World Wide Brands și great|Co sau cum definești Yin Yang-ul poveștilor de succes in mediul business

World Wide Brands și great|Co sau cum definești Yin Yang-ul poveștilor de succes in mediul business

Atunci când îți începi parcursul către cariera mult dorită, îți dorești să afli de la cei mai buni specialiști în domeniu care sunt criteriile care te pot ajuta și pe tine să ajungi pe culmile succesului. Însă nu poți găsi întotdeauna informațiile acestea disponibile. Din experiența mea, secretele unei meserii se află, de multe ori, prin trial&error sau prin coordonarea activității tale de către o persoană experimentată în domeniul în care activezi.

Cartea World Wide Brands și great|Co încearcă să scurteze acest drum către succes, dându-ne indicații valoroase primite de la cele mai iubite branduri din România, precum și de la echipele de oameni remarcabili, care se regăsesc în spatele acestor branduri. Fie că această carte va fi citită de către reprezentatul unei alte companii, de un HR sau de un tânăr care își dorește o carieră de succes, informațiile pe care le-am strâns în ea sunt utile pentru fiecare în parte.

Pe 22 septembrie, la Elite Art Gallery, conceptul World Wide Brands și great|Co reunește poveștile brandurilor și ale oamenilor din spatele companiilor de succes. Viziunea pe care vrem să o transmitem  prin acest album de colecție, este cea a Yin și Yang-ului poveștilor de succes, pentru că succesul unui brand este atins și cu ajutorul complementarității aduse de oamenii de bază dintr-o companie.
La gala de lansare vom avea invitați atât speakeri ai companiilor care și-au creionat povestea succesului în carte, cât și reprezentanți ai altor companii importante de pe piață. Discursul de început va fi urmat de către inserțiile speakerilor care vin din partea unor organizații precum Evomag, Selgros, Garanti Bank și Orange. Cu toate că discursurile din cadrul evenimentului pot oferi indicii care să te ajute să scurtezi drumul către succes, poveștile și interviurile din cartea World Wide Brands și great|Co te vor ajuta să te ghidezi către excelență. Ne dorim ca poveștile acestea să fie cunoscute de cât mai multe persoane, așa că albumul acesta de colecție va fi disponibil și după eveniment, fiind distribuit în mediul online și cel offline. Printre companiile care ne-au spus poveștile în ediția aceasta comună a cărții se numără și Alexandrion, Aqua Carpatica, Bergenbier, Toyota și Orange. Diversitatea industriilor prezente la gala de lansare scoate în evidență faptul că pasiunea și dedicarea angajaților nu este restrânsă de limite organizaționale sau specifice unui domeniu anume.
După discursurile reprezentanților companiilor, poți discuta față în față cu speakerii, dacă vrei să afli anumite amănunte din experiența lor, care te-ar putea inspira în crearea propriei povești de succes. Dacă ai vreo întrebare pentru principalele companii de pe piața din România, acestea te așteaptă cu răspunsuri cel puțin la fel de interesante precum te aștepți.
Poveștile pe care le-am ales pentru această carte sunt inspirate din interdependența departamentelor de HR și de marketing dintr-o companie. Sunt de părere că un brand puternic se bazează întotdeauna pe oamenii din spatele său, care îl ajută să inoveze, să depășească concurența și să le ofere consumatorilor săi experiența pe care o visează. Yin și Yang-ul poveștilor de succes promite să-ți schimbe perspectiva pe care o ai asupra succesului, așa că nu rata gala de lansare.

Te asteptam la conferintele Bookland!