Transmite mesajul potrivit

Transmite mesajul potrivit

Pe durata celor 5 zile de Conferinte BookLand Evolution, tinerii din Satu Mare au primit recomandari in ceea ce priveste dezvoltarea personala si profesionala de la profesionisti in arta negocierii, relatii publice, literatura, educatie, actorie, psihoterapie, sport, cercetare, jurnalism, business. Sute de liceeni si studenti s-au bucurat de interactiunea directa cu speakerii si au profitat de oportunitate pentru a afla cum au reusit in cariera.
De luni pana vineri (15-19 mai 2017) au urcat pe scena salii din cadrul Bibliotecii Judetene Satu Mare, profesionisti care i-au incurajat si motivat prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, construindu-si cariera pe educatie si cultura generala.
Tiberiu Markos - Director Executiv al companiei Technosam, Daniel Ghigea - Speaker motivational, Oltea Saveanu - Inspector arte si proiecte la Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare, Angela Bercean - Proprietar SamMills, Bogdan Georgescu - Director al Directiei de Cultura si Sport a municipiului Carei, Robert Costea – Antreprenor, Mirela Iank - Trainer NOD, antreprenor, Daniel Mois - Trainer, life coach si consilier pentru dezvoltare personal, Cristian Florin Muresan – Jurnalist sportiv la Gazeta de Nord Vest, Sergiu Dan Petru Barbus - Antreprenor / Liber Profesionist, Francisc Csiszar - Antrenor de scrima la CSM Satu Mare, George Negrea – Cantautor de muzica folk, Loredana A. Stirbu – Scriitor, Membru fondator al Asociaţiei Scriitorilor de Nord Vest, Dan Bale – Fotograf profesionit si Daniela Popa Bilt - Psihoterapeut au fost prezenti la conferintele BookLand Evolution din Satu Mare si le-au destainuit liceenilor si studentilor care ar fi cei mai importanti pasi de urmat pe plan profesional.
 Mirela Iank - trainer NOD, antreprenor: “Toata viata am vanat experiente, contexte si oameni de la care sa invat. Am spus deseori DA fara sa ma gandesc prea mult. Am spus deseori NU si m-am ales pe mine. Am castigat mai mult decat am pierdut. Am luat-o de multe ori de la capat.
Mi-am dezvoltat abilitatea de a esua, de a naste idei noi, de a le materializa, de a le ”vinde”, de a fi perseverenta astfel incat, chiar daca dau gres, sa imi extrag invatamintele apoi sa trec la o noua aventura. Am invatat sa ma gandesc mai mult la oamenii dragi, sa citesc doar cartile care imi plac, sa calatoresc doar in locurile care au o poveste pentru mine, sa petrec timp cu oameni care ma fac sa rad sau sa visez. La fel ca intotdeauna, sunt pregatita pentru o noua poveste.”

Conferintele BookLand Evolution nu se opresc aici, ci isi continua drumul in tara, poposind in Oradea , in intervalul 22 - 26 mai, la Biblioteca Judeteana „Gheorghe Sincai”. Urmeaza, apoi, orase precum: Arad, Timisoara si multe altele, BookLand vizitand anual 23 orase. Bineinteles, si la aceasta a 4a editie intrarea este LIBERA!
Mai multe detalii despre Conferintele BookLand puteti gasi pe site, pe pagina Facebook sau YouTube.

Parteneri:  Pladis, NESCAFE 3in1, Himalaya Herbals, Siveco, Deutsche Leasing, Asevi, Alpin57Lux, Genco’93, Atec, Tractor Proiect Comert, Nikon, Pegas, Cumpana, Magic Fm, Kiss Fm, Kiss TV, Bravo, Super Bravo Girl, Sfatul Parintilor, UrbanKid, Iqool, Edu News, BookBlog, Ziare.com, Inspire,  Buzz!Camp, Centrul de parenting, Orasul Meu, Sanatatea.ro, Didactic.ro, Suntparinte.ro, Acasa.ro, Bookaholic, TatiCool, Crestem Oameni, Micile Vedete, Edu Moodle Romania, Elearning Software, ANOSR, Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare si Biblioteca Judeteana Satu Mare.

Despre BookLand
BookLand a luat nastere in 2011, ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferinte BookLand Evolution si platforma www.inPractica.ro completeaza abordarea social-educationala asumata.