Reviste

Ordoneaza:
Colectiv
In episodul 10, Stefan descopera ca acasa nu-i intotdeauna "ca acasa". Lardea nimereste din lac in put. Mara pare ca stie mai multe decat spune despre Vedra. Ultimul episod din originile Imparatului Rosu dezvaluie soarta lui Ordiseus, inchiderea  Zidului Vrajitorilor si inceputurile celui mai mare stat din lumea lui Stefan. In Flu..

6,90 Lei

Colectiv
In episodul 11, Stefan afla ca iubirea de frate e un lucru complicat. Mara are o intalnire cu o pelerina. Lardea e ajutat de un prieten nou. In episodul secundar din acest numar incep noile aventuri ale lui Miron. Plecat in cautarea unui cristal misterios, Miron descopera un obiect din copilarie. In Fluviul Soaptelor aflam cum pot sta niste piet..

6,90 Lei

Colectiv
In numarul 8 Stefan si Lardea au fiecare cate o aventura nocturna. Cu aceleasi trei fete. Dar nu in acelasi timp. Si nu la fel de placut pentru amandoi. Afla cine sunt si cu ce se ocupa ielele. In Preida, atmosfera este sumbra. Episodul secundar continua povestea originilor lui Ziraxes, zis si Imparatul Rosu. Aflati ce se ascunde de fapt in subs..

6,90 Lei

Colectiv
In episodul 9, Haiganu dezleaga misterul satului in care domneste “Batranetea fara tinerete”. La curtea din Preida. Stefan si Mara afla lucruri noi despre cearta dintre Indrea si Medru, care e acum pe tron, alaturi de frumoasa dar periculoasa Vedra. Lardea da de necaz, ca de obicei, dar descopera un secret al noului rege din Drenibor..

6,90 Lei

Te asteptam la conferintele Bookland!