Conferințele BookLand revin în: București - 19 Septembrie 2019 începand cu ora 10:00 la - Universitatea Populară "Ioan I. Dalles"

CONCURS

&

Îți îngrijești corect tenul? Te felicităm! Tenul tău curat și frumusețea naturală sunt mai importante decât orice …iar timpul o va demonstra.

Ce înseamnă frumusețea naturală pentru tine?

Pentru ca ne dorim să contribuim la sănatatea pielii tale și să inspirăm cat mai multe persoane în a-și oferi tratamentul corect (în confortul propriului camin), permite-ne să iți lansăm o provocare: ​fă-ți un selfie și răspunde la întrebarea de mai sus. Ai șansa să câștigi unul dintre cele 3 premii IVATHERM!

Premiu

Vor fi 3 castigatori. 

Fiecare premiu va consta in produse Ivatherm pentru ingrijirea tenului pentru 1 an, constand in : 1 produs de curatare + 1 crema+1 apa termala 100ml/luna + 3 buc Ivapur Gel exfoliant/an+ 4buc Joviale fond de ten fluid (nuanta potrivita)/an.

Produsele de ingrijire  pot sa fie din gama Ivapur pentru ten gras, acneic sau din gama hidratanta Aquafil Hydra si Lotiunea Micelara daca nu ai ten acneic.

Atentie!

Selfie-urile uploadate pe acest site vor fi publice si postate mai jos pe aceasta pagina. Datele tale personale precum email-ul si numele NU vor fi publicate!
Mulțumim și Succes!

Respectăm intimitatea și dreptul la protecția datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor la acest concurs, în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniu.

Pentru a participa la concurs, iti trebuie o adresa de email valida!
Castigatorul il vom anunta pe site si email pe data de 16 Decembrie 2019

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Please prove you are human by selecting the Heart.

pexels-photo-286951

Ivatherm este prima companie romaneasca de dermocosmetice. Cele 50 de produse din portofoliu, concepute si fabricate in Franta, au la baza Apa Termala Herculane cu efect calmant și antiiritant asupra pielii sensibile. Produsele Ivatherm aduc solutii corective complete fiecarui tip de piele, ajutand-o sa-si gaseasca durabil functionarea originala si echilibrul fiziologic.

Ivatherm este în primii 5 jucatori in Romania, cu o prezenta internationala in 15 tari.

Concurentii concursului "Selfie" Ivatherm
Close Menu