Conferințele BookLand revin în Martie 2020. Nu uita sa Donezi

Orarul Evenimentelor BookLand din 17 10 2019 - Teatrul George Ciprian

Program Buzau

Speakerii Conferintelor BookLand din Buzau - 17 10 2019

poze_speakeri_1. Vasile Calofir

Trebuie să te vinzi bine și să ai cultură generală. Ca să poți să faci ce ți-ai propus, ai nevoie de încredere, pentru că tot timpul te vei afla într-o fază de start-up cu tine însăți/însuți și te vei descoperi cu fiecare etapă. Tot timpul poți mai mult!

Vasile Calofir

-

Actor

poze_speakeri_3. Bogdan Dinu

Am deschis recent propria Academie De Box in Buzau, amenajand una din cele mai elegate sali de box din Romania unde imi desfasor pregatirea si incerc sa descopar noi talente carora sa le impartasesc din experienta mea!

Bogdan Dinu

-

Boxer heavyweight

poze_speakeri_6. Madalina Manolache

Cred în tineri și în puterea lor de a schimba lucrurile. Uneori vechiul trebuie înlocuit de nou. Nu și tradițiile – acestea trebuie păstrate, perpetuate, prețuite, fiindcă reprezintă identitatea noastră națională. Privesc cu încredere și speranță noua generație pe umerii căreia, ca de fiecare dată, se așează toate speranțele unei generații care a făcut tot ce-a putut ca lucrurile să iasă bine. Acești tineri vor reuși!

Madalina Manolache

-

Entertainer

poze_speakeri_7. Oana Serbu

Imi amintesc cu drag că mi-am petrecut mult timp la bliblioteca orașului ajutându-le pe doamnele bibliotecare cu care mă împrietenisem încă din școala primară. Drept rasplată, aveam acces la cele mai noi sau mai căutatate cărți. Printre paginile cărților am dat de un citat care mi-a marcat existența și anume "Cunoaște-te pe tine însuți!". N-am știut mulți ani la ce se referea, dar nu m-am oprit, până când nu i-am găsit sensul. Cărțile m-au ajutat să-mi pun întrebări, să mă dezvolt și să ajung omul de azi. Cititul este o experiență care-i oferă omului infinte posibilități de a stimula nu doar gândirea, creativitatea, abilitatea de a găsi soluții la probleme cu care se confruntă, ci și emoțiile, senzațiile interioare și corpul. Dezvoltarea personală este o alegere a fiecărei persoane, iar cărțile sunt baza de la care se pornește.

Oana Serbu

-

Psiholog Psihoterapeut

poze_speakeri_2. Andreea Runceanu

Am avut norocul să vin pe lume într-o familie de muzicieni, primul meu contact cu muzica întâmplându-se la bunici, într-un sat autentic românesc de pe Valea Buzăului. Toată copilăria mea a avut muzica pe fundal; de atunci am știut că acesta va fi drumul meu. Vreau să le transmit tinerilor de la Conferințele BookLand Evolution să radă cu poftă, să iubească natura, să stea cu ochii larg deschiși și să-și ascută toate simțurile, să știe să fie un bun prieten, să știe să spună ‘Iarta-ma’ și ‘Multumesc’, să aibă răbdare, să știe că nu li se cuvine nicidecum totul dar că pot avea totul dacă luptă pentru ce-și doresc, să nu renunțe la visele lor și să-și dea voie să și greșească

Andreea Runceanu

-

Cantareata

poze_speakeri_4. Laurentiu Cazan

Deși sunt un autodidact, mie niște profesori extraordinari mi-au dat primele lecții de viaţă. Am studiat foarte mult și o fac și în prezent fiindcă – pentru a evolua – trebuie să devenim propriul nostru dascăl. E adevărat că artistul este mai sensibil, ceea ce-l face să perceapă lumea mai profund, cu iubire și respect faţă de semeni. Sensibilitatea stă la baza inspirației, a creativităţii artistului: a fi sensibil inseamnă că ești un om care vibrezi. Să nu faci greșeala de a îți ignora propriul tău potențial. În această aglomerație de singurătăți ai grijă să nu te pierzi pe tine însăți/însuți

Laurentiu Cazan

-

Cantaret

poze_speakeri_5. Andrei Pitigoi

Fiecare dintre noi se naşte cu două resurse. Suficient pentru a ne îndeplini visele. Timpul şi sănătatea. Depinde de noi cum gestionăm aceste două resurse pentru ajunge acolo unde ne dorim. Totul este în om. În voinţa sa de a ajunge acolo unde vrea, în puterea sa, în competitivitate, în dorinţa constantă de autodepăşire şi de învăţare continuă. Nu planul de a ajunge din punctul A în punctul B este cel mai dificil de realizat, ci conştientizarea concretă şi sinceră a liniei de finish. Să fii sigur unde vrei să ajungi, dinainte de start. Restul sunt doar paşi, decizii, pentru că în viaţă, atâta timp cât crezi visele pot deveni realitate.

Andrei Pitigoi

-

Fotojurnalist

Close Menu