Conferintele BookLand revin in: Oradea - Joi 30.05.2019 incepand cu ora 10:00 la - Biblioteca Judeteana "Gheorghe Sincai"

Orarul Evenimentelor BookLand din 14 03 2019 - (Sala Dalles)

Program Bucuresti

Speakerii Conferintelor BookLand din Bucuresti - 14 03 2019

poze_speakeri_1. Mircea Dinescu

"Eu, desi sunt scriitor, m-am nascut intr-o casa unde nu exista biblioteca, iar atunci cand m-am intalnit prima oara cu cartile, mi s-au parut un miracol. Intrai in carte ca un cosmonaut care descopera universul. Si aceasta a fost marea mea sansa. Miracolul cartii a format generatii intregi in Romania. Astept clipa in care tinerii vor redescoperi Cartea, caci intoarcerea la carte e sansa omenirii."

Mircea Dinescu

-

Poet, scriitor și publicist

poze_speakeri_3 Catalin Mahu

“În cei 20 de ani 'La Mama', recunosc că am făcut şi lucruri bune, dar am făcut şi multe prostii. Când spun prostii, mă refer la greşeli în business, la lucruri pe care, dacă nu le-aş fi făcut, aş fi fost altundeva. Dacă îmi pare rău de ceva şi dacă aş schimba ceva, aş lua nişte decizii dacă nu le-am luat şi nu aş mai lua altele, pe care le-am luat. E simplu, dar pare complicat."

Catalin Mahu

-

Fondator retea restaurante "La Mama"

poze_speakeri_6. Vasile Calofir

„Trebuie să te vinzi bine și să ai cultură generală. Ca să poți să faci ce ți-ai propus, ai nevoie de încredere, pentru că tot timpul te vei afla într-o fază de start-up cu tine însăți/însuți și te vei descoperi cu fiecare etapă. Tot timpul poți mai mult!”

Vasile Calofir

-

Actor

poze_speakeri_4.Ioana Frincu

„Lucrând încă din facultate în domeniul Big Data și Machine Learning în cadrul a 2 companii am văzut o trecere naturală către Blockchain, lucru care a dus la următorul nivel dragostea pe care o am pentru date și felul în care acestea evoluează. Cred că așa am găsit și cel mai bun loc în care să evoluez și să ajut companii să își construiască concepte și soluții folosind informațiile pe care le au, împreună cu tehnologii inovative.”

Ioana Frincu

-

Chief Operations Officer la Under Development Office

poze_speakeri_2. Gabriel Diaconu

"Cred că unicul scop, pentru adultul din prezent, trebuie să fie primenirea lumii de mâine, pe care am luat-o împrumut de la copiii noștri. Cred că o astfel de primenire nu poate avea loc fără educație în sănătate. Și, deopotrivă, cred că nu există educație în sănătate fără o bună înțelegere a sănătății mintale de-a lungul vârstelor. Despre copii și adolescenți se scrie și se dezbate mult, mult mai mult decât se ascultă, sau se observă. Ne aflăm, astăzi, la o răspântie. Odată cu generația mea, vom fi fost ultimiii născuți înainte de tehnologia digitală. Ce a adus bun telefonul inteligent? Dar ecranul tactil? Cum curbăm fenomenul suicidului în adolescență în noul Eldorado virtual, consumul de substanțe, virajul social spre abandon educațional și - frecvent - mica delincvență? Și acolo unde nu există un răspuns clar, merită să propui acele ipoteze care să răspundă nevoii de-a ști mai bine fenomenul."

Gabriel Diaconu

-

Medic psihiatru

poze_speakeri_5. Dragos Brasoveanu

"Imi doresc ca prin ceea ce spun si fac sa aduc bucurie celor din jur, sa ne ajutam reciproc sa descoperim sensul vietii si sa evoluam impreuna. Cum facem asta? Sarind peste limitele pe care, de cele mai multe ori, ni le impunem singuri, Dragostea de a trai viata frumos vine din noi insine!"

Dragos Brasoveanu

-

Leadership trainer, coach si vorbitor educational

poze_speakeri_7. Irina Kuhlmann

“Copiii si tinerii de astazi sunt liderii de maine. Sunt profund pasionata sa inspir copiii si tinerii sa se formeze intr-un mod armonios si sa ajute la cladirea unei societati frumoase si prospere”

Irina Kuhlmann

-

Executive Leadership Coach

Close Menu