in , ,

Testimonial Daniela Diaconu – Director Scoala Metofu (jud Arges)

 

„Ce poate fi mai frumos si mai potrivit pentru un loc al copilariei noastre decat o scoala – o fereastra spre lume – pentru fiecare copil care ii trece pragul?
Scoala noastra este si va ramane o scoala pentru toti, o scoala in care nevoia fiecarui elev conteaza si ne dorim sa se simta confortabil, ascultat si pretuit.
Avem nobila misiune de a forma tanara generatie, de a promova valori care sa devina repere morale pentru elevi, de a asigura un mediu favorabil dezvoltarii fiecarui elev sau prescolar la potentialul sau maxim si contextul dobandirii competentelor necesare pentru integrarea in viata sociala.
Activitatea din scoala noastra este organizata in sfera principiilor de comunicare deschisa, bazata pe respect reciproc intre elevi, profesori si parinti, avand ca principal obiectiv o educatie de calitate.
Aici, copiii invata imbinand bucuria cu munca serioasa ce le desavarseste educatia.
Noi dorim sa fim modele pentru elevii nostri si le transmitem cu rabdare si dragoste cunostintele care ii formeaza pentru viitor.
Suntem recunoscatori pentru tot ce am primit de la Asociatia BookLand si privim cu incredere spre viitor.
Visul nostru a prins aripi astazi si credem cu tarie ca totul este posibil atata timp cat actionam impreuna si ne dorim cu adevarat!
Pentru toata bucuria pe care ne-ati daruit-o si pentru un nou inceput in aceasta scoala frumoasa, va multumim!”
𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋𝐀 𝐃𝐈𝐀𝐂𝐎𝐍𝐔 – 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐒𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐌𝐞𝐭𝐨𝐟𝐮

Fara ajutorul partenerilor care ne-au acordat incredere nu am fi putut indeplini visul acestor copii! Asadar, le multumim din suflet celor care ne sustin: Policolor, Elis Pavaje, Tabla Construct, Hidroarges, Romprofix, RAVELI, Vi-Fi, Sanotechnik, Kone Ascensorul, Luxten Lighting Company, LAREX-IR Decor, Masterplast, educlick Ateliere Fara Frontiere, Marvicon, SIT, MeteRSit, UniCredit Consumer Financing, Turbomecanica SA, Titan Machinery România, Profi, Asevi Romania

What do you think?

Written by bookland

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Scoala Metofu (Arges)

Campanie BookLand & PRIMA TV