Impreuna CONSTRUIM oameni!

Proiect de renovare scoli in mediul rural

Frumoase scoli a mai construit Spiru Haret! Veti intalni des in tara aceasta arhitectura. Din respect pentru viziunea acestui om extraordinar am pastrat personalitatea 𝐒𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐞 “𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫 𝐃𝐨𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐕. 𝐙𝐚𝐡𝐚𝐫𝐢𝐚”, ctitorite acum 124 ani, redandu-i gratia cu multa grija la detalii.

Poate nu stiati, insa, dintre cele cateva sute de variante ale baladei „Miorita” regasite in creatia populara vranceana, una a fost culeasa pentru intaia oara de Alecu Russo in 1846, trimisa lui Vasile Alecsandri si publicata in culegerea acestuia „Poezii populare”, astfel ca Vrancea poate fi considerata leaganul celui mai expresiv poem al etnogenezei romanesti.

Multumim din suflet sponsorilor care au facut posibila renovarea Scolii:

* BILKA Steel – acoperis scoala

* Fabrica de profile – termosistem decorativ exterior 

* Policolor Romania – vopsea lavabila exterior

* Solar Construct – sapa sali clasa

* Terra Impex – plasa renovare pereti

* SavanaCuloare – vopsea lavabila interior

* Grup Orizont – corpuri iluminat

* Larex-ir Decor – jaluzele

* Pervaze Ferestre – glafuri

* Holver Romania – parchet 

* Cesarom – gresie

* Decathlon România – sala sport & articole sportive

* Wipro Romania – Digital Operations and Platforms Careers – mobilier donat 

* Romstal Romania – cazan pe combustibil solid

* Radox – radiatoare & robineti

* FERRO Romania – pompa de recirculare, aerisitor si termostat

* Instal Impex – echipamentele de instalatie termica (tevi, reductii, teuri, coturi, mufe, racorduri, coliere, suruburi, dibluri)

* Niko.ro – cos fum & accesorii

* RG Design – usa antifoc

* Limpio Romania – dispensere hartie si dozatoare sapun

* Tehnicavizuala – TV Display

* Boxlight MIMIO – Table scolare 

* INIKO – rechizite scolare

* Marvicon – transport materiale constructii

Imagini Scoala

Inainte de renovare

Dupa renovare

Video Scoala

„Multumim, BookLand! Pentru ca traim cu totii in aceste vremuri nebune si aceasta stare de fapt ne-a schimbat tuturor felul de a relationa in societate, voi explica de ce iti multumesc intr-un limbaj … adaptat contextului. Iti multumesc pentru ca existi si iti pasa! Existi pentru a-i sprijini pe elevii din satele Romaniei care, in loc sa beneficieze de surse suplimentare de finantare din partea autoritatilor, pentru a aduce spatiile si dotarile educationale spre nivelul celor din mediul urban, sunt subfinantati prin aplicarea unei legi injuste, aceea a finantarii scolilor conform numarului de elevi si nu dupa numarul de formatiuni de studiu! Iti multumesc pentru ca existi si demonstrezi ca se poate! Sistemul sanitar din Romania functioneaza, in primul rand, datorita oamenilor dedicati care reusesc de multe ori sa faca adevarate minuni! BookLand a demonstrat ca se pot face adevarate minuni cu scolile – pacienti, aflate in pragul apelului la 112! Iti multumesc pentru ca ne inveti cum se poate!
IONUT BERCARU
Director Scoala

Le suntem profund recunoscatori partenerilor de cursa lunga care ne ajuta sa indeplinim visul acestor copii: SIT Romania, Unicredit Consumer Financing, Turbomecanica SA, Titan Machinery România, Elis Pavaje, Profi Romania, Synevo

Parteneri care au contribuit la renovarea scolii