Cum cumpar?

Ai patru moduri de a gasi o carte pe care o cauti:

1. Navigare prin meniu/categorii.
Da click pe categoria dorita, moment in care aplicatia va afisa subcategoriile si produsele recomandate.

2. Cautare dupa text – bara de cautare
In partea dreapta de sus a site-lui gasesti un buton denumit “Search”. unde poti introduce termeni din titlu sau parti din numele autorilor, apoi apasa sau da click pe butonul "Cauta aici". Sistemul va incerca sa aduca pe primele pozitii produsele cele mai potrivite pentru criteriile tale de cautare.

3. Cautare avansata
Poti accesa pagina de Filtrare, moment in care poti cauta dupa criterii specificate: editura, autor, titlu, categorie, pret sau dupa reduceri.

4. Promotii
Echipa noastra incearca permanent sa promoveze titluri de calitate. Pagina principala, precum si categoriile prinicpale au cateva sectiuni care promoveaza carti in functie de criterii disctincte: cele mai interesante, cele cu pret bun, cele mai vandute.

In pagina produsului, gasesti butonul "Cumpara". Da click pe el si vei fi redirectionat catre pagina cosului de cumparaturi. Daca doresti sa mai adaugi un produs, vei accesa butonul "Adauga alte produse" din partea stanga-jos a ecranului.

Aceasta optiune este valabila si in cazul cumpararii unui Ebook. Dupa alegerea formatului dorit (Pdf sau Epub) se apasa butonul "Cumpara". Dupa finalizarea comenzii si achitarea ebook-ului, veti primi pe mail un link de download. 

Comanda minima acceptata este de 100 Lei, iar transportul este GRATUIT.

Din pagina cosului de cumparaturi, acceseaza butonul "Pasul urmator" iar sistemul te va directiona catre un formular unde introduci datele de livrare si cele de facturare.

In formularul in care completezi adresa de livrare si cea de facturare, selecteaza ca mod de facturare "persoana juridica sau PFA". Va aparea un formular unde vei introduce datele despre firma catre care vom emite factura.

Chitanta va fi completata de firma de curierat. Te rugam sa o ceri si sa fi foarte atent asupra modului in care este completata.