Returnarea produselor

Poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Te rugam sa te asiguri ca produsul respecta urmatoarele conditii:
1. nu prezinta urme de uzura
2. nu are pete, zgarieturi
3. paginile nu sunt indoite sau rupte
4. are toate accesoriile cu care a fost primit

In lipsa unor intelegeri mentionate in scris, modul de retur este acelasi cu modul initial de livrare, cu plata expedierii efectuata de tine.

Costul de transport al coletului-retur va fi suportat de tine. Nu se returneaza contravaloarea transportului coletului original si nici cea a coletului retur. Exceptie fac produsele defecte, care se supun regulilor de mai sus.

Expedierea banilor pentru produsele primite retur si care respecta conditiile de retur se va face in 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

Contravaloarea produselor primite si acceptate ca retur se va face fie intr-un cont bancar. In momentul returului, va trebui sa specifici modul in care doresti sa rambursam contravaloare produselor si sa ne oferi toate informatiile necesare (cont, banca,etc).

Conform legii, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Te asteptam la conferintele Bookland!