Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Ceea ce particularizeaza comuna Orastioara de Sus (jud Hunedoara) este un aspect cultural: pe teritoriul comunei se afla zona capitalei Regatului dac. Cetatile dacice sunt pentru istoria poporului nostru exact cum afirma Lucian Blaga in una din frumoasele sale poezii, „leagan fost-au semintiei noastre”.

Multumita eforturilor oamenilor cu suflet mare care s-au unit pentru renovarea scolii, acum comuna mai are o particularitate: anume 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚 “𝐇𝐚𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐚𝐢𝐜𝐨𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮” cu o infatisare proaspata, pentru a tine pasul cu progresul si pentru a demonstra ca in continuare poate modela suflete şi forma caractere puternice.

Multe generatii vor invata intr-un mediu curat si civilizat pentru care le multumim din inima sponsorilor:

* Elis Pavaje – pavele & borduri

* Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers – mobilier scolar

* MOBEXPERT – mobilier

* Mar&Pet Grup Romania – usi

* Decathlon România – sala sport & articole sportive

* Policolor Romania – vopsea lavabila

* Larex-ir Decor – jaluzele

* Forty Management – usi & gresie

* Sanotechnik Romania – obiecte sanitare

* BenQ – videoproiector

* Marvicon – transport materiale

* Asevi Romania – produse curatenie.

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

„Sunt un fiu al locului si am studiat clasele V-VIII aici, in aceasta scoala renovata cu ajutorul Asociatiei BookLand. Dumnezeu a oranduit sa ne intalnim, sa colaboram si sa rezulte un lucru bun! Astfel, se poate demonstra ca, daca vrei cu adevarat, poti. Prin renovarea scolii am adus plusvaloare comunitatii si sper sa-i sensibilizez pe cei tineri, pe cei casatoriti, sa le arat ca si la sat se poate. M-am implicat si am sprijinit cum am putut lucrarile de renovare ale scolii. Abia astept sa vad bucuria copiilor cand vor pasi in sala de sport renovata, frumos amenajata. Vor veni cu si mai mult drag la scoala! Ei sunt viitorul nostru! Multumesc bunului Dumnezeu in primul rand, pentru ca mi-a dat gandul acesta si Asociatiei BookLand!”
INĂȘESCU VASILE-MARIAN
Primar Orastioara de Sus jud Hunedoara

Multumim Primariei Orastioara de Sus pentru contributie!

Insa, fara ajutorul partenerilor de cursa lunga care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul copiilor din comuna Orastioara de Sus! Asadar, le suntem recunoscatori: SIT, MeteRSit S.r.l., UniCredit Consumer Financing IFN SA, Turbomecanica SA, Profi Romania, Fundatia Alber, BILKA Steel, Synevo, REHAU Romania, Linde Gaz România

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii