Metode de plata

In functie de preferintele tale, ai de ales intre:

  • Plata prin card bancar
  • Plata ramburs (plata la livrare)
  • Plata prin transfer bancar

Daca ai optat pentru plata prin card bancar, dupa completarea formularului de mai sus vei fi redirectionat catre o pagina securizata unde ti se vor cere informatiile legate de cardul bancar. Plata va fi procesata in maxima siguranta de LIBRA BANK, noi, neavand acces la informatiile legate de cardul tau.

Dupa ce ai lansat comanda, iti vom trimite factura proforma prin email. Vei achitavaloarea produselor comandate prin transfer bancar si, in momentul in care fondurile ajung in contul nostru, iti vom trimite produsele prin curier.

Datele contului nostru bancar sunt:
SC. BookLandStore SRL cu sediul social in Bucuresti, str Dr Mihail Petrini nr 15, sector 5, punct de lucru in str Dr Draghiescu nr 14, sector 5, cont: RO42BREL0002000854080100 deschis la Libra Bank sucursala Stefan cel Mare, inregistrata la Registrul Comertului nr J40/9966/2011, C.U.I RO 28998394, reprezentata prin dna Mihaela Petrovan, in calitate de director general.

Daca ai optat pentru plata in sistem ramburs, vei achita numerar in momentul primirii coletului. Te rugam sa ceri curierului chitanta.

Chitanta va fi completata de firma de curierat. Te rugam sa o ceri si sa fii foarte atent asupra modului in care este completata.

In formularul in care completezi adresa de livrare si cea de facturare, selecteaza ca mod de facturare "persoana juridica sau PFA". Va aparea un formular unde vei introduce datele despre firma catre care vom emite factura. Daca ai optat pentru plata ramburs, in momentul primirii coletului, asigura-te ca primesti chitanta completata corect cu datele firmei.