black

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

About

Despre BookLand

BookLand este povestea celor care privesc lectura ca pe un univers aparte, in care avem ocazia sa evadam ori de cate ori citim o carte. O lume in care ne putem imagina si putem trai povesti dincolo de cuvinte, dincolo de personaje, dincolo de pagini…

Corpul nostru are nevoie de apa, mancare, miscare. Mintea noastra, insa, are nevoie de cuvinte. De unde ni le luam? Din carti, din experienta accesarii si invatarii acelor universuri in care patrundem.

Asociatia BookLand s-a nascut din dorinta de a-i ajuta pe tineri sa redescopere dragostea fata de lectura, avand convingerea ca doar prin educatie societatea va evolua iar noi vom fi mai buni, mai zambitori…mai curiosi.

VALORI

Viziune

Vrem sa le insuflam tinerilor dorinta de a citi din propria bunavointa si nu pentru ca le este impus. Fiecare merita sansa de a deschide, prin lectura, poarta inspre descoperirea sinelui, cugetare, curaj, aventura si libertate!

Misiune

Ne-am propus ca prin intermediul Conferintelor si Taberelor noastre sa-i indrumam pe tineri sa descopere miracolul cartilor si revelatia raspunsurilor oferite. Ne dorim sa expandam viziunea generatiei tinere despre lume si sa ii aratam ca niciun vis nu este prea mare, daca alege sa aiba incredere in fortele proprii si sa isi urmeze visele. Pretuind educatia!

Inspiratie si Mentorat

Tinerii merita o educatie de calitate care sa le asigure un viitor mai bun. Intalnirile cu oamenii de succes ii inspira si calauzesc pe drumul potrivit.

EGALITATE IN DREPTURI SI SANSE

Fiecare tanar, indiferent ca provine din mediul urban sau rural, dintr-o familie cu posibilitati materiale sau nu, merita si trebuie sa fie sprijinit in evolutia sa. Primul pas e sa redescopere bucuria lecturii, ca forma a libertatii de a visa si a dorintei de a evolua. Apoi sa pretuiasca educatia in orice forma. Cata vreme vom exista vom mentine accesul gratuit la Conferintele BookLand Evolution si vom sustine integral costurile pentru participarea a zeci de tineri anual in Taberele Coolturale BookLand.

IMPLICARE SI ASUMARE

Un viitor mai bun nu se construieste stand pe margine. Se cladeste pas cu pas, cu greutatile si esecurile implicite, din care invatam, de fapt, cum sa progresam. Fie ca suntem membri sau prieteni ai Asociatiei BookLand, parinti, lideri de opinie sau profesionisti, cu totii ne implicam activ in mentoratul tinerilor si incurajarea dezvoltarii personale prin lectura si prin participarea la actiuni extracurriculare.

RESPONSABILITATE SOCIALA

Fiind la o varsta frageda, tinerii au nevoie de indrumare pentru a-si alege si urma vocatia si pentru a contribui la dezvoltarea armonioasa atat a propriei persoane, cat si a comunitatilor din care provin. De aceea dam o sansa pentru un viitor mai bun si copiilor din satele romanesti, renovandu-le scolile!

BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orase. Taberele Coolturale BookLand si Conferintele BookLand Evolution au devenit extensii naturale ale brandului cultural, platforma www.inPractica.ro completand abordarea social-educationala asumata. In cele 6 editii, Conferintele s-au intalnit cu peste 100,000 tineri carora peste 2,000 speakeri le-au oferit cele mai bune sfaturi si recomandari. Iar in cadrul celor 7 editii ale Taberelor, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!”, peste 1,200 tineri au fost incurajati prin workshop-urile si lectura zilnica sa pretuiasca timpul liber si echilibrul fin dintre educatie si distractie. Ebook-urile de pe www.BibliotecapeMobil.ro au fost descarcate de peste 1 milion ori in cei 6 ani. Iar daca pana acum am renovat/dotat 3 scoli in mediul rural, anul acesta schimbam viitorul copiilor din alte 10 scoli!

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Pentru a utiliza autentificarea socială, trebuie să fiți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest web site. Politica de Confidentialitate

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.