Impreuna construim Oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Va prezentam noua fata a Scolii Primare Bobilna, comuna Rapoltu Mare, jud Hunedoara! Peretii scolii, bancile, grupurile sanitare, curtea, toate sunt pentru copii, oamenii MICI de azi, care vor deveni MARI si trebuie sa se formeze intr-un mediu adecvat.

Cand oferi copiilor o sansa reala la educatie, ei nu te vor dezamagi. Educatia copiilor de la sate este prioritara pentru a stopa declinul societatii si al exodului in strainatate. De aceea, Asociatia BookLand sustine egalitatea in drepturi pentru copii asumandu-si renovarea scolilor din mediul rural in cadrul proiectului: “Impreuna CONSTRUIM oameni”. Astfel ca demersul nostru a adus acestor copii bucuria de a invata intr-un mediu prietenos. Dotarile moderne ii motiveaza sa fie ambitiosi si sa isi construiasca un viitor stabil.

Suntem incantati de transformarile aduse scolii din Bobilna, comuna Rapoltu Mare, Judetul Hunedoara pe care am dotat-o cu:

  • 75 kg vopsea lavabila de exterior + pigment MURAL SHOP & PPG ROMANIA
  • 22 kg lavabila  POLICOLOR
  • 15 mese* + 30 scaune* gradinita + 15 dulapioare depozitare  SOMET SA
  • 70 mp parchet masiv  MAGTOMVIC
  • 2 buc baterii lavoar, 7 buc. Capace WC, 3 buc. dispenser sapun lichid, 2 buc. oglinzi baie 60x40cm si 2 buc.set accesorii montaj oglinda NOVASERVIS FERRO
  • 250 mp Pavele curte & Montaj ELIS PAVAJE
  • Produse curatenie Asevi Romania

* Mobilierul a fost pictat cu drag de angajatii SOMET sub coordonarea KIND HR

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

„Educatia deschide drumuri, lumineaza minti, intareste inimi. A crede in educatie este datoria noastra a adultilor, fie ei parinti, profesori sau personal din administratie. Noi credem ca un popor educat are viitorul asigurat. "Impreuna construim oameni" nu e doar un slogan si acest lucru l-am invatat in momentul in care a inceput colaborarea dintre scoala noastra si Asociatia BookLand. Intr-un an atipic, cu provocari noi si nebanuite, in care investitiile in invatamant sunt mici, acest proiect a venit ca o gura de oxigen si a transformat visul nostru in realitate. Sa construim oameni inseamna daruire, iar BookLand inseamna daruire. Rezultatele se vad pe chipurile senine ale copiilor de la Gradinita, care in ultima perioada a anului scolar au zambit si s-au bucurat din tot sufletul pentru minunea daruita: mobilierul de poveste, cu personaje din desene animate. Prezenta la cursuri a fost aproape de 100 % zilnic. Un mare plus pentru toti. Ca director, dar si ca parinte si dascal, va spun sincer ca aceasta bucurie ma invaluie cu o implinire sufleteasca ce nu poate fi cuprinsa in cuvinte. „Viata trebuie traita dupa propriile visuri!" spune cea mai curajoasa fetita! Pentru o asa fetita, BookLand trebuie sprijinit pentru a hrani multe visuri ce vor deveni realitatea viitorilor oameni mari! In numele tuturor va multumim!”
Gabriela Tellman
Prof. Director

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: Sit & Metersit, Unicredit Consumer Financing, Decathlon, Profi Rom Food, Synevo, Linde Gaz Romania, DPD, Loteria Romana, Arco Media, Austrotherm, Fuchs Condimente, Rossmann – Romcarton, Terra Gres, GLS, Marvicon

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii