Impreuna CONSTRUIM oameni inseamna azi sute de companii din mediul privat, autoritati locale, profesori-parinti-elevi care, la indemnul Asociatiei BookLand, si-au dat mana pentru a contribui la renovarea si dotarea scolilor de la sat. Reprezentativ pentru Romania, acest parteneriat public-privat a fost posibil datorita obiectivului comun de a reduce abandonul scolar din mediul rural oferindu-le elevilor sansa la o educatie de calitate in cladiri sigure, moderne si prietenoase care ofera o perspectiva pentru o comunitate durabila. O mobilizare exemplara, eficienta si cu impact pe termen lung care a schimbat mentalitati, precum si perceptia asupra relevantei mediului rural.

Rezultatul in ultimii 3.5 ani? 80 scoli rurale renovate & echipate15.000 copii anual care vin cu drag la scoala, rezultate mai bune la invatatura si premisele unei vieti implinite!

In 2024 BookLand va inaugura primul Campus Privat Preuniversitar Profesional in sistem Dual din mediul rural, locul in care educatia se intalneste cu dezvoltarea economica sustenabila, asigurandu-le tinerilor un loc de munca, stabilitate si un nivel de trai mai bun.

SPONSORI

Paco Invest

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Pentru a utiliza autentificarea socială, trebuie să fiți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest web site. GDPR Privacy policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.