Marile personalități ale României, în dialog cu liceenii

Marile personalități ale României, în dialog cu liceenii

Vineri, 14 martie 2014, în ultima zi a Conferintelor practice BookLand Evolution, liceenii bucuresteni îi vor întâlni pe: Cristi Martin, Berti Barbera si Andi Vasluianu. Evenimentul se desfasoara în intervalul orar 18:00 - 20:00, la Biblioteca Nationala din Bucuresti. Intrarea este libera!                                                         

Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaste povestile de succes si le vor putea adresa întrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui! Initiativa are ca scop dezvoltarea personalasi profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze. La sfârsitul serii, unul dintre liceeni va câstiga un loc gratuit în Tabara Coolturala BookLand, prin tragere la sorti.  

Lansarea BookLand Evolution prilejuieste înca o inaugurare, aceea a platformei online www.inPractica.ro, prin care tinerii au acces la programe de practica, internship, traineeship si part-time jobs în companii sau organizatii din România.