Slider

Tabara Coolturala a luat nastere din sufletul Asociatiei BookLand, din atentia deosebita fata de educatia copiilor nostri, din dorinta de a ne manifesta alaturi si pentru copii intr-un proiect cultural de amploare, unic in Romania! Tabara Coolturala BookLand imbina emotiile taberelor de odinioara cu “must”-ul contemporan. Printr-un mix echilibrat de activitati culturale, cognitive si distractive – workshop-uri de literatura, teatru, muzica, dans, psihologie practica, atreprenoriat, oratorie dar si sesiuni de calarie, inot, fotbal, tiroliana, drumetii si treasure hunting, concurs foto, jocuri in echipa, teatru interactiv, karaoke si disco – tabara Coolturala BookLand pune accent pe dezvoltarea personala, sanatatea fizica si mentala a copiilor. Cu ajutorul zecilor de invitati din randul actorilor, scriitorilor, artistilor si antreprenorilor, tinerii primesc inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potential.

Tabara Coolturala BookLand urmareste sa ii implice pe copii in actiuni care isi au ecoul in dobandirea unor aptitudini mai mult decat necesare. Din taberele noastre tinerii pleaca mai siguri pe ei, mai independenti, mai responsabili si mai comunicativi. Si cu pofta de lectura!

Drept marturie sta succesul inregistrat de primele 6 editii (2013-2017) ale fenomenului BookLand: tinerii au redescoperit frumusetea si importanta lecturii, au participat la toate workshop-urile, concursurile si excursiile si au avut oportunitatea de a cunoaste zeci de personalitati, care le-au impartasit din propria experienta.

DE CE SA VINA COPILUL DUMNEAVOASTRA IN TABARA BOOKLAND?

Sa se relaxeze intr-un cadru natural deosebit, unde le mentinem viu interesul fata de cultura

  • Sa imbine activitatile culturale si distractive cu actiuni de voluntariat
  • Sa descopere puterea gandirii pozitive
  • Sa-si descopere vocatia / pasiunile
  • Sa invete sa gaseasca solutii la diverse provocari
  • Sa-si dezvolte abilitatile de exprimare, comunicare si gandire critica
  • Sa-si dezvolte competentele de lucru in echipa
  • Sa isi faca noi prieteni
  • Sa plece cu idei noi, care merita impartasite
  • Sa traiasca o experienta de care sa-si aduca aminte mereu

PROGRAMUL EDITIEI VI - 2018

Suedia – 31 Iulie – 6 August
Islanda – 10 – 17 August
Valea Lotrului – 1 – 8 Iulie / 19-26 August 
Gura Portitei – 9 – 16 Iulie / 16 – 23 Iulie

Close Menu