Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Pietrosu este o comunitate multi-etnica si multi-culturala, constituita din etnici romani si romi. Economic vorbind, zona depinde foarte mult de orasul invecinat, Buzau, iar spectrul migratiei este foarte larg, majoritatea prescolarilor inscrisi la Gradinita cu Program Normal Pietrosu avand cel putin un parinte plecat la munca in strainatate.

Plecand de la premisa ca scoala are un rol esential in incluziunea sociala activa, cadrele didactice care isi desfasoara activitatea aici valorifica aptitudinile fiecarui copil in parte, urmarind cultivarea increderii in fortele proprii si sentimentul reusitei, iar conducerea unitatii este preocupata de modernizarea acestei cladiri, tocmai pentru a asigura cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si invatamantului obligatoriu, in special pentru copiii cu risc de parasire a sistemului.

Companiilor care au investit in Gradinita Pietrosu le multumim din suflet!

  • Pavaj, borduri Elis Pavaje
  • Teava rectangulara, varii materiale constructii Gilcom International Trading
  • Vopsea lavabila exterior Policolor Romania
  • Plasa fibra sticla exterior Masterplast Romania
  • Arbusti decorativi Pepiniera „Gradina Verde”
  • Trandafiri FamousRoses.eu

Imagini Gradinita

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

„Gradinitele, respectiv scolile sunt spatiile in care copiii isi petrec cea mai mare parte a zilei. De aceea, un mediu confortabil si sanatos este absolut necesar pentru starea lor de bine si pentru cresterea performantelor. Cu ajutorul Asociatiei BookLand, al partenerilor sai si al primariei, aceste spatii si-au schimbat aspectul in bine! Recunostinta, respect si multa putere pe acest nobil drum ales!”
MIHAIELA SAVA
Director Scoala Gimnaziala Costesti (jud Buzau)

Îi mulțumim PRIMĂRIEI COSTEȘTI pentru contribuția la manoperă și suportul logistic!

Întreaga noastră recunoștință PARTENERILOR extraordinari care au susținut achiziția a 50% dintre materialele de construcții si 100% transportul acestora!

UNICREDIT, DECATHLON, SIT (dispare metersit), LEROY MERLIN, BILKA, VIVA CREDIT, TITAN MACHINERY, TURBOMECANICA, ARKEMA, PROFI

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii