Termeni si conditii

Continutul site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare) apartine in intregime librariei BookLand. Folosirea continutului fara acordul librariei BookLand este strict interzisa si se va pedepsi conform legilor in vigoare.

Identitatea BookLand sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale BookLand Store S.R.L. Aceste pot fi utilizate doar cu acordul Librariei BookLand.

Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Toate informatiile de ordin personal ale clientilor Librariei BookLand sunt strict confidentiale si protejate. Datele dumneavoastra vor fi folosite de Libraria BookLand doar in scopul comercializarii produselor oferite, precum:

  • procesarea comenzilor sau cererilor dvs.
  • oferte de produse
  • facturare
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.
  • realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor Librariei BookLand si al serviciilor furnizorilor, partenerilor si distribuitorilor sai
  • inregistrarea dvs. in vederea acordarii de reduceri, bonusuri, etc.

Libraria BookLand si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora.

Echipa BookLand face toate eforturile in acest sens, totusi nu putem garanta faptul ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi (inclusiv disponibilitatea cartilor si altor produse prezentate in site).

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

Libraria BookLand isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate pe aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

Titlu: Voucher Ruukki

Punchline: BookLand incurajeaza consumul cultural!

Text Banner: “La 75 lei cheltuiti pe www.book-land.ro primesti 25 lei reducere si transport gratuit. Si pentru ca o bucurie nu vine niciodata singura, la achizitii in valoare cumulata de min 200 lei, ai 5% reducere suplimentara pe viata!”

Regulament:

·         Voucherul nu se cumuleaza cu cel primit la crearea contului initial (5 lei cadou)

·         Tranzactia trebuie sa fie de minim 75 lei pentru a primi cei 25 lei reducere (reducere care se acorda o singura data)

·         Voucherul permite transportul gratuit numai la prima Comanda (ulterior, orice comanda de min 80 lei este livrata tot gratuit)

·         Pentru ca reducerea sa fie aplicata trebuie sa fii mai intai logat la contul tau

·         In sectiunea “Cumparaturile mele” va aparea “Ai un cod de discount suplimentar? Introdu-l aici:“ – se adauga codul de pe voucherul printat.

·         Odata introdus codul, reducerea de 25 lei se face automat

Ne bucuram ca ai ales sa fii un BookLover loial! Bine ai venit in familia BookLand!

 

 

 

Te asteptam la conferintele Bookland!