black

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

IMPREUNA CONSTRUIM OAMENI

Construim relatii

Rezultatele scolare ale elevilor nostri sunt in scadere si din cauza situatiei in care se afla institutiile de invatamant care nu le faciliteaza conditiile necesare pentru a face performanta.

Astfel ca Asociatia BookLand a decis sa isi extinda aria de interes si inspre scolile din zonele defavorizate, sprijinindu-le in atragerea de sponsori pentru renovare! Am  lansat o campanie umanitara in care am invitat companiile sa contribuie cu materiale de constructii, echipamente IT, mobilier, recuzita scolara si sume de bani.

Sloganul nostru – “𝗜𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝗺 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶” – nu este intamplator ales. Construim relatii de suflet cu oamenii muncitori si speciali implicand comunitatea locala, Partenerii, precum si profesorii – 𝘵𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢-i 𝘢𝘫𝘶𝘵𝘢 𝘱𝘦 𝘦𝘭𝘦𝘷𝘪𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶𝘭 𝘳𝘶𝘳𝘢𝘭 𝘴𝘢 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘦 𝘰 𝘦𝘥𝘶𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘧𝘳𝘶𝘮𝘰𝘢𝘴𝘢 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘯𝘵𝘦.

Puterea celor mici

Impreuna asiguram conditii decente de dezvoltare prin educatie, ca mai apoi sa putem avea asteptari de la tinerii romani!

Credem in puterea celor mici de a deveni oameni mari, educati frumos. Asociatia BookLand sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural. Astfel ca demersul nostru aduce elevilor bucuria de a invata intr-un mediu prietenos, dotarile moderne motivandu-i sa fie ambitiosi si sa isi construiasca un viitor stabil.

Va invitam sa va alaturati cauzei noastre si sa DONATI orice suma pentru renovarea cat mai multor scoli in zonele rurale!

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Pentru a utiliza autentificarea socială, trebuie să fiți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest web site. Politica de Confidentialitate

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.