Conferințele BookLand revin în: Focșani - Joi 21 Noiembrie 2019 începand cu ora 12:00 la - Colegiul National Unirea

Orarul Evenimentelor BookLand din 02 10 2019 - (Filarmonica "Ion Dumitrescu")

Program Rm.Vâlcea

Speakerii Conferintelor BookLand din Rm. Vâlcea - 02 10 2019

poze_speakeri_1. Boboita Catusanu

Motto-ul speech-ului meu: Trebuie sa crezi!

Bobiţă Cătuşanu

-

Lider formatia Antract

poze_speakeri_3. Alin Paius

Se spune că viața bate filmul. Eu zic că bate (și) teatrul. Iubesc meseria de actor și o recomand tuturor celor cărora le curge har, dăruire și poezie prin vene. Va recomand să aveți curajul de a trăi la maximum în fiecare zi, căci, câtă vreme suntem pe pământul acesta, nu trebuie să treacă nicio zi fără emoția pură care ne înnobilează sufletul.

Alin Păiuş

-

Actor

poze_speakeri_5. Mireya Gonzalez Alvarez

Eu cred că totul depinde de felul în care reușim să facem echipă cu cei cu care ne propunem să atingem anumite obiective, deoarece partidele importante se câștigă de fiecare dată în echipă. Totul se câștigă prin muncă, aceasta trebuind să aibă mereu un obiectiv. Iar când îl atingi te gândești la tot ce ai suferit, la cât ai muncit și la toate persoanele care te-au sprijinit. Eu nu mă dau bătută niciodată, indiferent de cum merge meciul nu renunț și îmi doresc să câștig. Ceea ce recomand și tinerilor - să creadă în visele lor și să lupte pentru a le transforma în realitate.

Mireya Gonzalez Alvarez

-

Handbalista SCM Râmnicu Vâlcea

poze_speakeri_7. Andrei Cruceru

Educația este punctul de plecare în orice activitate pe care o întreprindem.
Arma cea mai de preț pe care o putem deține este informația. Cunoașterea este putere, iar tot aceasta va determina în cele din urmă rezultatele noastre.
Cu toate acestea, aplicarea adecvată a acestor informații este pasul esențial, ne diferențiază și ne conduce către succes.

Andrei Cruceru

-

Fondator Asociația “NeXT and CO”, Ambasador “Vreau să fiu antreprenor” Cluj-Napoca,

poze_speakeri_2. Romulus GHinoiu

Pentru reușita în afaceri ai nevoie de viziune. De un obiectiv. De tactici pentru a atinge acel obiectiv. Apoi mare grijă la implementare, căci detaliile chiar contează. Iar ulterior evaluarea ne spune dacă am atins parametrii vizați. Acest mod de lucru se aplică în orice, fie că vorbim de casă, școală, business. Ce face diferența este OMUL! Cel care 'sfințește locul', conform unei zicale bine împământenite la noi. De cel care are curajul să viseze. Pentru că, nu-i așa, totul începe cu un vis...

Romulus Ghinoiu

-

Antreprenor

poze_speakeri_4. Roxana Dobritoiu

Cine crede că a fi artist e ușor, se înșeală. Până să ajungi să ai această titulatură - 'artist' - e cale lungă. Evident, talentul e important să existe deja. Însă, la fel ca o nestemată, dacă nu e șlefuit, nu o să strălucească și nu o să capete recunoașterea și admirația pe care o merită. A lucra în show-biz înseamnă o muncă asiduă, continuă, publicul având așteptări tot mai mari de la tine. Însă, cu determinare și seriozitate, oricine își poate îndeplini până și cele mai înalte aspirații!

Roxana Dobriţoiu

-

Cantareata

poze_speakeri_6. Enescu eVasile

Desi am absolvit ingineria, acum 30 de ani, am constatat foarte repede ca menirea mea este sa-mi ajut semenii sa-si valorifice cat mai bine potentialul.
Astfel ca profesor, consilier vocational, trainer in educatia adultilor, am plantat semintele cresterii ori de cate ori am interactionat cu oamenii. Insa schimbarea majora a aparut cand am intrat in posesia unor carti ale lui John Maxwell si mai apoi am devenit membru ,,John Maxwell Team”.
Prin clubul de leadership si dezvoltare personala, ma bucur ca pot adauga valoare tinerilor ajutandu-i sa iasa din ,,zona de confort”, sa-si găseasca drumul spre atingerea potentialului și sa se bucure de viață.

Vasile Enescu

-

Coach, Teacher și Speaker Certificat John Maxwell

Close Menu