Liceenii își întâlnesc idolii, la BookLand Evolution

Liceenii își întâlnesc idolii, la BookLand Evolution

Joi, 13 martie 2014, liceenii bucureșteni prezenți la Conferințele practice BookLand Evolution vor avea oportunitatea să se întâlnească cu: Andreea Marin, Ruxandra Hurezeanu și Ovidiu Tender. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 18:00 - 20:00, la Biblioteca Națională din București. Intrarea este liberă!                                                              

Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui! Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicarii invitatilor de excepție, capabili să inspire și să motiveze. La sfârșitul fiecărei seri, liceenii vor avea șansa să se înscrie în cursa pentru un loc gratuit în Tăbăra Coolturală BookLand, prin tragerea la sorți în ultima zi a conferințelor.  

„Liceenii de azi mai au atât de puțin până să devină artizanii vieții noastre de mâine! Practic, în câțiva ani ei vor lucra, vor lua decizii care vor influența viețile altora, vor avea familii și vor deveni părinți... Mi se pare atât de important aportul nostru în momentul acesta atât de delicat din viața lor, când sunt aproape de a face pasul cel mare în direcția maturității. Întâlnirea cu ei e o plăcere și o lecție de viață pentru mine, pentru că mă face de fiecare dată să înțeleg unde ne aflăm, care le sunt frământările și speranțele și unde am putea să ne ajutăm reciproc”, a declarat Andreea Marin.

Lansarea BookLand Evolution prilejuiește încă o inaugurare, aceea a platformei online www.inPractica.ro, prin care tinerii au acces la programe de practică, internship, traineeship și part-time jobs în companii sau organizații din România.