Cele mai practice conferințe pentru liceeni ajung la Ploiești

Cele mai practice conferințe pentru liceeni ajung la Ploiești

Din 17 martie 2014 Conferintele practice BookLand Evolution încep sa aduca în fata liceenilor din Ploiesti profesionisti consacrati, care vor împartasi tinerilor propriile povesti de succes si le vor raspunde la întrebari. Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze.

Conferintele se vor desfasura de luni pâna vineri (17-21 martie), în intervalul orar 18:00-21:00, în Aula din cadrul Universitatii Petrol-Gaze, aducând pe scena câte trei vorbitori în fiecare seara. Ziua de sâmbata va fi dedicata unei actiuni de voluntariat, prin care liceenii se vor putea implica în cauzele în care cred si îsi vor dezvolta abilitatile, fiind rasplatiti cu diplome de participare. 

Caravana Conferintelor BookLand Evolution se va deplasa apoi în alte 22 orase din tara, poposind în fiecare dintre ele câte o saptamâna. Urmatorul oras din itinerariu este Brasov. 

Pe durata celor 120 zile de Conferinte (10 martie - 15 iunie & 22 septembrie - 14 decembrie), peste 500.000 de tineri vor putea sa îsi descopere vocatia, sa gaseasca solutii pentru viitorul profesional si sa îsi largeasca orizontul multumita experientelor si ideilor împartasite de 360 de personalitati marcante, din domenii precum business, mass-media, cultura, entertainment, stiinte, sport sau non-profit. Printre personalitatile care au raspuns deja pozitiv invitatiei Bookland Evolution se numara: Florin Chilian, Anca Georgiana Dragan, Leonard Doroftei, Carmen Negoita, Andreea Raicu, Berti Barbera, Calin Goia, Catalin Stefanescu, Cristian China-Birta (“Chinezu”), Cristina Cioran, Dan Chisu, Horatiu Malaele, Marius Ghenea, Melania Medeleanu, Mihai Traistariu, Mihaela Tatu, Rucsandra Hurezeanu, Simona Catrina, iar lista continua.