Te asteptam la conferintele BookLand incepand cu ora 12:00: PLOIESTI 21 03 2019 - Palatul Culturii

CONCURS

&

INVATA-I SI PE ALTII CE STII!

Iti ingrijesti corect tenul? Te felicitam! Tenul tau curat si frumusetea naturala sunt mai importante decat orice …iar timpul o va demonstra.

Pentru ca ne dorim sa contribuim la sanatatea pielii tale si sa inspiram cat mai multe persoane in a-si oferi tratamentul corect (in confortul propriului camin), permite-ne sa iti lansam o provocare: inregistreaza-te in timp ce iti cureti tenul (in orice moment al zilei) si transmite-ne videoclipul urmand pasii de mai jos. Ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 premii IVATHERM!

Pe 16 Decembrie vom anunta castigatorul!

Premiu

Vor fi 3 castigatori. Fiecare premiu va consta in produse Ivatherm pentru ingrijirea tenului pentru 1 an, constand in : 1 produs de curatare + 1 crema+1 apa termala 100ml/luna + 3 buc Ivapur Gel exfoliant/an+ 4buc Joviale fond de ten fluid (nuanta potrivita)/an.

Produsele de ingrijire  pot sa fie din gama Ivapur pentru ten gras, acneic sau din gama hidratanta Aquafil Hydra si Lotiunea Micelara daca nu ai ten acneic.

Atentie

Inregistrarile uploadate pe acest site vor fi publice si postate mai jos pe aceasta pagina!
Inregistrarile care nu respecta regulile de mai sus, nu vor fi luate in considerare si vor fi descalificate. Multumim & Succes!

Pentru a participa la concurs, iti trebuie o adresa de email valida!
Castigatorul il vom anunta pe site si email pe data de 16 Decembrie 2019

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Please prove you are human by selecting the Cup.

pexels-photo-286951

Ivatherm este prima companie romaneasca de dermocosmetice. Cele 50 de produse din portofoliu, concepute si fabricate in Franta, au la baza Apa Termala Herculane cu efect calmant și antiiritant asupra pielii sensibile. Produsele Ivatherm aduc solutii corective complete fiecarui tip de piele, ajutand-o sa-si gaseasca durabil functionarea originala si echilibrul fiziologic.

Ivatherm este în primii 5 jucatori in Romania, cu o prezenta internationala in 15 tari.

Close Menu