la orele de geografie în liceu, cu 144 pagini şi peste 220 de hărţi. Noul Atlas geografic şcolar pentru clasele IX-XII este conceput pentru a oferi liceenilor baza cartografică pentru învăţarea geografiei la ore şi acasă, dar şi pentru o ..
25,00 Lei

22,50 Lei

Fleurus
Destinat copiilor din ciclul primar (6-10 ani), acest atlas ii va insoti intr-o expeditie de descoperire a animalelor de pe toate continentele lumii. De-a lungul a peste 40 de pagini, atractiv ilustrate, cu texte scurte si simple, copiii vor invata sa cunoasca si sa iubeasca animalele alaturi de care traim pe planeta. Vor descoperi trasaturile a..
29,90 Lei

23,92 Lei

Mihaela Singer
Activități integrate pentru clasa a II-a. Seria AVENTURA ÎNVĂŢĂRII se compune dintr-o suită de câte patru caiete pentru fiecare semestru. Fiecare caiet reuneşte, într-o abordare integrată, următoarele obiecte de studiu din planul de învăţământ:  comunicare în limba română, matematică ..
8,00 Lei

7,20 Lei

Pavel Florin Moraru
Lucrarea Aventurile lui Andrei în clasa a III-a. Caiet pentru vacanţele şcolare. Toate disciplinele integrate după noua programă este destinată atât elevilor care termină clasa a III-a, cât şi celor care nu au terminat încă anul şcolar, dar vor să aprofundeze sau să-şi reamintească într-un mod inedit ma..
14,00 Lei

12,60 Lei

Aurel Ardeleanu
Gheorghe Mohan – doctor în ştiinţe biologice, cercetător ştiinţific la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti, profesor la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. A semnat, ca autor şi coautor, circa 150 de lucrări de specialitate, precum şi manuale pentr..
21,00 Lei

16,80 Lei

Stefania Pelmus-Giersch
Aceasta lucrare se adreseaza, in special, absolventilor profilurilor si specializarilor filierelor teoretica, tehnologica si vocationala, care vor sustine examenul de bacalaureat la biologie- clasa a IX-a si a X-a (biologie vegetala si animala). Ea respecta programele de biologie in vigoare, conform curriculum-ului national aprobat de MEC si cup..
21,00 Lei

16,80 Lei

Daniela Berechet
  Comunicare in limba romana. Competente si performanta - Standard. Clasa I este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului ..
16,00 Lei

14,40 Lei

Carmen Stanculescu
Caietul de scriere. Clasa I. Semestrul II este în conformitate cu noua programă şcolară şi constituie un suport util pentru exersarea şi aprofundarea scrisului. Exerciţiile propuse, structurate progresiv, sunt variate şi au grade de dificultate diferite. În alegerea acestora s-a urmărit facilitarea înţelegerii sens..
10,00 Lei

9,00 Lei

Daniela Dulica
Caietul de scriere. Clasa I. Semestrul I este în conformitate cu noua programă şcolară şi constituie un suport util pentru exersarea şi aprofundarea scrisului. Exerciţiile propuse, structurate progresiv, sunt variate şi au grade de dificultate diferite. În alegerea acestora s-a urmărit facilitarea înţelegerii sensu..
10,00 Lei

9,00 Lei

Adeluţa Roşu
Fiind alcătuită după noua „Programă școlară pentru disciplina Comunicare în limba română“, aprobată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin O.M. nr. 3418/19.03.2013, cartea de față se adresează atât elevilor din clasa a II-a și învățătorilor, cât şi părinților care vor să le fie alăt..
15,00 Lei

13,50 Lei

Marcela Penes
Aceasta carte face parte din colectia Clasa a II-a a editurii Aramis. Acest auxiliar raspunde unei cerinte permanente a instructiei micului scolar – aceea de a-si forma un scris frumos, ordonat, lizibil. Suportul pentru exersarea caligrafiei este recomandat pentru a fi folosit atat in cadrul orelor de limba romana, cat si ca auxiliar al di..
6,51 Lei

5,21 Lei