Conferințele BookLand revin în Martie 2020. Nu uita sa Donezi

Orarul Evenimentelor BookLand din Braila - 07 11 2019 - Biblioteca Judeteana Panait Istrati

Program Braila

Speakerii Conferintelor BookLand din Braila - 07 11 2019

poze_speakeri_1. Dragoș Brasoveanu

Îmi doresc ca prin ceea ce spun și fac să aduc bucurie celor din jur, să ne ajutăm reciproc să descoperim sensul vieții și să evoluăm împreună. Cum facem asta? Sărind peste limitele pe care, de cele mai multe ori, ni le impunem singuri. Dragostea de a trăi viața frumos vine din noi înșine!

Dragoș Brașoveanu

-

Leadership trainer, Coach, Vorbitor educațional

poze_speakeri_3. Cornelia Miler

A fi dascăl e mare lucru. Pe lângă faptul că îți iubești profund meseria, înseamnă că te și dedici tinerilor cărora le predai. Îi pregătești nu numai la materia predată, ci pentru viață și provocările acesteia. Încerci să ai zâmbetul - dacă nu pe buze - măcar în suflet și îți urmezi drumul indiferent de uneori mai puțin plăcutele discuții cu părinții sau de rezistenţa copiilor cu probleme. Pentru că merită! Nu e satisfacție mai mare decât aceea de a fi oprit pe stradă de un tânăr ce radiază de tinerețe și energie și care-ți mulțumește că ai contribuit la evoluția lui.

Cornelia Miler

-

Dascăl

poze_speakeri_6. Faheem Nasir

Dragoste pentru toți, ură pentru nimeni - acesta este motto-ul comunităţii pe care o reprezint cu drag în România, țara a cărei limbă am învățat-o în special ascultându-i pe cei mai tineri decât mine. Eu cred că dezvoltarea națiunilor, fără dezvoltarea tinerilor, nu poate fi realizată.

Faheem Nasir

-

Reprezentant Comunitatea Musulmană Ahmadiyya

poze_speakeri_7. Bianca Coropceanu

Cărțile au devenit o prelungire a existenței mele. Ori de câte ori vreau să aprofundez un domeniu nou mă pierd printre rafturile librăriei sau ale bibliotecii consumând cu sete fiecare informație, stare sau emoție nouă pe care mi le oferă acestea. Poți fi orice personaj dorești, tu doar alege povestea. Poți primi orice informație ai nevoie, tu doar alege domeniul. Magia cărților constă în capacitatea de a călători oriunde, oricând fără ca măcar să îți miști picioarele.

Bianca Coropceanu

-

Consultant Educațional

poze_speakeri_2. Ligia Necula

În călătoria mea spre mine însămi, am trecut și eu din răscruce în răscruce și am învățat să mă despart, să nu dau vina pe nimeni și nimic, să accept neputințele noastre, să renunț la așteptări, să iert! Am învățat, odată cu rolul de life coach, că a asculta povestea celuilalt te îmbogățește și pe tine, este o creștere împreună...căci umanitatea din noi se desfășoară precum o hartă...din ce în ce mai vastă, cu fiecare dintre noi...ca într-un puzzle infinit.

Ligia Necula

-

Junalist, Trainer, Artist

poze_speakeri_4. Luminița Filipoiu

Copilul are un potențial inteligent, ca dar divin, care trebuie întărit prin răbdare, înțelegere, respect, blândețe și multă iubire. Iar siguranța și securizarea afectivă le găseşte în sufletul celor dragi lui. Pentru a obține armonia la care tânjim cu toții, trebuie să ne ascultăm inima și și să ne echilibrăm raționamentul. Dincolo de nori este soarele! Dincolo de suferință este bucuria! Dincolo de teamă este curajul! Dincolo de traumă este experiența și convingerea că putem să mergem mai departe, indiferent de provocări! Obstacolele ne fac mai puternici, mai înțelepți şi mai increzători în noi înșine. Hai să fim pozitivi și să vedem soarele aflat dincolo de nori!

Luminița Filipoiu

-

Psiholog

poze_speakeri_5. Lucian Tilea

Viața este un dar. Neprețuit. S-o trăiești este o cale. De urmat. Eu nu cred în cariere. Sunt limitative. Omul este infinit prin relația lui personală cu Creatorul. Nu te poți așeza în centrul acțiunilor tale pentru că totul ți se va opune. Trebuie să trăiești prin și pentru ceilalți și toate asperitățile se netezesc. Iar pentu asta trebuie să te convingi că doar cu dragoste poți trăi printre semenii tăi. Restul vine de la sine

Lucian Tilea

-

20 ani inginer sudor, 10 ani om politic, o întreagă viață pasionat de cultură

Close Menu