BookLand Evolution susține dezvoltarea profesională

BookLand Evolution susține dezvoltarea profesională

Câteva dintre cele mai marcante personalități lansează tinerilor din Râmnicu Vâlcea o propunere de nerefuzat: o întâlnire timp de două ore unde iși pot descoperi vocația și găsi soluții pentru viitorul profesional, în cadrul Conferințelor practice pentru tineri BookLand Evolution.  

Evenimentul se va desfășura începând cu 6 octombrie 2015, la Filarmonica „Ion Dumitrescu”, tinerii între 14-24 ani fiind invitați să participe GRATUIT de marți până joi (6-8 octombrie), în intervalul orar 15:00-17:00. Personalitățile care au raspuns pozitiv invitaţiei Bookland Evolution sunt: Marina Cirjaliu Murgea - Consilier Nutriție, Maria Popescu – Psiholog, Bobiță Cătușanu - Lider ANTRACT și general manager Pro Event România, Alin Păiuș - Actor, antrenor, nutriţionist, Romina Codreanu - Manager DATIX MED CLINIC, Laurențiu Păiuș - Inițiator și coordonator proiect ”Astronomie pe trotuar”, Alina Diță - Coach şi Trainer Certificat John Maxwell TEAM, Florin Epure - Director Executiv Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vâlcea, Ion Țoanță – Scriitor, Florin Păsat - Fondator "Atrage Abundența în Viața Ta!", Vasile Enescu - Coach, Teacher și Speaker Certificat John Maxwell TEAM.

„Simboluri. Au apărut încă de la Big-Bang și dăinuie și-n zilele noastre. Sub atâtea forme și interpretări; heroglife, grafitti, gesturi, lucruri palpabile, însă pentru toate există o singură variantă pentru deslușire: lectura lor. Simt pulsul generației din urma mea și mi-e teamă că au nevoie de tuburi cu oxigen. Nu pentru că nu ar respira îndeajuns ci pentru că nu știu cum s-o facă corect. Cu toate astea, generația ce vine este uluitoare! Adolescenții au puterea! De ce? Pentru că au acces la informație iar ea simbolizează puterea, apropo de ce spuneam mai sus. Există, însă, o mare diferență între tinerii care știu și cei care aplică ceea ce știu!” Romina Codreanu
Caravana Conferințelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi în alte 11 orașe din țară, poposind timp de o săptămână în fiecare. Următorul oraș din itinerariu este Craiova. Pe durata celor 12 săptămâni de Conferinţe, peste 250.000 de tineri vor fi invitați să se descopere, să găsească soluții pentru viitorul profesional și să își lărgească orizontul mulțumită experiențelor și ideilor împărtășite de cei 200 de profesioniști consacrați, care se vor alătura BookLand Evolution în seria de toamnă-iarnă a celei de-a 2a ediţii.

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor şi platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.