in ,

Condusi de fraie libere

Sunt unele fraie pe care nu pot sa le tin. Sunt detalii care imi cad din mana, cum cad petalele de floare atunci cand bate un vant mai puternic. Mereu mi-a placut sa imi planific pasii care imi stau inainte, sa ii schitez pe listele mele lungi si foarte putin necesare, ca sa fiu sigura ca nu ratez nimic. In final, nu a iesit mai niciodata identic planului meu. Si-a fost cu mult mai bine asa.

Ce-ar fi daca am putea sa controlam orice circumstanta, daca am putea sa stim de dinainte tot ce urmeaza sa se intample, fara ca lucrurile sa se abata catusi de putin de la planul stabilit? Lumea ar fi de o exactitate nebuna, incat planurile noastre s-ar ciocni unele de altele si am trai o catastrofa in loc de viata. Am observat cum de atat de multe ori a fost mai bine cand lucrurile au luat o intorsatura pe care eu n-as fi vrut-o la inceput. Nu ni se explica de ce se intampla asa. Pur si simplu se intampla. Uneori intelegem mai tarziu de ce, alteori ramanem cu semne de intrebare. Dar toate se intampla cu un scop.

Nu-ti face rani la maini, strangand fraiele cu toata forta ta. S-ar putea sa nu fiI destul de puternic. Mai da-le putin drumul si o sa vezi cum lucrurile curg de la sine.

What do you think?

Written by Monica Faur

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Respectul se intoarce

Vocea stinsa a poporului